• -----------------Swarzędz------------ Bardzo Ważne Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Na wstępie napiszę, że miałem akcje Swarzędza, ale możliwe, że dokupię symboliczną ilość tak na pamiątkę. Oczywiście tak nie musi być.
    Przedstawiam mój plan naprawczy Swarzędza i myślę, że to by się udało:
    Ktoś kto będzie na Walnym może to przedstawić lub przedstawić to Arce WBK.

Na wstępie zamknięcie salonów ( pozostawić tylko po jednym salonie w województwie ) potem wyjaśnie dlaczego.
    Zmiana mebli Swarzędza - stworzenie trzech grup mebli.
    Grupa Indywidual furniture - chodzi o przetargi na meble dla hoteli, restauracji, szkół, sal konferencyjnych. 2-3 handlowców wyszukujących nowo budowane hotele, szukających przetargów w necie, podpisujących umowy.
    Grupa Smart furniture - Stare dobre Swarzędzkie meble, stylowe przeznaczone dla zamożnych domów
    Grupa Casual furniture - meble nowoczesne robione dla mniej zamożnych ludzi, do mieszkań, do mniejszych domów. np. Szafy pod zabudowę z drzwiami przesuwnymi, jak nowy model szaf w IKEA. np wym 1,5 - 2 - 2,5 i 3 m na dł., wys. od 2 - 3m. Możliwość zamówienia szaf pod dokładny wymiar za dodatkową opłatą. np 2,80m. Dalej szafki, komody, stoły, ławy itp. Wszystkie meble do złożenia w domu z instrukcją obsługi.
    Zamówienia też indywidualne z projektem własnym
    Zamówienia realizowane głównie przez internet z dostawą do domu,
    Zostawiamy tylko fabrykę w Kościanie i stąd wysyłamy zamówienia do salonów na dane województwo, żeby ograniczyć koszty transportu.
    A z salonów rozwozimy dalej do domów. Koszt transportu do salonu bierzemy na siebie, klient płaci tylko za transport salon - dom.
    Po zaakceptowaniu projektów nowych mebli głównie casual furniture, duża kampania reklamowa w radiu i TV. Tak jak ogłasza się BlackRedWhite.
    Chodzi o to, żeby ludzie dowiedzieli się, że Swarzędz to nie tylko meble drogie i luxusowe. Ale również dla zwykłych śmiertelników.
    Co o tym planie naprawczym myślicie? To może się udać.
    Oczywiście jak się pojawią zlecenia to najważniejsza jest jakość Swarzędza i terminowość realizacji dla zwykłych odbiorców.
  • Re: -----------------Swarzędz------------ Bardzo Ważne Autor: ~ser [212.160.172.*]
    Wyślij tę propozycje do rady nadzorczej nie do Prezesa. I jeszcze dopisz wniosek o wymianę Prezesa
  • Re: -----------------Swarzędz------------ Bardzo Ważne Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Jak napisałem nie mam akcji Swz i nie mam adresu mail do RN. Ale jak ktoś ma z nimi kontakt może przesłać co napisałem.
  • Re: -----------------Swarzędz------------ Bardzo Ważne Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Propozycja ciekawa, ma tylko jedną wadę. Jest o 5 lat (co najmniej) spóźniona.
  • Re: -----------------Swarzędz------------ Bardzo Ważne Autor: ~ser [212.160.172.*]
    http://www.parkiet.com/galeria/7,2,777743.html

Ciekawy rysunek??
  • Re: -----------------Swarzędz------------ Bardzo Ważne Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Może i trochę pózno, ale jak nic nie zrobimy to i tak zlikwidują spółkę. A tak to jest chociaż szansa.
[x]
SWARZEDZ 1,17% 0,01 2011-01-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.