MOI UKOCHANI PISOWCY! Czytaliście może to jak biedni Hindusi zostali oszukani przez Waszą Mafię Wizową? www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/afera-wizowa-od-środka-dziennikarze-rozmawiali-z-oszukanymi-hindusami/ar-AA1gSyjK?ocid=msedgntp&cvid=69cfef3835da4488b6af4a0de51e5267&ei=36
To, żeście Państwo Polskie oszukali - pół biedy. To, że autorytet URZĘDNIKA PAŃSTWOWEGO SKUTECZNIE NISZCZYCIE - pół biedy!
Ale w tej prężnej firmie wizowej zostali oszukani zwykli ludzie, biedacy z Afryki i Azji - najpierw ich ograbiliście ze wszystkiego a potem oszukaliście! Jak typowe dla NASZYCH UKOCHANYCH PISOWCÓW! BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)
P.S. BÓG zawsze przyjmie Was z otwartymi dłońmi i z sercem pełnym miłości - ale MUSICIE SIĘ ZMIENIĆ, MOI UKOCHANI PISOWCY!
Tam dla tego Etiopczyka czy Hindusa cała rodzina mogła się składać, żeby dostać tą wizę... MOI UKOCHANI PISOWCY..... Czy to ładnie tak postępować? Zmieńcie się - ja tam w Was Wierzę, jesteście Polakami - którzy zbłądzili ale mogą naprawić krzywdy, które wyrządzili.
Tą piosenkę też lubię, MOI UKOCHANI PISOWCY:) FPŻ KOŁOBRZEG 86- ,,Chabry z poligonu" www.youtube.com/watch?v=G0G7gBwI3mA
Proponowałbym MOI UKOCHANI PISOWCY - zostać przy Waszych DOBRYCH PRAKTYKACH i oszukiwać tylko Polaków - tych biedaków z trzeciego świata naprawdę szkoda ze wszystkiego okradać... Oni i tak nic specjalnie nie mają....
Tą piosenkę też lubię MOI UKOCHANI PISOWCY: FPŻ KOŁOBRZEG 81- ,,Jakie ładne chłopaki" www.youtube.com/watch?v=AmU_qqolmWE
Byłem wiele lat temu na takiej małej filipińskiej wyspie Siargao - oni tam szanowali Polskiego Księdza - który już nie żył jak ja przyjechałem. Ale taka wiza do UE dla nich to byłoby jak wejście do RAJU.... Rozumiecie MOI UKOCHANI PISOWCY - na ile to jest poważne? To są naprawdę biedaki, którzy i tak leżą na ziemi a Wy wyłudzacie od ich biednych rodzin pieniądze...
Bóg i tak Wam przebaczy... Ale musicie zrozumieć, że to co robicie jest naprawdę złe...
Tą piosenkę też lubię, MOI UKOCHANI PISOWCY: BARBARA MUSZYŃSKA - QUE SERA SERA www.youtube.com/watch?v=stASU6V9ZoA
I te biedaki z Afryki czy Azji myślą, że trafią do RAJU... Wiem, że nie chcą do Polski... Bo tu rządzi Pinokio ( Kłamca nad Kłamcami ) oraz Jarek, który chce pomścić śmierć swojego brata rzucając na szalę życie 40 mln Polaków... Widać, że bardzo kochał BRATA:). Choć jakiś plus dla niego - kogoś jednak kochał:) BUZIAKI MÓJ UKOCHANY JARECZKU:)
I piosenka dla Ciebie: "Zigeuner, du hast mein Herz gestohlen" (Miłość Cygana) - Dajos Bela a. Fred Lustig www.youtube.com/watch?v=FLEl39sfa1Y