Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ...A przepraszam, czy juz wszyscy od AT ..się obkupili...po 2,50zł..

Obawiam się, że w pon. już nie kupią po tyle po ile sprzedali (przypominam dla nie wtajemniczonych, że oni ZWASZE kupują w dołkach, a sprzedają na górkach.!!!!). W pon. przewiduję przebicie 1Euro i obronę, ale Hurtownik chce też kupić jak najtaniej, zatem "hamulcowy" będzie robił swoje. Jednak już coraz więcej ludzi się podłącza i może nastąpić przyspieszenie o którym już kiedyś wyczerpująco pisałem. Najzdrowiej było ostatnie 2-tyg. Hurtownik zbierał od małych i ich mocno przetrzebił. W Austrii ujawniło się dwuch dużych inwestorów z akcjami. To dla nas lepiej, bo oni grają w lidze długodystansowej i nie kupują na tydzień..!! ..Mam tylko nadzieję, że dr.rehab.od AT na wykresach nie pojawi się znowu IMMO..!! Niech lepiej czekają dalej na kupno po 2,50zł!! Przecież AT nie kłamie, jeszcze takie dokładne jak u Bankiera72..!!! ..Nie chce mi się wklejać jego "dowodów na niekompetencję"..!! ..ale w przyrodzie są różne..stworzenia...i bardzo dobrze!! Jednak należy umieć je odróżniać..!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 16:29:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.