Przeciez pisalem,ze korekty nie bedzie,utwozyl sie nowy punkt wsparcia na 3,70 ktory mimo kilku prob nie zostal przebity,dodatkowo z austrii naplywaja dobre wiesci,teraz oczekujemy na nastepna raczej dobra wiadomosc,euro wedruje do gory-moze byc ciekawie.
."Ktosiu-tam"..wiesz pytałem raczej tych dr.hab. od AT, ...którzy już wielokrotnie ogłaszali niewątpliwą korektę i czekali na tych poziomach. W oczekiwaniu na spadek weszli "na chwilę" w Krosno, ale ostatnio postanowili je przejąć na własność, gdyż właśnie też AT im to pokazało......tak tylko pytałem, oczywiście z troską o ich interesy!!...
nie odpowiadają, bo może rzeczywiście czekają na 1,50 zł, a to przecież bardzo daleko. :)
..jak już zauważyłeś przesiedli się na KRosno i tez wybrali się na 1,50 zł.
... zastanawia mnie ta ich spółdzielnia, a mianowicie ile jest prawdy w tym co piszą. niestety na tym forum 90% osób to mitomani o wybujałej wyobraźni.
w tym miejscu pozdr dla martina :D
hmmmmm......fakt, koniec ciekawy, ale...wlasnie ale...Austria zachowywala sie dzis jakby nie z tego świata byla...tu widze cienkość i korekte w poniedzialek,...chociaz mam nadzieje ze się myle.....
Dnia 2009-01-30 o godz. 21:59 ~luki napisał(a):
> jak pisalem ze po 3,80 beda brali to sie smiali a teraz po
> 4 zl beda wskakiwac sluchac sie nastepnym razem
Słuchałem i jestem zadowolony z zysku.
A teraz kolejna rekomendacja:
Najnowsze sygnały zakupu (sesja z dnia 30-01-2009)
http://www.czasnazysk.pl/wykres
Obawiam się, że w pon. już nie kupią po tyle po ile sprzedali (przypominam dla nie wtajemniczonych, że oni ZWASZE kupują w dołkach, a sprzedają na górkach.!!!!). W pon. przewiduję przebicie 1Euro i obronę, ale Hurtownik chce też kupić jak najtaniej, zatem "hamulcowy" będzie robił swoje. Jednak już coraz więcej ludzi się podłącza i może nastąpić przyspieszenie o którym już kiedyś wyczerpująco pisałem. Najzdrowiej było ostatnie 2-tyg. Hurtownik zbierał od małych i ich mocno przetrzebił. W Austrii ujawniło się dwuch dużych inwestorów z akcjami. To dla nas lepiej, bo oni grają w lidze długodystansowej i nie kupują na tydzień..!! ..Mam tylko nadzieję, że dr.rehab.od AT na wykresach nie pojawi się znowu IMMO..!! Niech lepiej czekają dalej na kupno po 2,50zł!! Przecież AT nie kłamie, jeszcze takie dokładne jak u Bankiera72..!!! ..Nie chce mi się wklejać jego "dowodów na niekompetencję"..!! ..ale w przyrodzie są różne..stworzenia...i bardzo dobrze!! Jednak należy umieć je odróżniać..!
Mecenas nie podpisałeś się na końcu wypowiedzi? Jestem zdruzgotany... Może "mecenas weekendowy"?:) Jest dobrze, a będzie strasznie OK.. Piękne to nasze Immo, spokój w życie wnosi. PZDR
-Immofinanz dogania w Wiedniu kurs Immoeast ale co wazniejsze to dzisiajszy duzy wzrost obrotow potwierdzajacy trwale zainteresowanie nie sama spolka..nie o to chodzi, ..tu chodzi o Ich majatek tzn. lakale gmachy markety kompleksy biznesowe i kongresowe i hale najwiekszych miasteczek handlowych ktorzy nie maja teraz gdzie isc-
Do "nich tanio" garnie sie Cizba, wiec rosna koszty wynajmu i Immoeast wlasciwie moze zwolnic 60% zalogi a zyc jak w masle z wynajmowania tego co juz przez lata wybudowal-to spolka a wlasciwie to jest ich w srodku kolo 600 biznesow wiec dywersyfikacja jest niezwykla.
cena 12 zl to tylko trick-prawdziwa wartosc to ..dziesiat zlotych ale o tym napisze po przekroczeniu 12,00 zl
mecenas
moze miec klopot developer mieszkaniowka..ale kto widzial klopoty np Tesco czy Slonia czy Carefure czu merlina czy innych potentatow..smieszne, ze ten kurs udaje sie tak tlunic na poziomie 12 zl....oj jeszcze na poziomie 3,60 zl
co?
juz 4 zlote -ok niech bedzie -ale to tylko poczatek tym bardziej, ze dwu duzych finansowych potentatow walczy o odkupienie akcji od Immofinanz...zobaczymy jak to sie potoczy-ciekawe kiedy tu napisze ktos cos w Wiednia.
mecenas nieco smutny ale z powodu Mewy, ze zbyt wolno skupuje Immoeast - ale pewnie boi sie przekroczyc iles tam % w Immo...Oj Mewo Mewo!!...co wolisz: -
skupowac skompromitowane aktywa finansowe gole i bose i bez kontraktow czy nieruchomosci za 140 zl za m2....oj oj Mewo...czy ty jestes Karolina (szanowana Karolina) podszyta tchorzem i przesadami?
Sama pisze ze nie zaczni kupowac nawet KGHM za 1,20zl/sztuka przed osiagnieciem przez wig20 1400...
OK
- niech sobie karolina czeka i czeka a immo ucieka..hehe.