• Jacek Kaczmarski - Rublow Autor: ~Mike75 [188.47.43.*]
    Jacek Kaczmarski - Rublow
    www.youtube.com/watch?v=ZVCo28AAHkU

To jest pięknie MOI UKOCHANI PISOWCY... Choćby ten początek ( pewnie ja jestem tym wariatem, hehe ):

Na ziemi, co zawsze pod wodą lub śniegiem
    Są drogi, po których nikt prawie nie chodzi.
    Tam wariat się czasem przesunie po niebie
    Do ludzi na łodzi
    Wołając, że leci,
    A oni chwytają go w sieci.

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:) Nawet jak wybory przegracie - świat na tym się kończy - trzeba wtedy zacząć uczciwie pracować... I przestać mówić górnolotne słowa ale wytwarzać wartość dodaną a nie kosztem biednego Polaka wydawać pieniądze na lewo i prawo bez rachunku ekonomicznego zadłużając Polaków....
    A to, że mnie bezprawnie na kilka złotych okradliście... Już dawno przebaczyłem:):):):):):)
  • Re: Jacek Kaczmarski - Rublow Autor: ~Mike75 [188.47.43.*]
    MOI UKOCHANI PISOWCY!

Pomimo tego, że mnie bezprawnie okradliście ( dawno już przebaczyłem ) - nie zmieniliście mnie! Nie stworzyliście człowieka pełnego nienawiści oraz chęci zemsty! Na swój sposób taki Pan Hugo z jego powieścią Nędznicy dla przykładu mi pomógł... Pomogła mi też poezja, muzyka... Nie daliście rady MOI UKOCHANI PISOWCY:)

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):))
  • Re: Jacek Kaczmarski - Rublow Autor: ~Mike75 [188.47.43.*]
    Gdybyście jednak MOI UKOCHANI PISOWCY - wygrali wybory... Czy uczciwie czy nie uczciwie ( to nie są uczciwe wybory, wykorzystujecie pieniądze Polaków, żeby finansować tą kampanię nienawiści ).

Polacy to w miarę dumny Naród, nie dadzą z siebie zrobić niewolników, którzy dla Pinokia i jemu podobnych dygnitarzy Pisowskich pracowaliby za miskę ryżu...Pamiętacie co się stało z dyktatorem z Rumunii, Nicolae Ceaușescu?

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY! Czy wygracie czy też przegracie - nie chciałbym być w WASZYCH BUTACH:)

Tą piosenkę razem lubimy, MOI UKOCHANI PISOWCY:
    My Pierwsza Brygada - Polskie Pieśni Patriotyczne - Pieśń Legionów, Piłsudski
    www.youtube.com/watch?v=_k24j4F2o9w
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.