• Spokojnie... Autor: ~Daro [212.160.172.*]
    Najpierw trzeba przebić 10.91 a poźniej 11.89

W tej chwili zalecam obserwacje, może to być jedno dniowe wybicie
  • Re: Spokojnie... Autor: bolo7 [160.83.32.*]
    wiesz co, to wygląda jednak na coś większego - niedawno wyskoczyło faktycznie na paręnaście % na 1 dzień, ale to było przy nieporównanie mniejszym obrocie i bez takiego ładnego układania się kursu do wybicia, jak to miało miejsce ostatnio na Polnej
  • Re: Spokojnie... Autor: ~Daro [212.160.172.*]
    ok obroty mamy już na poziomie 77 ale to nie przesądza jeszcze o kontynuacji wzrostów. Pamiętaj też że niedawno przekraczały 200tys.

Nadal sądze że bez przebicia poziomów o których wcześniej pisałem ryzyko straty jest dość duże.
  • Re: Spokojnie... Autor: bolo7 [160.83.32.*]
    to fakt, dlatego czekamy; ja i tak pierwotnie, żeby się codziennie zbytnio nie wk..iać ostatnimi czasy, założyłem jakiś dłuższy horyzont; a że juz dziś sie ożywiło - nawet, jak w poniedziałek będzie mała korekta tego - to mi tylko potwierdziło, że Polna to spółka warta grzechu, z wyśmienitą jak na dzisiejsze czasy sytuacją finansową, a i te nieszczęsne opcje nie zaszkodzą jej zbytnio
  • Re: Spokojnie... Autor: ~polna [*]
    Przedmówca ma rację. Kto chce zarobić a nie polizać to nie sprzeda taniej jak 15 zł. Wezwanie coraz bliżej. Stąd taki ruch nie ma się co oszukiwać
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.