Art. 36. - [Zastosowanie środków przymusu bezpośredniego] - Zapobieganie oraz zwalczanie zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi.
Dziennik UstawDz.U.2023.1284 t.j. Akt obowiązujący Wersja od: 1 października 2023 r. do: 12 listopada 2023 r.
Art. 36. [Zastosowanie środków przymusu bezpośredniego]. Wobec osoby, która nie poddaje się obowiązkowi szczepienia, badaniom sanitarno-epidemiologicznym, zabiegom sanitarnym, kwarantannie lub izolacji obowiązkowej hospitalizacji, a u której podejrzewa się lub rozpoznano chorobę szczególnie niebezpieczną i wysoce zakaźną, stanowiącą bezpośrednie zagrożenie dla zdrowia lub życia innych osób, może być zastosowany środek przymusu bezpośredniego polegający na przytrzymywaniu, unieruchomieniu lub przymusowym podaniu leków.
Dnia 2023-10-03 o godz. 07:57 ~Zeus napisał(a): > Tak , dokładnie tak . > > Witamy w nowej erze niewolnictwa
To tylko foliarskie interpretacje. Nic się nie dzieje, wszystko w najlepszym porządku. To dla naszego dobra przecież, żeby nikt nie chorował (bo nikogo już nie bedzie). Lubi ktoś U2 słuchać? No to cyk! https://www.bitchute.com/video/uCn8cSC78r6g/
Pytanie: Czy tym środkiem przymusu bezpośredniego będzie np. KAFTAN bezpieczeństwa wykonany ze sztucznej ( tej bakterio i wirusobójczej) skóry z holdu snw ? ? ?
Jeśli tak to tylko patrzeć jak kurs snw wystrzeli "SKY is the limit". bo póki co to po 1/2 dniowej (pół sesji) podbitce dziś już "soczysta" czerwień ,.....
Dnia 2023-10-03 o godz. 09:51 ~J-23 napisał(a): > Pytanie: > Czy tym środkiem przymusu bezpośredniego będzie np. KAFTAN bezpieczeństwa wykonany ze sztucznej ( tej bakterio i wirusobójczej) skóry z holdu snw ? ? ? > > Jeśli tak to tylko patrzeć jak kurs snw wystrzeli "SKY is the limit". bo póki co to po 1/2 dniowej (pół sesji) podbitce dziś już "soczysta" czerwień ,..... > > pozdr
Scettuś, w twoim przypadku kaftan nie będzie potrzebny, bo ty dasz sobie wstrzyknąć wszystko, co będzie za darmo. Nawet flakka.
Dnia 2023-10-03 o godz. 10:03 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-10-03 o godz. 09:51 ~J-23 napisał(a): > > Pytanie: > > Czy tym środkiem przymusu bezpośredniego będzie np. KAFTAN bezpieczeństwa wykonany ze sztucznej ( tej bakterio i wirusobójczej) skóry z holdu snw ? ? ? > > > > Jeśli tak to tylko patrzeć jak kurs snw wystrzeli "SKY is the limit". bo póki co to po 1/2 dniowej (pół sesji) podbitce dziś już "soczysta" czerwień ,..... > > > > pozdr > > Scettuś, w twoim przypadku kaftan nie będzie potrzebny, bo ty dasz sobie wstrzyknąć wszystko, co będzie za darmo. Nawet flakka.
wc****,
WSZYSTKO się zgadza , raz trafiłeś w "sedno" tarczy ,..... Mnie KAFTAN j.w. jest NIEpotrzebny , natomiast czytając te twoje 'rewelacje' szczepionkowe KAŻDY widzi , że tobie jest on ( ten KAFTAN) NIEZBĘDNY ! ! ! !
Scettusiu, tu jest trochę osób świadomych. Rewelacje powiadasz? Wszystko idzie tak, jak szury i foliarze mówili i mówią, ale ty, jako oświecony i myślący (pewnie tak bardzo, jak wykładowcy z uczelni Adama Mickiewicza, którzy zeszli i zejdą) wiesz to, co ci w okienku Matwiej powie. Miłej lektury, lista szybko się wydłuża: https://amu.edu.pl/wiadomosci/aktualnosci/nekrologi
Dnia 2023-10-05 o godz. 15:03 ~Dario napisał(a): > Ciekawe czy ktoś to zauważy
Jak trupy będą leżeć na ulicach, to raczej tak. Ale WHO uspokaja: nie bedzie zagrożenia w zwiazku z tym, że zwłoki będą się walać pod nogami. Nie ma stresu :-).
