Tak właśnie się znasz, że wrzucasz swoje wysrywy o grafice a nie sprawdzisz tego co inni sądzą i jaki jest odbiór. Brzmi to jakbyś z całych sił chciał zmusić innych do nienawidzenia tego studia, bo krytyka jest całkowicie bezpodstawna. Jakiś były pracownik czy jak?
Antyfan Jacka Piekary? Pryszczol zbierający lajki za hejtowanie?
Proszę, krótki cytat, całość możesz znaleźć w źródle:
"Mamy do czynienia z produkcją AA, co od razu widać. Gdy pierwszy raz zobaczyłem głównego bohatera, czułem, że cofam się o technologiczną dekadę. Modele postaci, interakcja otoczenia, efekty świetlne i cienie - wszystko to stoi na podstawowym poziomie. Czuć, że z większym budżetem produkcja znacząco by zyskała pod względem oprawy.
Z drugiej strony The Inquisitor potrafi zachwycić widokami. Piszę to z pełnym przekonaniem. Portowa dzielnica biedy czy starówka z wielką katedrą wyglądają naprawdę świetnie. Zwłaszcza na monitorze ultrawide. Spacer po zatłoczonym placu w świąteczny dzień robi wrażenie. Oczywiście
nie jest to poziom miasta z Plague Tale: Requiem, ale praca wrocławskiej ekipy przynosi efekty"
Żeby nie było że kolorowo cukierkowo, masz argumentację za i przeciw, wyjaśnione odczucie chłopa, co sądzi i jak widzi to dla innych osób, Twój artykuł byłby skrócony własnie do prymitywnego - "grafika z gówna".
Strona SPIDERSWEB Tech, może nie jest to wyznacznik znajomości Gamedevu, ale zarówno zagraniczne strony jak i osoby komentujące (nie mówię o pryszczolach jak Ty co , he he, śmieszkują, że , he he PS3) ogarne demo są w stanie konstruktywnie napisać co się podoba, co się nie podoba. Większość tych osób co widziałem punktuje że problemem jest teraz bardziej optymalizacja, a nie strona graficzna + plusy lecą za zaciekawienie fabułą, ciekawe mechaniki i świat. Daj se wolne do Stimfestu, zobaczymy recenzje ludzi co się znają:)