• Potrzebna motywacja Autor: ~Kaj [195.150.52.*]
    Wiszę wysoko już kilka lat i zaczyna mnie to nudzić. Realizacja straty wyrówna mi wcześniejszy zysk, ale może nie warto i jest tu jeszcze na co czekać? Ja sam nic nie wymyślę. Ktoś coś ma motywującego do powiedzenia? Dzięki z góry.
  • Re: Potrzebna motywacja Autor: ~OoO [82.102.19.*]
    Oczkowski chyba zabronił Kierulowi tu kraść na akcjach wiec marazm
  • Re: Potrzebna motywacja Autor: ~Wisielec [95.214.217.*]
    Sam wisze nie malo tu juz chyba 4 rok. Na minusie jestem 50% i stwierdzilem ze albo firma padnie i nic nie wyciagne albo wyciagne tu 1000%. Nawet jak wzrosnie i bede mial drobny zysk to niemam zamiaru schodzic z haka bo nie od parady kisze sie tu tyle lat. Jak to mowia woz albo przewoz. Mentalnie zaksiegowalem te srodki na strate. Nostalgie z tego powodu mialem juz nieraz ale na tym polega GPW/NC. Polak madry po szkodzie. No ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo, tak wiec czekam na ten 1000% choc planowalem wyjscie przy 4000% bo zamierzam przynajmniej zrekompensowac sobie zly ruch inwestycji w nc zamiast w nieruchomosc. JAk to Buffet mawial: "Gdy znajdziesz się w dziurze, to najważniejszą rzeczą jest przestać kopać"
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.248.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Potrzebna motywacja Autor: ~Serr [82.102.19.*]
    Czekaj do bankructwa Inm
  • Re: Potrzebna motywacja Autor: ~Taaa [31.61.248.*]
    Dokładnie
  • Re: Potrzebna motywacja Autor: ~Henio [83.137.6.*]
    Właśnie tak.
  • Re: Potrzebna motywacja Autor: akcjoinm [37.109.164.*]
    ale brednie skoro masz stratę 50% to zakup tak jak troll Ta po ok 60 groszy wartość księgowa 65 groszy
    4000% od ceny zakupu to prawie 25 zł a 1000% to 6,6 zł

powiem tak ...ja piszę, że INVENTION rpzy wartości księgowej jaka będzie po rozliczeniu szpitala wzrośnie do ok 45 groszy i wg mnie wycena średnia z branży C/WK 4-5 dawała by kurs pod 2 zł

a jaka jest średnia C/WK z branży SBE? niech będzie podobna to dało by to kurs 3 zł to ty masz jeszcze większe urojenia niż troll Ta/Taaa hahaz ceną 6,6 zł a co to o 25 zł o by dawał kapitalizacja prawie 2,5 miliarda złotych. Leki weź ...
    ...jak to kiedyś wróci na poziom 2 zł + to będzie szczyt i to przy założeniu, że INVENTION będzie latał w okolicach również tych 2 zł bo to jedyna nagdzieja dla wzrostów SOFTBLUE.
[x]
SOFTBLUE 2,08% 0,29 2026-05-28 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.