Dnia 2023-10-05 o godz. 15:30 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-10-05 o godz. 15:03 ~Dario napisał(a): > > Ciekawe czy ktoś to zauważy > > Jak trupy będą leżeć na ulicach, to raczej tak. Ale WHO uspokaja: nie bedzie zagrożenia w zwiazku z tym, że zwłoki będą się walać pod nogami. Nie ma stresu :-).
wcpunk, Może ludki tu na snw bardziej się wystraszyli ewentualnych TRUPÓW * z szafy po znów "rewelacyjnym" tradycyjnie raporcie i stąd ten ostatni zjazd z 2,1x jeszcze 3 dni temu do 1,60
Dnia 2023-10-05 o godz. 15:54 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-10-05 o godz. 15:30 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2023-10-05 o godz. 15:03 ~Dario napisał(a): > > > Ciekawe czy ktoś to zauważy > > > > Jak trupy będą leżeć na ulicach, to raczej tak. Ale WHO uspokaja: nie bedzie zagrożenia w zwiazku z tym, że zwłoki będą się walać pod nogami. Nie ma stresu :-). > > wcpunk, > Może ludki tu na snw bardziej się wystraszyli ewentualnych TRUPÓW * z szafy po znów "rewelacyjnym" tradycyjnie raporcie i stąd ten ostatni zjazd z 2,1x jeszcze 3 dni temu do 1,60 > > ---------------------------------------------------- > ( * ) dla przykładu : opcje walut, BOMI, DRASZBA itp
Scettuś, jeszcze będziesz Sanwilowi dziękował, bo przynajmniej w porządnym sanmedowym worku być może ciebie poniosą :-).
Dnia 2023-10-05 o godz. 22:57 ~Zeus napisał(a): > Zdradź dealera , masz dobre zioło
Ja mu (wcpunk) już dawno temu proponowałem zajęcie się twórczością SF , ze swoimi wymysłami mógłby coś tam zdziałać, polecałem też odpowiednią placówkę Opieki Zdrowotnej ,....
Ps. Czy te śr. przymusu bezpośredniego j.w. zostały zastosowane wczoraj po meczu Legii w Niderlandach ??
Dnia 2023-10-06 o godz. 10:25 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-10-05 o godz. 22:57 ~Zeus napisał(a): > > Zdradź dealera , masz dobre zioło > > Ja mu (wcpunk) już dawno temu proponowałem zajęcie się twórczością SF , ze swoimi wymysłami mógłby coś tam zdziałać, > polecałem też odpowiednią placówkę Opieki Zdrowotnej ,.... > > Ps. > Czy te śr. przymusu bezpośredniego j.w. zostały zastosowane wczoraj po meczu Legii w Niderlandach ??
Scettuś, chciałbym zobaczyć twoją minkę, jak to się zacznie x-D. Piłka mnie nie interesuje, to sport dla typowego, plebsowego janusza, żeby nie myślał o poważnych sprawach. Igrzyska zamiast chleba- znasz to powiedzenie?
Dnia 2023-10-06 o godz. 10:32 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-10-06 o godz. 10:25 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-10-05 o godz. 22:57 ~Zeus napisał(a): > > > Zdradź dealera , masz dobre zioło > > > > Ja mu (wcpunk) już dawno temu proponowałem zajęcie się twórczością SF , ze swoimi wymysłami mógłby coś tam zdziałać, > > polecałem też odpowiednią placówkę Opieki Zdrowotnej ,.... > > > > Ps. > > Czy te śr. przymusu bezpośredniego j.w. zostały zastosowane wczoraj po meczu Legii w Niderlandach ?? > > Scettuś, chciałbym zobaczyć twoją minkę, jak to się zacznie x-D. > Piłka mnie nie interesuje, to sport dla typowego, plebsowego janusza, żeby nie myślał o poważnych sprawach. Igrzyska zamiast chleba- znasz to powiedzenie?
