...ciekawe kiedy Polna w końcu ruszy w góry...jakoś te realizacje ciągną kurs w dół...oby "górska" wyprawa nastąpiła już niebawem..czekam do 34 pln :):) pozdrawiam
Musisz uzbroić się w stalowe nerwy, przy takim obrocie trudno nabyć jakieś znaczące ilości papiera a tym bardziej z niego uciec, więc nie widać chętnych do podbicia kursu.
....teraz coś tu zebrać to graniczy z cudem....ale obserwować warto, jak każdą inną obecnie z takimi wskaźnikami i płynnością, choć tu nie widzę już możliwości zarobku (no chyba, że na lizaki), wiedząc kto się nią zainteresował i to jak ostatni (....) jawnie zareklamował leszczynie. Czy nie było innego sposobu?........poczekamy, zobaczymy......heheheheeeee
....Martin to jawny ukłon.....dzięki.....po co było sie nudzić na nudnym DZIŚ Immoeast.
....pamietaj zostało Jakubasowi jeszcze 17% do skupienia, tak,że w tym tępie to wzrost
od pn w ciagu tyg o mim 100-150%....a wtedy IEA zdąży się skorygować i powrót
dixi
c
z calym szacunkem dla wszystkich na forum mam pytaniea kto ci zagwarantuje ze od poniedzialku polna dalej bedzie tak rosnac????a skad wiesz ze sie kurs nieosunie tak samo w dol???
pozdrawiam
poczekaj a sam zobaczysz, i będziesz wsiadać we wtorek....też nie zapóźno...zostanie do pt jeszcze około100% wzrostów....a potem wejdą fundy....teraz ciche skupywanie właścielsko-zarządcze
c
p.s. masz jeszcze analizę na forum....
dzieki
powiem otwarcie ze nie jestem zadnym powaznym ani doswiadczonym inwestorem a interesuje mnie takj ak wszystkich jakis zysk i dzisiaj zastanawiam sie na co sie ustawic w poniedzialek na kupnie i po jakiej cenie:
polna
immo
atlantis
optimus
skotan
06magna
jesli ktos moze i ma ochote cos mi doradzic to chetnie przyjme porady,zaznaczam jeszcze raz nie jestem zadnym wielkim ani doswiadczonym inwestorem dlatego pisze tutaj do specjalistow.
STAWIAM DUZE PIWKO JAK UDA MI SIE TROCHE ZAROBIC!!!!
pozdrawiam i dziekuje wszystkim bardzo z gory
pewniak długoterminowy na 100% zysku min to Immo...
Optek,Magna, to spekuła ....dobre na gre ....kilka/naście % w ciągu dnia można ugrać,
Atlantis, Skotan....stagnacja....ale bez spadków
Polna ....szybki wzrost w ciągu tyg....a potem przesiadka
przepraszam ze tak sie dopytuje ale ja naprawde nie znam sie tak super i jak czytam to forum i widze jak niektorzy logicznie i rzetelnie tutaj pisza to prubuje tez wyciagnac cos dla siebie.nie miejcie mi tego za zle bo szanuje was jako madrzejszych od siebie a moze kiedys i ja bede mial okazje sie odwdzieczyc w jakis sposob to i wam chetnie pomoge!!!
dziekuje za wszelkie porady
ps.dopytuje sie tak dlatego ze chce zainwestowac moje skromne oszczednosci ktore zbieralem cale zycie i chcialbym to zrobic mozliwie jak najlepiej...
...poczytaj analizę bankiera .....poza tym sprawdź wolumen dzisiejszy...to połowa free float....wniosek jeden...skup przez zarząd.....a potem dalszy wzrost....by sprzedać z wielokrotnym zyskiem
c
WIELKIE DZIEKI CHLOPAKI ZA WSZELKIE INFO.bede obserwowal jeszcze to forum do niedzieli wieczorka moze jeszcze ktos cos napisze.
a wam jeszcze raz dzieki i moze jak zycie sie tak ulozy ze kiedys sie spotkamy to macie u mnie po takim WIELKIM PIWKU ze hohoho
dziekuje i pozdrawiam
witam wszystkich na forum
no i przyszla niedziela a poniedzialek zbliza sie duzymi krokami i trzeba bedzie podjac decyzje czy wskakiwac jutro jeszcze z rana w polna???
hmm kto to moze wiedziec co nam jutro przyniesie parkiet....
pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam do dyskusji
IMMOEAST (potencjal dalszych wzrostow dosc spory aczkolwiek korekta moze byc)
POLNA (mozliwy dalszy skup akcji przez zarzad ok.17% do skupienia zostalo jeszcze)
OPTIMUS (sprzedaz dzialki w Nowym Saczu plus p.Z.Jakubas)
PGNIG (wznowione dostay gazu przez Rosje plus umowa z KGHM plus sprawa budowy terminala w Swinoujsciu)
HAWE (dosc duze i powazne doplaty z Unii plus czekanie na ustawe)
KGHM (nowe przetargi plus oszczednosci zwiazane ze zwolnieniami nowych pracownikow plus umowa z PGNIG)
ASSECOPOL (nowe umowy)
KROSNO (dalsza sprawa sprzedazy dzialki)
SKOTAN (cos sie tam kroi plus nowy inwestor plus doplaty z Unii)
DROZAPOL (to akurat moje przeczucie...)
PKO BP (czekajac na raport za 4 kwartal)
PEKAO SA (jak wyzej)
A moze ktos ma jakies inne typy na "czarnego konia"...
Zapraszam wszystkich rzetelnych i normalnych forumowiczow do rzeczowej dyskusji.
Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych inwestycji