To do ciebie —> 4Mass chłopcze to sie kupowało w maju-czerwcu 2020 po 15-20 gr a sprzedawało w lipcu po 3-4,24 zł!!! I nie mówie bzdur, że 4Mass jest zły bo dał mi zarobić ponad 500% ale Teraz czas na INVENTION w myśl zasady
KUPUJ PLOTKI SPRZEDAWAJ 20x WYŻEJ FAKTY
A pisząc coś o braku przychodów od 10 lat… hahahahahaha jak spółka w zasadzie istnieje od 2018/2019 i dopiero kończy budowę swojego CB+R. I jak już beda przychody to kurs będzie nie poniżej 30 gr a powyżej 3 złote..
Naganiaczu, nie kompromituj się, bo to kolejne twoje kłamstwo: > A pisząc coś o braku przychodów od 10 lat… hahahahahaha jak spółka w zasadzie istnieje od 2018/2019 i dopiero kończy budowę swojego CB+R. I jak już beda przychody to kurs będzie nie poniżej 30 gr a powyżej 3 złote..
znów troll technik_at w nerwach bo mu pokazałem, że jest nieudacznikiem wyciaga jakieś wątki na których nie odnosiłem się do bzdur. w KRS? od 2012 roku? to może napisze jakie to spólki były w tym KRS w tym czasie bo jako spółka INVENTION MED S.A powstawała w 2018 roku .
to tak jakby teraz napisać, że CDPROJEKT to OPTIMUS hahahahahahahaha i CDPROJEKT istnieje od 2001 roku :)))))
Gościu, zarabiasz na giełdzie miliony, masz kilkuset procentowe zyski, a wydajesz się w pyskówki z jakimś kolarzem na forum.. Albo niezły bajkopisarz z Ciebie, albo masz jakieś problemy emocjonalne.