wc**** , każdy tu na forum wie , że ty jesteś "lepiej" wykształcony i z "dużego" miasta* ,... itd
mnie też średnio interesuje piłka kopana szczególnie w wykonaniu KADRY narodowej , ale zainteresowało mnie postępowanie policji holenderskiej . co tam w ogóle się 'staneło' bo nie oglądałem do końca , a co to by było jakby tal w "reżimowej" Polsce coś takiego miało miejsce ,.... SZOK
------------------------------------ ( * ) a tym warszawiakiem to ty jesteś w pierwszym pokoleniu ?, czy jak np. poseł michaś szczyrba od 6 pokoleń ze strony matki, bo tatuś ,... z wiochy
Scett, nie odpowiem ci na to pytanie. Piłkarze jako produkt próżności i bezproduktywności nie są w kregu moich zainteresowań. Nie płakałem, jak Szczęsnemu siadło serducho, czy po uszkodzeniu kostki Lewego itp.Nie kręci mnie też ich martyrologia zbiorowa, bo doskonale wiadomo, że nie kopią skórzanego worka dla idei, ale grubego hajsu. Tak samo, jak inni odbijacze/ odbijaczki piłeczkę wszelkiego rodzaju :-).
Dnia 2023-10-06 o godz. 12:01 cmpunk napisał(a): > Scett, nie odpowiem ci na to pytanie. Piłkarze jako produkt próżności i bezproduktywności nie są w kregu moich zainteresowań. Nie płakałem, jak Szczęsnemu siadło serducho, czy po uszkodzeniu kostki Lewego itp.Nie kręci mnie też ich martyrologia zbiorowa, bo doskonale wiadomo, że nie kopią skórzanego worka dla idei, ale grubego hajsu. > Tak samo, jak inni odbijacze/ odbijaczki piłeczkę wszelkiego rodzaju :-).
to już mamy jakąś jasność w temacie sportu ,.... Ale było jeszcze pytanie Nr 2 czy "zrzucony ze snopkiem" do W-wy ? , ....czy jak np. poseł michaś od 6 pokoleń "warszowiak" ? (tatuś posła michasia bokser* j.w. SNOPEK)
------------------------------------- ( * ) a taki bokser/pięściarz to dla ciebie ,TŁUK nie z tej ziemi ? te okładanie się po łbach
Drugie pytanie- od co najmniej 3 pokoleń "worszowiok", ale ponieważ warszawka od dobrych kilkunastu lat to syf i nie da się tu mieszkać, to mam ten etap za sobą :-).
Dnia 2023-10-06 o godz. 12:59 cmpunk napisał(a): > Drugie pytanie- od co najmniej 3 pokoleń "worszowiok", ale ponieważ warszawka od dobrych kilkunastu lat to syf i nie da się tu mieszkać, to mam ten etap za sobą :-). >
"etap mam za sobą" ,.... to kiedy "etap" z snw będziesz miał za sobą pewnie ciekawiej jest w takim Paryżu, Londynie , Berlinie, Sztokholmie itp ogólnie bardziej kolorowo i "kulturowo" bardziej zróżnicowanie , nie to co u nas . To kto teraz będzie mnie wysyłał na plac/skwer Pawełka ? A jak tam w okolicy zakłady służby zdrowia masz rozmieszczone ? na Woli miałeś blisko (Szp. Wolski, paw Nr 5)
Ps. Właśnie w "reżimowej" TYP INFO wypowiada się prezes LEGII o kulturalnych policjantach z ,... holandii
Na Wolę mogę wpadać, jak mam potrzebę. Sanwil za jakis czas też bedę miec za sobą, ale na razie przed nami coś, co pociągnie kurs do góry. Także cierpliwości. Skwerek ty przejąłeś, więc ja ci ławeczki nie będę zajmował :-). Aha, ty chyba nie zrozumiałeś, czemu nie trawię Warszawy. Tęcza i inne bzdety to też, jeśli już to pupil Schwaba, który nią rządzi i zabetonował po szyję. No i ty będziesz się męczył w miescie 15- minutowym.