...bo poświęciłem sporo czasu na przejrzenie tutejszych wątków i obstawiam, że jeden lub kilku wyrzuconych pracowników poświęca masę swojego czasu, aby na siłę bruździć wokół spółki. Który normalny inwestor zniechęcałby na forum tak namiętnie na spółce relatywnie małej, na której nie ma szortów i nie da się zarabiać na spadkach? Ewidentnie tu są emocje i jakiś mega żal, że kogoś nie ma już na pokładzie. Ale to w sumie dobrze. U mnie CPR na liście obserwacyjnej. Moja rada do wszystkich - olewajmy tych niewyżytych ludzi z kompleksami, nie ma sensu wchodzić w polemikę. Poplują, powymyślają i tyle po nich. Miłego dnia wszystkim!
Tu są same emocje. Zero nowych projektów, brak pieniędzy w kasie, bieżące dwa projekty z wielkim ryzykiem realizacyjnym. Dodatkowy stracony biznes wagonowy. No jak w takiej sytuacji nie może być emocji. Szczególnie w stresie są ci, którzy umoczyli tu swoje pieniądze opierając się na obietnicach zarządu.
Dnia 2023-09-26 o godz. 16:34 ~Pox napisał(a): > Chłopcze, powtarzasz się. Odpuść sobie chociaż kilka wątków. W każdym nie musisz wylewać swoich żalów.
Bin zmierzasz nicki ale wciąż ta sama głębia intelektu
Juz nie Lukas tylko Grenada, a nie Szymański i jeszcze kto tam był...
Że chce ci się tyle głupot i w takich odmianach i podmianach pisać.
Ale nie jest mi cię żal - rozumiem obowiązki masz i musisz je wypełnić ...
Do mistrza wielu nicków Łukasia mi daleko. Używam tylko jednego ale paranoicy widzą ich więcej. A do Grendy to z większym szacunkiem proszę bo cię zrestrukturyzuje. Zapamiętaj Grenda a nie Grenada.
Dnia 2023-09-26 o godz. 19:28 ~Bin napisał(a): > Do mistrza wielu nicków Łukasia mi daleko. Używam tylko jednego ale paranoicy widzą ich więcej. A do Grendy to z większym szacunkiem proszę bo cię zrestrukturyzuje. Zapamiętaj Grenda a nie Grenada.
Bin, oni mylą wątek. Z Grenadą to chodzi im o wątek z biletami lotniczymi w konkursie geograficznym. Moim zdaniem zupełnie nie trafiona odpowiedź. Qbq idzie w ślady Łukasia i zaczyna ćpać. Zupełnie wszystko mu się miesza.
To ty zakar jesteś prymitywny sugerują, że Mecenas Szymański ma kochanki. Uważaj bo zgłosi ciebie do swojej kancelarii i zostaniesz oskarżony o naruszenie dóbr osobistych.
Mnie też się zdaje tak jak autorowi wątku. To nie są zwykłe trolle z ulicy. Dla mnie jest tu parę opcji: 1) były albo obecny pracownik 2) były albo obecny dostawca, kontrahent Compremum 3) ktoś kto ma znajomego/kontakt w Compremum, kto z nie ma oporów by dzielić się informacjami ze spółki lub jej otoczenia.
W każdym przypadku (i niezależnie od celu, którym jest oczernianie spółki czy kupienie akcji jak najtaniej) to ociera się o naruszenie z rozporządzenia MAR, np. poprzez insider trading, albo wykorzystaniem informacji poufnych celem manipulowania.
Dnia 2023-09-26 o godz. 21:28 ~Fan napisał(a): > Mnie też się zdaje tak jak autorowi wątku. To nie są zwykłe trolle z ulicy. Dla mnie jest tu parę opcji: > 1) były albo obecny pracownik > 2) były albo obecny dostawca, kontrahent Compremum > 3) ktoś kto ma znajomego/kontakt w Compremum, kto z nie ma oporów by dzielić się informacjami ze spółki lub jej otoczenia. > > W każdym przypadku (i niezależnie od celu, którym jest oczernianie spółki czy kupienie akcji jak najtaniej) to ociera się o naruszenie z rozporządzenia MAR, np. poprzez insider trading, albo wykorzystaniem informacji poufnych celem manipulowania.
Już kiedyś pisałem. Jestem byłym pracownikiem, obecnie bezdomnym z kilkoma etatami. Przewyższam natomiast Łukasia wyższym wykształceniem i wzrostem, ale nie jestem za to taki śliczny jak on. Jestem starym kawalerem, ale jak bym miał żonę to na pewno nie skusiłbym się na przechodzoną Tamarę z karpiowatym pyskiem.
Bin nadal nie potrafisz zrozumieć tego co odpisywałem Qbq-owi. A Twoje sugestie są po prostu głupie, daj węc sobie spoklój z tymi prymitywnymi tekstami.