ostatnie paczki odnalazły swoich nabywców - głebokie gardziołka łykneły dzisiaj ostatki z panskiego stołu a ponad 40 tysia czystego zeta odnalazły spokój na koncie.
Czas się z wami pozegnac drogie pelikany - czeka was ostatni czas głodnego - niezadługo będziecie rzygac co wam wepchano - udanego żerowania wśród tłustych leszczy bo wedkarze czynia ostatki aby pójść do domu - będzieta wodospadzic i rzygac az schgudniecie pod nastepne łykanie ...
pozdrowiona dla "nałykniętych"
Przypomnij sobie ćwoku co pisałeś gdy akcje były po ok. 5,20- 5,40 Jak to miało wtedy spadać i co i praktycznie bez korekty urosło jeszcze 2 zł.
Nie masz nic sensownego do napisania a twoje prognozy są warte sasina
Mamusia wyszła na zakupy to synek dorwał się do kompa i dalej szuka poklasku. Biedaczek - już tyle razy sprzedał wszystko że się pogubił kiedy i za ile.
Dnia 2023-10-10 o godz. 20:17 ~Ocokaman napisał(a): > Mamusia wyszła na zakupy to synek dorwał się do kompa i dalej szuka poklasku. Biedaczek - już tyle razy sprzedał wszystko że się pogubił kiedy i za ile.
on sprzedaje co zlotowke...mitoman....kiedys trafi w gorke....gdzies przy 30-40 zloty w koncu trafi xD xD xD
kusi trola przegadac ale póki co moje na wierzchu - ja zadowolony że worek mam pusty i łacha drę z leszczy co wierzą we wzrosty jeszcze kiedy korekty czas idzie...wasze bajania o zyskach własnie sie kończa - za nieługo będziecie rzygac na wyścigi papierem...
jak zejdzie odpowiendio nisko to moz ekiedys kółko jakie zrobie na niewielka kwotę - póki co paczam i smiecham z waszych dyrdymałków ...