• hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: martin-dtr [62.21.48.*]
    .....no ładnie
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: ~AW [89.161.7.*]
    Leszczyku jezeli ciebie ten papier nie interesuje to co tutaj wogole robisz?A moze zal tylek scisnal ze nie wsiadles wczesniej....alebo inaczej wywaliles z rana...Oh jaki z Ciebie inwestor!!!A o innych to sie nie martw i nie udawaj siostre milosierdzia.Pozdrawiam!
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: martin-dtr [62.21.48.*]
    sprawdzam tylko co bankierek mi proponował ze swoją świtą, ale widzę , że ta świta to jakieś dzieciaki tylko, więc sorki już tu więcej nie zajżę
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: ~...nostradamus [85.193.249.*]
    ...Martinku...to nie bankierek...to moja autorska idea.....ale dzięki za komplement
    c
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: ~mdtr [62.21.48.*]
    ....pożyjemy-zobaczymy.....dam ją do sprawdzenia.......tylko, ja na początku myślałem kiedyś, że wy to nie co poważniejsi jesteście, no ale kogo się można spodziewać piszącego na bankierze (bez obrazy)......zobaszymy co i jak.....jeśli się opłaci jakaś konkretna akumulacja w przyszłości, to może, ale w tej chwili to nie dla mnie...iea, oil, kgh....to jest dla mnie!..... czasami na DT a czasami siedząco.......... + małe padaczki typu ponar, stx, opt, kpx, czp, hwe, mds...tak do zabawy w "odpały i zwały", a takie moje pewne 4 perełki to przecież nie będę opisywał teraz, a za jakieś 600/800% w zwyż. Dlatego się wam też dziwię, po co ta pisanina o i na polna teraz, no ale rozumiem, że my z innych światów (fin.) jesteśmy.....nie wiem nawet po co to piszę......ale co mi tam....
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: ~kol [89.228.193.*]
    Dnia 2009-01-09 o godz. 17:47 ~mdtr napisał(a):
    > ....pożyjemy-zobaczymy.....dam ją do
    > sprawdzenia.......tylko, ja na początku myślałem kiedyś, że
    > wy to nie co poważniejsi jesteście, no ale kogo się można
    > spodziewać piszącego na bankierze (bez
    > obrazy)......zobaszymy co i jak.....jeśli się opłaci jakaś
    > konkretna akumulacja w przyszłości, to może, ale w tej
    > chwili to nie dla mnie...iea, oil, kgh....to jest dla
    > mnie!..... czasami na DT a czasami siedząco.......... +
    > małe padaczki typu ponar, stx, opt, kpx, czp, hwe,
    > mds...tak do zabawy w "odpały i zwały", a
    > takie moje pewne 4 perełki to przecież nie będę opisywał
    > teraz, a za jakieś 600/800% w zwyż. Dlatego się wam też
    > dziwię, po co ta pisanina o i na polna teraz, no ale
    > rozumiem, że my z innych światów (fin.) jesteśmy.....nie
    > wiem nawet po co to piszę......ale co mi tam....

jakis ty prymitywny...
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: ~palp fikszyn [83.20.254.*]
    to do ciebie niejaki mdtr czy jak tam
    Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę'.
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: ~nanul [78.31.159.*]
    mam .pytanko do mdtr a możesz nam zdradzić na czyn ty lecisz ,jakie spółki proferujesz.
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: ~...sanitariusz [85.193.249.*]
    ....on leci na....podaję treść recepty

...Leponex 3x1
    ...Chlorprotixen 2x1
    ...Promazin 3x1

plus dorywczo amfa , a w porze letniej..."gras", a zimą "snow"...na długość narty...
    c
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: ~mdtr [62.21.48.*]
    ...ależ zgryźliwy jesteś ztetryczały rzeźniku......... ujawnienie tajemnicy lekarskiej zasługuje na ową ripostę
  • Re: hehe....leszczyki wam śniegiem po oczach sypią? Autor: ~...sanitariusz [85.193.249.*]
    ...tajemnicą jest suspicio tj rozpoznanie....a terapia....nie musi być akuratna......
    c
    p.s. ztetryczały... dobre......to zapewne od tetry napieluchu......teraz to spampersiały....
    ....a propos rzeźnika....w filetowaniu są unbeatable.............
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.