• Chyba Was naprawdę pokochałem MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.41.*]
    Swoją drogą zrobić z mafii oraz przestępców - porządnych ludzi:)
    Marzenie każdego człowieka oraz anioła:)
    Biskup z Nędzników Hugo to potrafił - a ja na razie Was pokochałem - żebyście wiedzieli, że nie jesteście sami!
    Biskup "dał w prezencie złodziejowi" złote sztućce a ja Wam MOI UKOCHANI PISOWCY "w prezencie dałem akcje IDEI BANKU" - ale jest jeden warunek... ZMIEŃCIE SIĘ, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)
  • Re: Chyba Was naprawdę pokochałem MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.41.*]
    www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/piotr-wawrzyk-w-szpitalu-wstrząsające-ustalenia-dziennikarzy/ar-AA1gLsAA?ocid=msedgntp&cvid=527d406036384fc89d615a938bc60382&ei=6

Ja bym mu pomógł - był z Wami w organizacji - Wy MOI UKOCHANI PISOWCY stworzyliście ten system działania, bezprawia i korupcji.
    Jeden ciągnie psa, inny wydaje niewinnym biedakom wizę...On przynajmnej komuś tam pomógł i nie zabijał ani nie torturował.
    Akurat temu drugiemu bym pomógł - może to porządny człowiek? Inny temat, że każdy człowiek w potrzebie powinien dostać szansę i ... niewidzialna dłoń powinna tam być:)

POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY:)
    I życzę temu Panu, żeby się pozbierał i doszedł do siebie - można spaść z bardzo wysokiej skały ale ważne jak się zachowamy jak się podniesiemy:)

• Re: Chyba Was naprawdę pokochałem MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.41.*]
    Był też taki cudotwórca Wasz Poseł - co uzdrawiał prawie jak JEZUS CHRYSTUS.
    Słyszałem, że startuje w Wyborach jako jeden z NASZYCH UKOCHANYCH PISOWCÓW:)
    TYLKO JEZYS CHRYSTUS UZDRAWIAŁ ZA DARMO A TEN WASZ POSEŁ BRAŁ ZA TO PIENIĄDZE. I TE LECZENIE POWIEDZMY SOBIE SZCZERZE... BYŁO WĄTPLIWE POD WIELOMA WZGLĘDAMI.

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)

I jedna z moich piosenek, którą znacie:
    Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat (oryginal)
    www.youtube.com/watch?v=wTjLZwpmufw

P.S. ZMIEŃCIE SIĘ MOI UKOCHANI PISOWCY. Ja Wam nic nie zrobię ale NARÓD wiedząc, że go oszukiwano - może dużo zrobić. Pozdrawiam.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.