W nawiązaniu do:
WIGOMETR INWESTORÓW INDYWIDUALNYCH 8.06. - 12.06.2020r. - Forum - Bankier.pl"Wrócę jak będę mógł i będzie do czego wrócić.
Wrócę jak rozliczona zostanie tzw. PiS Prawica, która uznała, że może świadomie stosować delikt konstytucyjny, łamać Konstytucję RP, konstytucyjną zasadę trójpodziału władz, może zamieniać demokrację w dyktaturę jednej partii, można cofać Polskę do czasów PRL-PiS.
Wrócę jak świadomy i odpowiedzialny za los dzieci i wnuków obywatele i wyborcy zrealizują wynikającą z art. 1, 4 i 10 Konstytucji RP, KONSTYTUCYJNĄ ZASADĘ BLOKOWANIA WYBORU oraz ZERO GŁOSÓW na kandydata na Prezydenta RP PARTII,która chce skupić w jednym ręku wszystkie organy władzy ustawodawczej, wykonawczej, samorządowej i wymiaru sprawiedliwości, w tym sądy.
Wrócę jak w ramach dobrej zmiany zrealizowany zostaną słowa R. Kaczyńskiego „
Moim dzieciom nie wolno dać władzy, bo zniszczą każdego, kto będzie od nich lepszy, bo są złośliwi” oraz rozliczony zostanie J. Kaczyński za "
My wiemy, jak w Polsce funkcjonuje prawo, że opowieść o państwie prawa jest kompletną bajką."
Czas najwyższy postawić sprawę na nogach.
Albo liczy się interes Państwa, konstytucyjne zasady bezpieczeństwa, równych praw i obowiązków, albo liczy się interes i głos jednej partii oraz realizacja hasła "Polska w ruinie" i "Nam się należało" (B.Szydło), rozprowadzanie i wydawanie pieniędzy na kredyt (500+ i 1000+ - M.Morawiecki) w postaci obsadzania wszystkich możliwych stanowisk dla "
lepszego sortu".Nachalna propaganda oraz z głupawym uśmiechem na twarzy mówienie "
Ojczyznę dojną racz nam zwrócić Panie" (A.Duda), "
trzeba było się ubezpieczać" (J.Emilewicz)."
WOLA LUDU wyrażona w wyborach pozwala mi na wykonanie tego co ww. napisałem. Obiecałem, zrealizowałem, słowa dotrzymuję - wracam.