Dnia 2023-10-23 o godz. 11:49 kat76 napisał(a):
>
Powitać Emeryta, ale ja bym nie był pewien tego co napisałeś, do momentu aż AD nie powierzy misji tuskowi.... PSL to jest niepewny koalicjant elektroniczny pamiętni zostanie uruchomiony.
Pamiętasz Badziewiaka, wiesz kim jest bankierowy Czesio1/4, wiesz kim jest floryda_floryda. Ja wiem.
Re: Badziewiak - ja tobie obiecałem i gwarantuję, że (...) - 7 - Forum - Bankier.pl@POdróbo : Będziesz tak jak Kukiz sfrustrowany po wyborach. - Forum - Bankier.pl Re: @floryda: Są sprawy ważne i ważniejsze, niż licytowanie się - 17 - Forum - Bankier.pl Mam przygotowane dwa projekty obywatelskich ustaw:
- ustawę dePiSyzacyjną,
- ustawę o Prywatnym Kapitale Emerytalnym.
17 mln kont Prywatnego Kapitału Emerytalnego – projekt ustawy. - Forum - Bankier.pl70+ na karku, do 1989 r. walka o wolność i demokrację z Czerwoną Komuną, 20 lat pracy w Korpusie Służby Cywilnej oraz przyglądanie się od środka i z zewnątrz jak pracowały wszystkie ekipy rządowe, w tym porównanie 8 lat rządów PO/PSL oraz 8 lat rządów PiS - CZARNEJ KOMUNY to wystarczająco długi czas, aby dzielić się doświadczeniem, analizować i wyciągać wnioski, aby z przyjemnością obserwować jak pokolenie 30+ po obserwacji jak "DOBRA ZMIANA" zamieniała hasło "Wystarczy nie kraść" na hasło "Nam się należało" ruszyło do urn i postanowiło zmienić obraz tej ziemi.
Jeżeli ktokolwiek z obecnej opozycji zapomni co to jest uczciwość i przyzwoitość, czym różni się interes publiczny od partyjnego, czym różni się Czerwona Komuna od Czarnej Komuny, zapomni testamentu Rajmunda Kaczyńskiego oraz ewangelicznej definicji demokracji Kaczyńskiego, który po 8 latach wprowadzania monopolu mówi, że "Demokracja nie znosi monopolu jednej partii" (patrz na YT - Kaczyński o demokracji) to gwarantuję, że przypomnimy i potraktujemy tak jak na to zasłuży.