Swoją drogą zrobić z mafii oraz przestępców - porządnych ludzi:) Marzenie każdego człowieka oraz anioła:) Biskup z Nędzników Hugo to potrafił - a ja na razie Was pokochałem - żebyście wiedzieli, że nie jesteście sami! Biskup "dał w prezencie złodziejowi" złote sztućce a ja Wam MOI UKOCHANI PISOWCY "w prezencie dałem akcje IDEI BANKU" - ale jest jeden warunek... ZMIEŃCIE SIĘ, MOI UKOCHANI PISOWCY! BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)
Ja bym mu pomógł - był z Wami w organizacji - Wy MOI UKOCHANI PISOWCY stworzyliście ten system działania, bezprawia i korupcji. Jeden ciągnie psa, inny wydaje niewinnym biedakom wizę...On przynajmnej komuś tam pomógł i nie zabijał ani nie torturował. Akurat temu drugiemu bym pomógł - może to porządny człowiek? Inny temat, że każdy człowiek w potrzebie powinien dostać szansę i ... niewidzialna dłoń powinna tam być:)
POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY:) I życzę temu Panu, żeby się pozbierał i doszedł do siebie - można spaść z bardzo wysokiej skały ale ważne jak się zachowamy jak się podniesiemy:)
Był też taki cudotwórca Wasz Poseł - co uzdrawiał prawie jak JEZUS CHRYSTUS. Słyszałem, że startuje w Wyborach jako jeden z NASZYCH UKOCHANYCH PISOWCÓW:) TYLKO JEZYS CHRYSTUS UZDRAWIAŁ ZA DARMO A TEN WASZ POSEŁ BRAŁ ZA TO PIENIĄDZE. I TE LECZENIE POWIEDZMY SOBIE SZCZERZE... BYŁO WĄTPLIWE POD WIELOMA WZGLĘDAMI.
BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)
I jedna z moich piosenek, którą znacie: Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat (oryginal) www.youtube.com/watch?v=wTjLZwpmufw
P.S. ZMIEŃCIE SIĘ MOI UKOCHANI PISOWCY. Ja Wam nic nie zrobię ale NARÓD wiedząc, że go oszukiwano - może dużo zrobić. Pozdrawiam.