Od ponad roku ze 100% dokładnością przewidywałam zachowanie WiG20. Nikomu w Polsce to się nie udało poza mną. To oznacza że jestem najmądrzejsza wśród inwestorów i analityków. Nic dziwnego ponieważ kiedyś w europejskim teście na zdolność analizy i syntezy miałam 60 na 60. Jestem więc być może najmądrzejsza w Europie ...a może i na całym Świecie.
Przypomnę że to JA ośmieszyłam liberałów na tym forum. Liberalna paranoja doprowadziła do załamania światowych finansów i wielkiego kryzysu gospodarczego. Pamiętamy jak idiota Tusk zapowiadał że Polska pójdzie drogą Irlandii czyli obiecał że doprowadzi do załamania gospodarki jak w Irlandii. Jak widać Tusk realizuje obietnice wyborcze z wyprzedzeniem. To prawdziwy CUD że udało mu się tak osłabić polską walutę i dobić giełdę tak krótkim czasie.
Karolina. Tak czytałem Twoje wypowiedzi , lecz trudno to są fakty z którymi nie sposób się nie zgodzić , jednak czy Ty Mądra Karolino masz jakąś receptę żeby ratować Nas maluczkich inwestorów?
No tutaj pełen consensus!!. Kasy powinni pilnować ludzie tawrdzi, nieustępliwi, z bardzo rozległą wiedzą finasową i przy tym cwani! Ekipa POmyleńców nie spełnia żadnego z tych kryteriów! Stąd taka masakra..w RP..a to niestety dopiero początek! Szkoda, że zachwyceni obietnicami CUDów Polacy w taki sposób będą musieli przejść edukację wyborczą!