• ONZ przyjął rezolucję wzywającą do "humanitarnego rozejmu" Autor: ~Mike75 [188.47.54.*]
    tvn24.pl/swiat/izrael-rezolucja-onz-hamas-reaguje-z-zadowoleniem-izrael-mowi-o-hanbie-7412835

Dlaczego Pisowcy wstrzymali się od głosu? Przecież to jest mądra rezolucja! Wstyd, MOI UKOCHANI PISOWCY - wstrzymać się od głosu kiedy każdego dnia Palestyńczycy są mordowani bez dostępu do wody, żywności itd.
    Jak trzeba było przejąć banki Leszka MOI UKOCHANI PISOWCY razem z podporządkowanymi Wam Urzędami bardziej byliście aktywni i potrafiście działać ( również bezprawnie ) i okraść ponad 200 tys. Polaków.
  • Re: ONZ przyjął rezolucję wzywającą do "humanitarnego rozejmu" Autor: ~Mike75 [188.47.54.*]
    Tam nie można milczeć czy wstrzymać się od głosu!
    Jak to mawiał Wasz Minister Czaputowicz, którego szanuję - JA JESTEM LWEM A WY MOI UKOCHANI PISOWCY JESTEŚCIE HIENAMI! NIGDY NIE MIELIŚCIE ODWAGI, ZEBY ZROBIĆ COŚ PRZECIW IZRAELOWI I USA...
    WSTYD MI ZA WAS! JESTEM JEDYNIE MAŁYM POLAKIEM WŚRÓD DUMNEGO 40 MLN NARODU ALE POPARŁBYM TA PIĘKNĄ REZOLUCJĘ ONZ! GDYBYM TO JA BYŁ PAŃSTWEM POLSKIM!
  • Re: ONZ przyjął rezolucję wzywającą do "humanitarnego rozejmu" Autor: ~Mike75 [188.47.54.*]
    tvn24.pl/polska/jacek-czaputowicz-o-polskiej-polityce-hien-i-szakali-wobec-ukrainy-byly-szef-msz-komentuje-swoje-slowa-7279196

Swoje słowa Czaputowicz tłumaczył w piątkowych "Faktach po Faktach" w TVN24. - Rzeczywiście użyłem tego określenia zakorzenionego w teoriach stosunków międzynarodowych, gdzie państwa są porównywane do zwierząt -  lwy, lisy, takie przebiegłe, i właśnie hieny. I - tak jak w potocznym języku - to są osoby, które realizują własne interesy kosztem nieszczęścia innych. I moim zdaniem porównanie tutaj jest zgodne z rzeczywistością - powiedział.
  • Re: ONZ przyjął rezolucję wzywającą do "humanitarnego rozejmu" Autor: ~GrubyTomi [37.120.215.*]

Uwaga na DITIX lepiej nie tykać, 2.5mln kapitalizacji
[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.