Dlaczego Pisowcy wstrzymali się od głosu? Przecież to jest mądra rezolucja! Wstyd, MOI UKOCHANI PISOWCY - wstrzymać się od głosu kiedy każdego dnia Palestyńczycy są mordowani bez dostępu do wody, żywności itd. Jak trzeba było przejąć banki Leszka MOI UKOCHANI PISOWCY razem z podporządkowanymi Wam Urzędami bardziej byliście aktywni i potrafiście działać ( również bezprawnie ) i okraść ponad 200 tys. Polaków.
Tam nie można milczeć czy wstrzymać się od głosu! Jak to mawiał Wasz Minister Czaputowicz, którego szanuję - JA JESTEM LWEM A WY MOI UKOCHANI PISOWCY JESTEŚCIE HIENAMI! NIGDY NIE MIELIŚCIE ODWAGI, ZEBY ZROBIĆ COŚ PRZECIW IZRAELOWI I USA... WSTYD MI ZA WAS! JESTEM JEDYNIE MAŁYM POLAKIEM WŚRÓD DUMNEGO 40 MLN NARODU ALE POPARŁBYM TA PIĘKNĄ REZOLUCJĘ ONZ! GDYBYM TO JA BYŁ PAŃSTWEM POLSKIM!
Swoje słowa Czaputowicz tłumaczył w piątkowych "Faktach po Faktach" w TVN24. - Rzeczywiście użyłem tego określenia zakorzenionego w teoriach stosunków międzynarodowych, gdzie państwa są porównywane do zwierząt - lwy, lisy, takie przebiegłe, i właśnie hieny. I - tak jak w potocznym języku - to są osoby, które realizują własne interesy kosztem nieszczęścia innych. I moim zdaniem porównanie tutaj jest zgodne z rzeczywistością - powiedział.