No niestety nawet zakładając, że RM ma dobre zamiary, to wydaje się być za słaby na przebicie się przez zabetonowany układ starych interesów. Jak widać Kaczyński też dostał zadyszki, a to przecież stary mercedes diesel "beczka" nie do zajechania, a jednak
przeładowany i też siada.
Małecki to jest bo się wybrał , ustalił sobie i przybocznym pożądną gardę i czeka , myślał że do niego przyjdą i poproszą , a nie przyszli , to i on jest honorowy i nigdzie nie chodzi .
Dnia 2023-10-19 o godz. 18:18 ~Johnny napisał(a): > gamon z realistą muszą uważać żeby im żyły nie popękały z tej zazdrości i zawiści.
johny ale nie mają z czego te żyły popękać - o jakiej zazdrości ty piszesz?
ps- coś jest nie tak skoro już dwóch kratorów przydzielono petrolowi - to co? - oznacza to że prezes potrzebuje kuratora?? - czego tu zadrościć jak jeszcze kasę za prezesowanie będzie musiał zwrócić bo nie wykonuje swoich powinności tylko kuratorzy - sic - ale się narobiło - pisz johny czy dobrze myślę bo mdleję z ciekawości
Dnia 2023-10-19 o godz. 18:18 ~Johnny napisał(a): > gamon z realistą muszą uważać żeby im żyły nie popękały z tej zazdrości i zawiści.
Twoje zaślepienie jest większe niż ciemność astronomicznej czarnej dziury (jeśli w ogóle jesteś w stanie pojąć o co chodzi).
Gdzie ja kiedykolwiek napisałem, że czegokolwiek zazdroszczę obecnemu prezesowi? Twoje oderwanie od rzeczywistości jest dystansem mierzonym w latach świetlnych (i znowu pewnie nie jesteś w stanie zrozumieć o co chodzi).
Dnia 2023-10-20 o godz. 11:18 ~Johnny napisał(a): > Zawiść i zazdrość z każdego twojego wpisu wychodzi i jeszcze dyskutujesz?
Prezentujesz fałsz, zakłamanie i świadomość niewykraczającą poza nocny sklep z alkoholem nagminnie przez ciebie wymieniany, gdzie ciągle przebywasz i natarczywie zapraszasz innych.
Dnia 2023-10-23 o godz. 22:46 ~Johnny napisał(a): > Dobrze napisałeś o sobie.
Nie od dziś zastanawiam się czy Johnny to żywy człowiek, czy wynajęty przez kogoś bot/robot pozbawiony inteligencji, która przecież wymaga jakiejś pracy w celu uruchomienia neuronów. Ciągle odpowiada tak samo: coś o pijakach pod żabką, "dobrze napisałeś o sobie" itp. Panie Małecki, ja naprawdę nie wiem jak Pan kieruje spółką. Fakt że łatwo jest TAK kierować czymś, co nie wymaga kierowania.
Dnia 2023-10-24 o godz. 10:05 ~Jonny_MałeckiKiller napisał(a): > Dnia 2023-10-23 o godz. 22:46 ~Johnny napisał(a): > > Dobrze napisałeś o sobie. > > Nie od dziś zastanawiam się czy Johnny to żywy człowiek, czy wynajęty przez kogoś bot/robot pozbawiony inteligencji, która przecież wymaga jakiejś pracy w celu uruchomienia neuronów. Ciągle odpowiada tak samo: coś o pijakach pod żabką, "dobrze napisałeś o sobie" itp. > Panie Małecki, ja naprawdę nie wiem jak Pan kieruje spółką. Fakt że łatwo jest TAK kierować czymś, co nie wymaga kierowania.
Ja się nie zgadzam z przedmówcą , bo kierować a nie mieć kierownicy w ręku , to już wyższa szkoła jazdy , a tu siedzi 200 pasażerów na karku , wykupili bilety ( dali upoważnienia ) i pytają kiedy dojadą do celu .
Zgadzam się z Killerem co do wydolności prototypu Robojohnnego - wczesny model lampowo-tranzystorowy, a oprogramowanie wczytywane z taśmy perforowanej. Jest to technologia bardzo uciążliwa, bo aby poprawić jedną instrukcję trzeba na nowo perforować całą taśmę. Sprawniejszym rozwiązaniem są już karty perforowane.
Eee... , Finger, chyba za bardzo poszedłeś do przodu, bo gdyby to była bio-technologia, to nawet za tego stwora Johnnego-Frankensteina można by dostać nagrodę Nobla, bo byłby pionierem.