• Mury Autor: ~Mike75 [188.47.43.*]
    www.youtube.com/watch?v=hwD6i9eOiYE&list=RDV4eZ8bN5jxo&index=15

Mnie okradając zrobiliście olbrzymi błąd MOI UKOCHANI PISOWCY:)
    BUZIAKI:)
    Wiem, że TO POLSKI NARÓD DECYDUJE... A ja jestem nikim... MOI UKOCHANI PISOWCY - Wy macie wszystko a ja jestem nikim i niczym...

P.S. Lubię Kaczmarskiego, jego poezję śpiewaną - a tą piosenkę w szczególności:):):):):):)

I jeszcze jeden P.S... - Jak się czuje olbrzymi mur na granicy? Czy przetrwał atak dzieci i kobiet w ciąży? To nie tak się robi MOI UKOCHANI PISOWCY... ALe co ja tam wiem, wszak Wy jesteście ALFA I OMEGĄ:):):):):):)

I jeszcze P.S. Rozmawia się... Rozmawia się z Łukaszenką, z Putinem - USA gdyby miało wybierać konflikt nuklearny z Rosją i CHinami czy poświęcić Polskę - jestem pewien, że by Was, MOJE MAŁE DZIECIAKI PISOWSKIE - SPRZEDALI BY WAS! WAS JAK WAS - ale jesteście ZAGROŻENIEM DLA CAŁEGO NARODU POLSKIEGO PRZEZ TĄ RUSOFOBIĘ I CHINOFOBIĘ.
    Myślcie, MOI UKOCHANI PISOWCY - Wasze dzieci też tu żyją, funkcjonują. Więc myślcie - wytężcie WASZE SZARE KOMÓRKI:):):):):):)

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):)
  • Re: Mury Autor: ~Mike75 [188.47.43.*]
    MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Skoro ja jestem nikim i niczym - czyli w jakimś nie istnieje - możecie po mnie przejechać czołgiem, zabić mnie, zdeptać mnie, zbesztać mnie, MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)

Ale ja jestem nikim i niczym...

Stąd ten tytuł, MOI UKOCHANI PISOWCY:) Kaczmarski był mądrym człowiekiem:)

Coś dzisiaj nowego odkryłem o twórczości Kaczmarskiego:):):):):):)
    MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Ulżyjcie tej swojej nienawiści, zadrości, maniplulacji, pogardzie....

Ja jestem nikim i niczym - możecie teraz mnie w 100 % krytykować, znęcać się nade mną, udowadniać to co i tak i wiem, że i tak jestem nikim...

Tą piosenkę też bardzo lubię MOI UKOCHANI PISOWCY ( nawet taki ktoś jak ja bez prawa do wyrażania swoich opinii coś może lubić:))

07 Mieczysław Fogg Pieśń o matce

www.youtube.com/watch?v=OnLxoLQqK3w

FPŻ KOŁOBRZEG 87 ,,Kocham sapera"
    www.youtube.com/watch?v=wkeTYeGTkRI

TO SUM UP MY LOVELY PIS COMPANIONS!
    MY TIME AS I WAS NOBODY AND NOTHIG SLOWLY ENDS...

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY!

WAS DIE WAHRHEIT MEINE LIEBEN PIS FREUNDE? NIEMAND ZU SEIN UND NICHTS ZU SEIN IST IN EINIGEN UMSTANDTEN EIN GROSSES VORTEIL....

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY!

• Re: Mury Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Jeszcze po rusku napisz.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.