• POLNA Autor: ~Przechodzień [91.94.195.*]
    a ja się dziwię, że w piątek wzrosła o prawie 1% bo jak szło do góry pare dni temu to na tej spółce było w obrocie niewiele ponad 800 tyś papiera a teraz jest ? patrz tabela
    ktoś rzucił na rynek dużo papiera a przed tym wywindował cenę
    moim zdaniem takie działanie powinno być karane bo to jawne oszustwo
    przed wystawieniem nowych akcji na rynek każdy akcjonariusz winien o tym być poinformowany dużo wcześniej, zasady wprowadzania nowych akcji na rynek nie są zbyt jasne
    dodam, że zazdrościłem wzrostu kursu ale teraz jestem zadowolony, że tych papierów nie mam
  • Re: POLNA Autor: ~zibi [77.254.71.*]
    drogi przechodniu idź sobie dalej i się nad tym nie zastanawiaj bo szkoda czasu byś się giełdą zajmował. Dla Twojej informacji - Bankier dopiero odświeżył informacje w profilu Polnej. ( ponad rok temu na polnej była emisja z PP 2 akcje za jedną posiadaną w cenie 3,8 zł). Stąd ten wzrost ilości akcji. Pozdrawiam.
  • Re: POLNA Autor: ~koniowi [91.94.2.*]
    Dnia 2009-01-18 o godz. 19:39 ~zibi napisał(a):
    > drogi przechodniu idź sobie dalej i się nad tym nie
    > zastanawiaj bo szkoda czasu byś się giełdą zajmował. Dla
    > Twojej informacji - Bankier dopiero odświeżył informacje w
    > profilu Polnej. ( ponad rok temu na polnej była emisja z
    > PP 2 akcje za jedną posiadaną w cenie 3,8 zł). Stąd ten
    > wzrost ilości akcji. Pozdrawiam.

takie pierdoły to koniowi 9 stycznia było jeszcze 830 000 akcji a jest prawie 2 600 000 szt
    jeśli tak nie jest to niech inni się wypowiedzą bez głupich docinek
    a tak nawiasem mówiąc to raczej Ty zibi przestań się giełdą zajmować jeśli jesteś taki spostrzegawczy
    bankier odświeżył po roku stronę hahaha
    weź ten post też jako zeszłoroczny
  • Re: POLNA Autor: ~hudson hornet [88.156.96.*]
    Przestań juz pić synek.Te akcje były przeciez w obrocie jako PDA . Po asymilacji zaczeli je "liczyć" w profilu. Tylko że coz , trzeba mieć akcje trochę dłużej niz dwa dni żeby to wiedzieć.Zawsze mnie zaskakuje że ludzie bez elementarnej wiedzy o spółce nabywają akcje a potem się dziwią, no ale cóż widać tak już musi być.
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.