• Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~Kr [46.204.66.*]
    Szanowni umoczeni w HBP

Nadszedł czas (tak sobie myślę prywatnie) upomnieć się o naszą kochaną habetkę, u tego jegomościa co powrócił
    z brukselki .... przy naszej pomocy przy urnach....pamiętam fotki jak wizytował wraz z śp.prezesem postęp prac przed
    festiwalem kopania jednej piłki.... czas upomnieć się o swoje..........co na ten temat sądzą Szanowni umoczeni....

• Re: Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~Polimex [83.8.175.*]
    Ty masz dobrze w głowie, rudy Polskie firmy doprowadzał do upadku by wzmacniać niemieckie i tak będzie jak nie daj Boże ta niemiecka gnida aż się nie chce dalej tego pisać.
  • Re: Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~warszawiak [82.177.111.*]
    Przede wszystkim trzeba wymusić zakończenie postepowania i opublikowanie stanu kasy...
  • Re: Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~K2 [46.187.235.*]
    Pewnie 150, 160mln. Więcej sìę raczej nie uzbiera, a długu tu było tyle, że lepiej nie wspominać.
    Ja optymizmu kr szczerze mówiąc w ogóle nie podzielam, zwłaszcza, że opiera go na osobie, która w konkursie na wiarygidnośc zajęłaby ujemne miejsce. Jedyny argument mógłby być taki, że on to zarżnąl więc może i po latach miał odratować, innych nie ma.
    Kr coś wiesz to dawaj,a jeśli to tylko powyborcza euforia to obawiam sie że przemówiło przez Ciebie zauroczenie.
    Ale co tam, niech mi szczęka opadnie, zgaś mnie tajemną wiedzą.

• Re: Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~HBP_OLD_TRADER [37.30.16.*]
    Z pewnością nie można pisać, że ktoś coś ,,zarżnął''.
    Być może po prostu nie miał czasu doprowadzić sprawy do właściwego stanu.
  • Re: Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~K2 [46.187.235.*]
    Dnia 2023-11-05 o godz. 14:41 ~HBP_OLD_TRADER napisał(a):
    > Z pewnością nie można pisać, że ktoś coś ,,zarżnął''.
    > Być może po prostu nie miał czasu doprowadzić sprawy do właściwego stanu.

No to czekam na przelew albo powrót do notowań.
    Chyba lekko zajechało science fiction. Eee wydaje mi się.
  • Re: Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~Kr [188.146.90.*]

https://www.youtube.com/watch?v=fbWjLpeMiaM&ab_channel=MusicfmNews od 2.45 min DONALD TUSK PO POSIEDZENIU SEJMU
    wydaje mi się że problem grupy jest znany
    czy jest nadzieja, co o tym sądzą Szanowni Umoczeni?
  • Re: Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~Maniek [188.146.124.*]
    Nic, kolejne polityczne pie...lenie . Coś muszą mówić za to kasę biorą ,a czy coś zrobią ? Nie sądzę
  • Re: Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~Czy_idą_teraz_zmian [37.30.28.*]
    Kurs PBG dzisiaj istotnie ruszył w górę. Tak naprawdę, do nie wiadomo dlaczego konkretnie tak się stało. Kiedyś istniao znaczące powiązanie pomiędzy PBG a Hydrobudową.
  • Re: Habeta jak Feniks z popiołów...? Autor: ~3xd [80.49.129.*]
    Dopisz jeszcze do tej listy Rafako... i może znajdzie się odpowiedź na wzrost PBG.
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.