• jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~ha [79.185.1.*]
    dywidenda w tym miesiącu ,kolejne wydania też idą ,to że kurs jest CELOWO niszczony i wszystkie próby wybicia są zasypywane ,,trudno ,pozostaje pytanie czy takie działanie jest możliwe bez udziału KRÓLKIKÓW ? wg mnie nie , to jest mój fundusz emerytalny ,kto uważa inaczej ,może spokojnie zmienić obiekt zainteresowania ,ja dalej forka zbieram /taki kaprys/ pozdrowienia dla CO czyli osoby która mnie docenia
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~brawo [185.232.21.*]
    Dnia 2023-09-06 o godz. 13:24 ~brawo napisał(a):
    > Dnia 2023-09-06 o godz. 13:16 ~Teeeeeee napisał(a):
    > > Ten trol tu naciagal ludzi na akcje przy 12-15 cuda wypisywał dzień w dzień, ostrzegali przed nim
    > > >
    > > > Przy 14-15 tak naganial na cudowne wyniki, wzrosty razem z resztą stałych troli pomimo ze fundusz wywalał wtedy akcje. Do tego wysmiewal fundusz twierdząc ze sie nie zna. No tak fund sypal na gorce dzis 10zl tal nie zna sie haha. Niedawno na 12 zl naganial na raport, potrm zwial dzis kurs 10. Posali ze znowu zwieje. Mial wystawic nie raz swoje akcje wyzej, milczal bo sie wysypal. Stala ekipa naganiaczy zrobila niezła robote. Z 15zl na 10zl a gdzie oni, jak zwykle milcza.kiedys wroca jak przyjdzie świeży leszcz hahahaBrawo @ha za ciezka prace tutaj, nagonke hahaha} Pół forum zasypane podobnymi tekstami o cichym zbieraniu, owijaniu w złote sreberko sypania przez fund, tworzenie świetlanej wizji cudownego raportu ktoy miał kurs wynieśc na wyzyny itp..Tylko czekałem kiedy się posypie po wzmożonej twojej aktywności i innych stałych klakierów :)Jak zawsze kawał dobrej roboty odwaliłeś naganiając na górce leszczy tuz przed zwałą :)Tylko dlaczego jak potem spada milczysz i nie mnożysz wątków, tylko za naganianie na górkach ci płaca ale brawo jak zwykle udało cis nie naciągnąć wielu nowicjuszy na kupno tuż przed zwała:))))Widzę że wielu cię już tu wypunktowało ja się spóźniłem :)))))Bo spadek z 15.2 na 10,80 to niezła zwała ,brawo !Autor: ~ha [83.4.99.*] 2020-08-03 13:55Opublikowano przy kursie: 13,28 zł , zmiana od tamtej pory: -17,32%czy ino o grach fundów na spadki ,to nie zagranie psychollogiczne ?Dnia 2020-08-03 o godz. 13:55 ~ha napisał(a):> 14 08 raport najlepszy w całej historii firmy Autor: ~ha [83.4.95.*] 2020-07-24 10:17Opublikowano przy kursie: 13,94 zł , zmiana od tamtej pory: -21,23%Dnia 2020-07-24 o godz. 10:17 ~ha napisał(a):> zbieranie waloru cały czas ,spokój i cierpliwości -tutaj konieczna ,szcunki mogą pojawić się w dowolnym czasie dodatkowo GH i inne moce tytuły ,do raportu mamy 15 sesjiOpublikowano przy kursie: 13,14 zł , zmiana od tamtej pory: -16,44%Dnia 2020-07-20 o godz. 15:33 ~ha napisał(a):> raportem , zbieranko-zbieranko pozostaje pytanie kto ? bo nie tylko fud?Opublikowano przy kursie: 12,98 zł , zmiana od tamtej pory: -15,41%Dnia 2020-07-17 o godz. 07:23 ~ha napisał(a):> podadzą szacunki ,czasu coraz mnie dlatego taki /atak/ ,,,spokój i cierpliwości a efekty zobaczymy wkrótceOpublikowano przy kursie: 13,94 zł , zmiana od tamtej pory: -21,23%Dnia 2020-06-26 o godz. 10:18 ~ha napisał(a):> to że to najlepszy raport w całej historii forka ,to chyba nikt nie wątpi < bauhahahahha>Opublikowano przy kursie: 13,10 zł , zmiana od tamtej pory: -16,18%Dnia 2020-08-04 o godz. 07:18 ~ha napisał(a):> prawie 1,6 mln obrotu i jesteśmy w punkcie wyjścia ,jednak raport musi być rewelacyjny inaczej nie było by takiej /walki / o walorOpublikowano przy kursie: 13,10 zł , zmiana od tamtej pory: -16,18%Dnia 2020-08-03 o godz. 16:39 ~ha napisał(a):> nie widać ,papier jest kumulowany i wkrótce to odczujemy ,spokój