Dnia 2023-10-13 o godz. 12:07 ~1kwiecien napisał(a): > maks twoja demokracja legla w gruzach ? > > twoi swieci ludzie w twoich myslach robią to co zawsze >
1 kwiecień nawet nie zauważyłeś jak zmieniłem barwy na Tuska (KO) - 1 raz aby pogonić PIS Mam 2 Córki gdy tylko Konfederacja zaczęła przebąkiwać o zabraniu praw wyborczych Kobietą przestała dla mnie istnieć. Tylko KO jest w stanie pogonić PIS idźmy na Wybory 15 aby 16 obudzić się w Wolnym Kraju
w kraju gdzie ko potajemnie uzgadnia z kofederacją spisek ? bo syn banasia NIK organ niezalezny spiskuje z tuskiem ? to wszystko przed wyborami nie 8 lat temu po wyborach juz nie będą tego robili ?
jaki to bedzie wolny kraj i instytucje ? w zadnej partii nie bedzie wolny
w twoich marzeniach tylko bedzie wolny dla innych nie
Dnia 2023-10-13 o godz. 13:43 ~1kwiecien napisał(a): > w kraju gdzie ko potajemnie uzgadnia z kofederacją spisek ? > bo syn banasia NIK organ niezalezny spiskuje z tuskiem ? to wszystko przed wyborami nie 8 lat temu > po wyborach juz nie będą tego robili ? > > jaki to bedzie wolny kraj i instytucje ? > w zadnej partii nie bedzie wolny > > w twoich marzeniach tylko bedzie wolny dla innych nie
Pożyjemy zobaczymy do 16 nie daleko. W moim subiektywny odczuciu ciężko żeby było gorzej niż jest... Niech sobie każdy głosuje na kogo chce to jeszcze możemy. Wszelkiej pomyślności niech wygra Polska
od kiedy zyję kazdy powtarza to samo "pozyjemy zobaczymy" jaka jest odpowiedż ? przez wszystkie lata odpowiedz jest jedna zawsze to samo tylko zmieniają sie ludzie a ludzie są chciwi mozesz czekac gloryfikowac a i tak ludzi nie zmienisz jacy będą dobrzy rządzący ludzie ? jak tobie będzie dobrze nie innym