Sam jestem ciekaw wyniku wyborów - jeśli nie sfałszujcie i nie zmanipulujecie ( jak to bardzo lubicie robić ) - to może być... powiedzmy... rozluźnienie
Ja bym dostał bardzo dobre odszkodowanie ( wraz dziesiątkami tysięcy innych Polaków ) za bezprawne przejęcie w małej części też mojej własności, czyli IDEA BANK.
BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)
Tą piosenkę też lubię MOI UKOCHANI PISOWCY ( wybrałem wersję z Waszym Prezydentem, jego twarz się nawet pojawia tam - nie jest to mój prezydent niestety ): „Pałacyk Michla” – Warszawiacy śpiewają (nie)zakazane piosenki 2015 www.youtube.com/watch?v=G1WfJVrjXLo&list=RDV4eZ8bN5jxo&index=8
Przyznajcie MOI UKOCHANI PISOWCY - że trochę stracha macie!
Nikt tu nikogo nie będziecie zabijał, czy postępował bezprawnie - ale niestety możecie trafić do więzienia, taka możliwość istnieje... Jeśli oczywiście wybory będą uczciwe ( one i tak nie są uczciwe, bo wykorzystujecie środki POlaków, media, PKN ORLEN itd. do realizacji Waszych brudnych celów - macie nadal w ręku WŁADZĘ... TĄ WŁADZĘ ( autokratyczną jak PZPR ), KTÓRA ZABIŁA I UTOPIŁA KSIĘDZA POPIEŁUSZKĘ dla przykładu....
Taka trochę dla Was RUSKA RULETKA, MOI UKOCHANI PISOWCY:) BUZIAKI:)
Tą piosenkę też lubię: Zapach róży - Piosenki harcerskie www.youtube.com/watch?v=yUGimV-IL7U&list=RDV4eZ8bN5jxo&index=9