i cierpliwości#################@ha NIEDAWNO NAGANIAL POD RAPORT GDY BYŁO 12,50 potem jak zwykle zwial i kurs sie posypal,te etatowe trole od groszy tu urzadzaja nagonki a potem sypia .Przy 4,8 naganial z reszta i znikneli a kurs na 2,80 zlecial,Przy 14-15 zł zachecal do kupna bo okazja ,choc fund wywala, wysmiewał tez fundusz że nie mysli bo wywala przy 15zł. Potem ,ha, uciekł a kurs zaczoł sie sypac i zleciał na 9złNiedawno przy 12,5 jak pisałem naganiał pod raport i jest kurs gdzie jest,.Oni robią dobra otoczke potem walą akcjami i tka od groszy
    >
    >
    > Masz racje ,to jest fajne
    >
    >
    > Dnia 2021-03-03 o godz. 23:35 ~tooni napisał(a):
    > > Zaklinałeś rzeczywistość przy 15zł jak to super pięknie,cena rewelacyjna, lada moment 30zł i niżej nie będzie bo fund jest cienki że sprzedaje :)
    > >
    > > Kpiłeś z funda ktory wtedy grał że nie ma pojęcia co robi sprzedaje przed wzorstami czyli przy 15zet :)
    > >
    > > Potem uciekłeś z forum i znowu wróciłeś na kolejnej podbitce podczas spadków.
    > >
    > > Najlepiej przy 12zł jak pisał że to okazja do zakupów,kto sprzeda to lescz,kurs zanukrowała dalej i milczał :)
    > >
    > > I tak na każdej podbitce pełno go ,warto się pośmiać z niego od 15zł.
    > >
    > > A ci co wczoraj brali po 9-9,50 to miało byc tanio ??
    > >
    > > Ty tu pracujesz na etacie naganiając bo co się tu zajrzy na podbitce to kolorujesz jak sie da a potem znikasz?
    > >
    > > Tu zarabiają ci co mają ale fajnie że są leszcz co łykają te nagonki,komuś trzeba sprzedać kartofla :))))))
    > >
    > > Dobra naganiajcie dalej ino zmieńcie płytę bo od lat to samo :)
    > >
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-przy-15-zl-pisal-ze-idzie-na-30,41289205.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-przy-12-zl-pisal-kto-madry-wytrzyma-i-nie-sprzeda,41302687.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-ty-przy-15zl-tez-funda-wysmiewales,44937507.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_i-znowu-ha-nabral-leszczy-i-tak-od-15,54327931.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-brawa-za-swietna-nagonke-od-15zl-tym-razem-niezly-zjazd-na-10zl,40924665.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-na12-15zl-lepiej-naganiales-z-kat-amiga-postaraj-sie-bardziej,61939787.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-nienajnowszy-zyjecie,62042529.html
    >
    >
    >
    >
    > Przy 14-15 zł zachecal do kupna bo okazja ,choc fund wywala, wysmiewał tez fundusz że nie mysli bo wywala przy 15zł. Potem ,ha, uciekł a kurs zaczoł sie sypac i zleciał na 9zł
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    > Prawda w oczy kole ..... przez ~ha ludzie zrazili się do spółki i nie chcą ryzykować, tyle zdziała ten naganiacz że to tonie

• Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~ha [79.185.1.*]
    dodaj jeszcze że jestem tutaj od 2014 i nie zapomnij dodać /oczywistości?/ że w ostatnich 2,5 roku nie było ZADNYCH istotnych i cenotwórczych informacji , oczywiście te spadki to przypadek i nikt kursu nie niszczy ? faktycznie życzę zdrowia ,,,,,,,,,, a ja dalej robię swoje i dywidendę 0,10 zł wymiernie poczuję na koncie
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~ha [79.185.1.*]
    otwarte pozostaje pytanie ,jeżeli KTOS ? angażuje tyle czasu i kasy ,dodatkowo pracowników ,,,,dla odebrania waloru od zniechęconych ,to jaki ma w tym cel ? 2,5 roku i wszystkie próby wybicia zniszczone , widocznie PARYŻ WART JEST MSZY ,,,,,tokyo w tym miesiącu ,dywidenda też
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~szlomi [89.64.12.*]
    Nr 1 jestes? W jakiej dziedzinie?
