• Edward Stachura: Życie to nie teatr Autor: ~Mike75 [188.47.41.*]
    www.youtube.com/watch?v=8AW8aHimMnk

MOI UKOCHANI PISOWCY! Czytaliście może to jak biedni Hindusi zostali oszukani przez Waszą Mafię Wizową?
    www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/afera-wizowa-od-środka-dziennikarze-rozmawiali-z-oszukanymi-hindusami/ar-AA1gSyjK?ocid=msedgntp&cvid=69cfef3835da4488b6af4a0de51e5267&ei=36

To, żeście Państwo Polskie oszukali - pół biedy. To, że autorytet URZĘDNIKA PAŃSTWOWEGO SKUTECZNIE NISZCZYCIE - pół biedy!

Ale w tej prężnej firmie wizowej zostali oszukani zwykli ludzie, biedacy z Afryki i Azji - najpierw ich ograbiliście ze wszystkiego a potem oszukaliście! Jak typowe dla NASZYCH UKOCHANYCH PISOWCÓW!
    BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)

P.S. BÓG zawsze przyjmie Was z otwartymi dłońmi i z sercem pełnym miłości - ale MUSICIE SIĘ ZMIENIĆ, MOI UKOCHANI PISOWCY!
  • Re: Edward Stachura: Życie to nie teatr Autor: ~Mike75 [188.47.41.*]
    Tam dla tego Etiopczyka czy Hindusa cała rodzina mogła się składać, żeby dostać tą wizę...
    MOI UKOCHANI PISOWCY..... Czy to ładnie tak postępować? Zmieńcie się - ja tam w Was Wierzę, jesteście Polakami - którzy zbłądzili ale mogą naprawić krzywdy, które wyrządzili.

Tą piosenkę też lubię, MOI UKOCHANI PISOWCY:)
    FPŻ KOŁOBRZEG 86- ,,Chabry z poligonu"
    www.youtube.com/watch?v=G0G7gBwI3mA
    Proponowałbym MOI UKOCHANI PISOWCY - zostać przy Waszych DOBRYCH PRAKTYKACH i oszukiwać tylko Polaków - tych biedaków z trzeciego świata naprawdę szkoda ze wszystkiego okradać... Oni i tak nic specjalnie nie mają....

Tą piosenkę też lubię MOI UKOCHANI PISOWCY:
    FPŻ KOŁOBRZEG 81- ,,Jakie ładne chłopaki"
    www.youtube.com/watch?v=AmU_qqolmWE

Byłem wiele lat temu na takiej małej filipińskiej wyspie Siargao - oni tam szanowali Polskiego Księdza - który już nie żył jak ja przyjechałem.
    Ale taka wiza do UE dla nich to byłoby jak wejście do RAJU....
    Rozumiecie MOI UKOCHANI PISOWCY - na ile to jest poważne? To są naprawdę biedaki, którzy i tak leżą na ziemi a Wy wyłudzacie od ich biednych rodzin pieniądze...

Bóg i tak Wam przebaczy... Ale musicie zrozumieć, że to co robicie jest naprawdę złe...

Tą piosenkę też lubię, MOI UKOCHANI PISOWCY:
    BARBARA MUSZYŃSKA - QUE SERA SERA
    www.youtube.com/watch?v=stASU6V9ZoA
    I te biedaki z Afryki czy Azji myślą, że trafią do RAJU...
    Wiem, że nie chcą do Polski...
    Bo tu rządzi Pinokio ( Kłamca nad Kłamcami ) oraz Jarek, który chce pomścić śmierć swojego brata rzucając na szalę życie 40 mln Polaków... Widać, że bardzo kochał BRATA:). Choć jakiś plus dla niego - kogoś jednak kochał:)
    BUZIAKI MÓJ UKOCHANY JARECZKU:)

I piosenka dla Ciebie:
    "Zigeuner, du hast mein Herz gestohlen" (Miłość Cygana) - Dajos Bela a. Fred Lustig
    www.youtube.com/watch?v=FLEl39sfa1Y
  • Re: Edward Stachura: Życie to nie teatr Autor: ~Taaa [37.47.187.*]
    Psychiatra potrzebny!
[x]
IDEABANK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.