oddawanie na obecnych poziomach jest zupełnie bez sensu Przecież ewidentnie widać, ze ktoś bardzo chętnie kupuje po 8,90; 8,81; czy jak jest niże ustawione 8,80.
Te poziomy to jak z wykresu widać to podwójne dno z któego polna już raz się wybiłą i pewnie tak będzie znowu. Aby to nastąpiło to ktoś lub wilu musi kupić dużo niżej. Dzwiwię się tym którm puscza ciśnienie i oddają teraz. Ludzie cerliwości.
Mnie eż to wkur...a że polna tak się kisi ale mam nadzieję i czekam lepszego. czego wszystkim życzę
potwierdzam, że stan wk...ienia występuje również u mnie! i nie zanika wciąż...
ale sztuka to nie ulec presji marazmu, ruszy w końcu i chyba nikt z nas nie przewidzi, kiedy to nastąpi - prawdopodobnie, jak nikt już w to nie będzie wierzył
wytrzymaliscie tak dlugo to wytrzymiecie jeszcze chwile i tak juz nie macie nic do stracenia, ja sprzedalem czesc a reszta niech sobie czeka na lepsze czasy, najlepiej nie zaglądać tutaj przez dluzszy czas, niewiadomo ile dołowanie jeszcze potrwa
Buhahaha, komedia 5 zł kolego na pewno na tym forum nie nagonisz żeby poleciało w dół. To nie Immoeast (bańka). Tu zostali ci co mają grubą kasę w tym papierze a nie leszcze po 2000 tyś papiera. Także leć sobie na Immoeast albo Krosno, które poleciało i tam naganiaj.
kurs cały czas utrzymuje się ponad niedawno przebitą linią trendu spadkowego - wprawdzie może teoretycznie się jeszcze po niej trochę osunąć, ale już widać, że te spadki są bliskie wyczerpania (o ile już się nie wyczerpały) i kurs będzie gotowy do jakiegoś ciekawego wybicia; a przy tej spółce, to nie będzie raczej jakiejś długiej konsolidacji, tylko wystrzał może nastąpić dosyć nagle, gdzie za późno będzie na wchodzenie dla obecnych niedowiarków:)
dlatego teraz lepiej zacisnąć zęby, przetrzymać chwilowe stopnienie aktywów (boli to teraz, oj boli) i skonsumować to na fajniejszych wycenach z nawiązką należną za obecną cierpliwość
Miałem 5000 praw poboru + akcje . Bardzo dużo straciłem na tym papierze , ale sprzedałem to wszyystko po 11,70 i mam zamiar odkupić dokładnie 2 razy tyle czyli po 5,85 zł.
nie wiem kto Ci odda papier za taka cenę, na pewno nie ja; zakupione walory przetrzymam ile będzie potrzeba: miesiąc, dwa, rok, czy więcej w razie potrzeby
oj. kolego za 5,80 to może byś ci niezmiernie ciężko, choć szacun za szybką sprzedaż po ponad 11. I tak już na obecnych poziomach możesz więcej dokupić. Potem trochę poczekać i sądzę że będzie dobrze