o kuźwa! ale szybko odbiło, sądziłem, że trzeba bedzie czekać na dynamiczniejszy ruch do następnego tygodnia:), a tu proszę,
chociaż myślę, że jazda to się dopiero zacznie; będzie moment, ze nikt nie będzie chciał oddać papiera i wtedy skokowo w górę;
teraz tylko ustalić rozsądny poziom wyjścia - 17 zeta? a może pokusić sie o 20-25 zł? co sądzicie?
witam. muszę powiedzieć, że po ładnie dzisiaj zassało. Nic nie zapowiadało takiej koncówki! Pytanie, jak dla mnie pozostaje nadal otwarte: czy to Jakubas i jego ludzie zbierali czy ktoś chce pokrzyżować mu szyki? Jak uważacie?
Jest zajebiscie wczoraj kupiłem 2000 sztuk papiera po 8.80 jutro jak zdążę to również dokupię razem będzie około 5000 szt. Ja czekam aż do wezwania nie sprzedaje... Reszta jak ?????
dziś pewnie będziemy mieli podobną sytuację - tj. celowe zaniżanie kursu i zbieranie od przestraszonych. Ludzie są, jacy są, jak widzą, że jest -5% to już panikują i oddają, a załoga Pana J. /prawdopodobie/ ładuje ile się da!
nie da sie też ukryć, że utrzymujemy wczorajszy, ciekawszy niż ostatnio kurs przy może cału czas nie rewelacyjnych, jednak większych obrotach;
trzymajmy papier i tak dosyć szybko odbił (przypomnę, że niektórzy przewidywali 7 zł do końca tego tygodnia) i powinien utrzymać się na tych poziomach, o ile jeszcze nie wzrosnąć;
a na dobre odbicie trzeba conajwyżej trochę poczekać i nie wymiękać przy wahaniach kursu;
no i zapraszamy uciekinierów z Immoeast:) - pozbądźcie się złudzeń - papier musi skorygować cenę mocniej po takich wzrostach, choćby miał potem jeszcze dalej ładnie rosnąć...