a ja się dziwię, że w piątek wzrosła o prawie 1% bo jak szło do góry pare dni temu to na tej spółce było w obrocie niewiele ponad 800 tyś papiera a teraz jest ? patrz tabela
ktoś rzucił na rynek dużo papiera a przed tym wywindował cenę
moim zdaniem takie działanie powinno być karane bo to jawne oszustwo
przed wystawieniem nowych akcji na rynek każdy akcjonariusz winien o tym być poinformowany dużo wcześniej, zasady wprowadzania nowych akcji na rynek nie są zbyt jasne
dodam, że zazdrościłem wzrostu kursu ale teraz jestem zadowolony, że tych papierów nie mam
drogi przechodniu idź sobie dalej i się nad tym nie zastanawiaj bo szkoda czasu byś się giełdą zajmował. Dla Twojej informacji - Bankier dopiero odświeżył informacje w profilu Polnej. ( ponad rok temu na polnej była emisja z PP 2 akcje za jedną posiadaną w cenie 3,8 zł). Stąd ten wzrost ilości akcji. Pozdrawiam.
Dnia 2009-01-18 o godz. 19:39 ~zibi napisał(a):
> drogi przechodniu idź sobie dalej i się nad tym nie
> zastanawiaj bo szkoda czasu byś się giełdą zajmował. Dla
> Twojej informacji - Bankier dopiero odświeżył informacje w
> profilu Polnej. ( ponad rok temu na polnej była emisja z
> PP 2 akcje za jedną posiadaną w cenie 3,8 zł). Stąd ten
> wzrost ilości akcji. Pozdrawiam.
takie pierdoły to koniowi 9 stycznia było jeszcze 830 000 akcji a jest prawie 2 600 000 szt
jeśli tak nie jest to niech inni się wypowiedzą bez głupich docinek
a tak nawiasem mówiąc to raczej Ty zibi przestań się giełdą zajmować jeśli jesteś taki spostrzegawczy
bankier odświeżył po roku stronę hahaha
weź ten post też jako zeszłoroczny
Przestań juz pić synek.Te akcje były przeciez w obrocie jako PDA . Po asymilacji zaczeli je "liczyć" w profilu. Tylko że coz , trzeba mieć akcje trochę dłużej niz dwa dni żeby to wiedzieć.Zawsze mnie zaskakuje że ludzie bez elementarnej wiedzy o spółce nabywają akcje a potem się dziwią, no ale cóż widać tak już musi być.