No to piosenka dla Pana Tuska, LIDERA OPOZYCJI ( już nie opozycji ale WŁADZY ) - drżyjcie MOI UKOCHANI PISOWCY:
Marsz Triumfalny Jana III Sobieskiego - (Triumphal March of John III Sobieski) www.youtube.com/watch?v=kS2k7wJI7x4
Mówiłem, że przegracie... I po co było kłamać, obrażać, manipulować, kraść ( mnie też okradliście ), łamać Konstytucję? Ale się nie bójcie - TA NOWA WŁADZA BĘDZIE JEDNOCZYĆ NIE DZIELIĆ - i mam nadzieję, że po wymierzeniu Wam kary również Was nie odrzuci.
A ja dostanę wreszcie przeprosiny oraz odszkodowanie zgodnie z utraconymi korzyściami.
BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):) Pomogliście mi zrobić dobry biznes:):) Wiedziałem, że mogę na Was liczyć:)
I nie mam do Was żalu! Dawno już Wam przebaczyłem MOI UKOCHANI PISOWCY!
Powiem, że jestem bardzo szczęśliwy - prawie jak Pan Tusk w dniu ogłoszenia wyników wyborów!
Warto było czekać te 4 lub 5 lat - celowe niszczenie Banku przez Instytucje Państwowe sterowane przez PIS zaczęły się na długo przed resolution...
MOI UKOCHANI PISOWCY! Ale co tam! Piękna piosenka specjalnie dla Was! Po przegranych Wyborach może spadnie z Was ta arogancja, fałsz, brak empatii... Może wreszcie zrozumiecie na czym polega życie: Kochać www.youtube.com/watch?v=WRVR8u09TI0
I w jakimś sensie... Ja odzyskam swój honor i wiedzę jako inwestor i akcjonariusz, Prezes Pruski odzyska honor za to co mu i nam Państwo Polskie ( czytaj Państwo Pisowskie ) zrobiło, Leszek Czarnecki odzyska swoją reputację....
Nadchodzi czas zmian, MOI UKOCHANI PISOWCY:)
Ale żeby Wam nie było smutno.. MOI UKOCHANI PISOWCY... Pańśtwo Polskie pozostanie silne, nie będzie odrzucać żadnej grupy społecznej....I mam nadzieję, że NOWA WŁADZA POSTĄPI ZGODNIE Z TĄ PIOSENKĄ:
Piosenki dla dzieci Jesteśmy jagódki, czarne jagódki BZYK.tv www.youtube.com/watch?v=2XPDxcObwrU
I mam nadzieję, że Wam też przebaczy... Ta NOWA WŁADZA... Tak ja kiedyś przebaczyłem Wam, MOI UKOCHANI PISOWCY:) P.S. Nie ma już tego zła w mojej duszy, którym mnie zatruliście - jakoś się sam oczyściłem:)