• Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki! Autor: ~kolo [31.61.185.*]
    pelna lista miekkich pulokow na watkach techa, to ci, ktorzy sie z niego smiali jak pisal przed czasem, ze spadnie z 3,5zl, a teraz nie potrafia przyznac sie do bledu.

Dnia 2023-10-20 o godz. 13:51 ~Markos napisał(a):
    > Po co się tutaj tak produkujecie koło i tech skoro spółka taka bee dla was? Jak jesteście takie spece od inwestowania to idźcie tam gdzie zarobicie a nie tutaj pouczacie ludzi i troszczycie się o ich kapitał. Macie aż taką satysfakcję że spadło od 3,5 czy chcecie po prostu kupić jak najtaniej?

Dnia 2023-10-20 o godz. 14:03 ~papagiorgio napisał(a):
    > Założyli se kolko wzajemnej adoracji chyba mają się ku sobie :)

zeby techowi nie zasmiecac watkow, tu wam odpowiadam dziewczyny :)

zarabiam tu pieniadze, ale przy okazji produkuje sie tu ja i tech chyba podobnie, (dla srednio rozgarnietego umyslu to oczywiste, ale tu mamy doczynienia z wyjatkowymi lamusami, to wyjasniam ) udowadniamy na forum kto jest miekkim batonem, potrafi jedynie obsmiewac dobre rady, klamac i naganiac, a jak przychodzi wyjasnienie z rynku, to do bledu sie nie przyzna, tylko siedzi w budzie jak kundel.

Millutkiego tech wyjasniel wystarczajaco, jak to w 2020r naganial od 10zl na kupno, dalsze wzrosty, a spadlo na 1zl a teraz udaje eksperta. nie tylko millutki tak robi, inni z miekkich pulokow tez, wiec jesli nie chcecie, zebym was wskazal z nicku i ip, to do budy mieszance.

papagiorgio, jesli ja mam sie z techem ku sobie, to jak nazwiesz to stado baranow masujacych wzajemnie po mieczakach pod watkami techa?? tez jestes w tej grupie.

wszystko jasne mieczaki, czy mam wam to rozrysowac, zeby dotarlo???

• Re: Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki! Autor: ~Papagiorgio [5.173.159.*]
    Kto ma czas na pisanie takich elaboratow na forum......??? Odpowiedzcie sobie sami :)
  • Re: Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki! Autor: ~kolo [31.61.185.*]
    juz ci odpowiadam miekki puloku:)
    polowa z tamtej tresci, to przeklejone wasze wpisy..
    czas ma ktos, kto wie co robi na gieldzie, sprzedal przy gorkach i spokojnie czeka na niskie poziomy do odkupu.
    ale co miekkie puloki moga o tym wiedziec, jak nakupowaly po 10zl i teraz hipnotyzuja innych na forum, bo marza o wyjsciu na zero:)
    do zarabiani na gieldzie miekki pulok nie wystarczy papagiorgina:)
  • Re: Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki! Autor: ~Papagiorgio [5.173.156.*]
    Po 10 zykow....?? cieć z ciebie i tyle. Bez odbioru!
  • Re: Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki! Autor: ~Sz [77.254.179.*]
    Trafił nam się na forum "expert" z cyrku:) Przynajmniej nie jest nudno. Pozdrawiam
  • Re: Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki! Autor: ~src [46.134.99.*]
    On może by brał po 10 :) my mamy poniżej 2zl :)
  • Re: Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki! Autor: ~wujekdzo [185.255.129.*]
    stęka bo nie może kupić
  • Re: Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki! Autor: ~Millutki [31.60.115.*]
    Kwiczy bo nie kupił jak było po 1.40 .
    I żal mu ściska jelitka że my obkupieni po uszy ...
  • Re: Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki! Autor: ~kolo [31.61.186.*]
    jak sie mozna bylo domyslic, zebrala sie teczowa elita pod moim wpisem i liza sie po mieczakach , puloki:)
    nie rozsmieszajcie mnie dziewczyny, srednia 2zl u was jest tak mozliwa, jak to, ze ja zostane papiezem.
    wystarczy przesledzic wasze wpisy z ostatnich lat, zeby nie bylo watpliwosci, ze marzycie o zysku.
    wliczamy oczywiscie zaksiegowane straty z lat poprzednich, bo wykazanie zysku w tym roku na qubiku, to nawet Millutki potrafi:)

Dnia 2023-10-21 o godz. 18:53 ~Millutki napisał(a):
    > Kwiczy bo nie kupił jak było po 1.40 .
    > > I żal mu ściska jelitka że my obkupieni po uszy ...

Millutki, wystarczylo mi 3min, zeby znalezc twoje wpisy z 2020r, chwalisz sie zakupami po 1,4 za pare zloty, ale powazne zakupy miedzy 10-7zl co kilka sesji przemilczasz. twoja srednia jest ponat 5zl, bo przypominam, ze straty z 2020,21,22r tez sie licza miekki puloku:)

reszte miekkich pulokow tez po ip znalazlem z wczesniejszych wpisow, wiec nie udawac ekspertow przegrywy.
    do budy burki:)

[x]
QUBICGMS -25,53% 0,70 2025-12-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.