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~Ps [89.64.42.*]
    Było to tłumaczone tysiąc razy a Wy dalej nie rozumiecie. Nikt nie zasypywał prób wybicia tylko ludzie wykorzystywali chwilowe podbitki do wywalenia akcji. Bajki o odbieraniu waloru w przypadku spółki która szoruje po dnie może tylko przekonywać miejscowy forumowy psychiatryk. Jakby ktoś chciał kupić to miał mnóstwo okazji żeby to zrobić poniżej 5. Czy obecnie jest drogo? Moim zdaniem nie co nie zmienia faktu że spółka zasłużyła na przecenę 70% żadne ciemne siły Mordoru za tym nie stoją, powodem były obietnice bez pokrycia jak ktoś siedzi na tej spółce kilka lat i tego nie rozumie to jest to po prostu po ludzku smutne. Łatwiej szukać winy u innych niż przyznać się do błędu, a nie ulega wątpliwości że trzymanie tej spółki w portfelu przez ostatnie 3 lata było błędem nawet jesli odbije to na giełdzie kluczowy jest timing nie ma wątpliwości że ostanie 3 lata są po prostu stracone dla akcjonariuszy. Zaklinajcie dalej rzeczywistość.
    to co tutaj robicie ?
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Przede wszystkim to śmiejemy się z ciebie. Pal licho już z tą spółką, bo od dawna pływa w szambie. Mamy nową gwiazdę kłamstwa i beznadziei - ciebie.
    i dla tego ,poświęcacie tyle czasu i zachodu ? dla mojej skromnej osoby ? tak jak pisałem byłem ,jestem i spokojnie powiększam stan posiadania , życzę miłego popołudnia
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Skromnej? Chyba nie wiesz, czym jest skromność.
    Jesteś najgłośniejszym, kłamliwym trolem wzrostowym.

Do skromności dzieli cię tyle, ile forka to bycia rzetelną spółką - czyli lata świetlne.

A to, że jesteś frajerzyną to już wszyscy wiemy. Po prostu nie wciągaj innych w swoje "doskonałe" paranoje.
    nerwy puszczają ? spokojnie wyluzuj ,mam czas i kasę ,czy zostanie bardziej zeszmacony kurs ,czy zobaczymy wzrosty ,jakie to ma znaczenie ,przyszłości to forek i tego faktu nie zmienicie , swoją drogą ciekawe czy w TOKYO forek coś pokaże ? dywidenda swoją drogą i kolejne wydania też
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~szlomi [89.64.12.*]
    Dlaczego ty ciagle sobie coś urajasz? Poswiecanie czasu i zachodu dla twojej osoby? napisanie jednego czy dwóch postów dziennie podczas wizyty na kiblu nie wymaga zbyt wiele uwagi. Jakby nie było tych ludzi którzy cie prostują to byś wypisywał swoje dyrdymały o mrocznych siłach szmacących kurs bez żadnej reakcji. Poczułbyś się wtedy lepiej?
    z prostego powodu ,moja osoba jest wywoływana a ja tylko odpowiadam i przedstawiam swoją i TYLKO swoją opinię ,czyli chyba mnie lubicie ? miłego popołudnia życzę a dywidenda mnie ucieszy
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~Niewiarygone [37.225.44.*]
    Wow. Moja osoba. (Że tak zacytuję - Chyba tylko poczucie kompleksów sprawia, że niektórzy zaczynają mówić o sobie w trzeciej osobie, to jakaś językowa schizofrenia.) Co prawda z interpunkcją i stylistyką na bakier, ale przecież wiemy wszyscy, że Twoja osoba jest autorytetem w dziedzinie inwestowania (tutaj ważna uwaga - nie ma mowy o zarabaniu - mowa o inwestowaniu:) Doskonale wiemy, że jesteś niesamowitym strategiem posiadającym zarówno pieniądze jak i wiedzę. Nie wiem czy jesteś w zarządzie, czy po prostu zwyczajnie utopiłeś tutaj masę pieniędzy (czyli strategicznie zainwestowałeś), ale jesteś taką zapadniętą gwiazdą w uniwesrum fora świecącym zgniłym światłem przeszłości. Zainwestowałbyś w "czipsy przyszły" - takiego tzw. mistrza rajdowego (co prawda nic nie osiągnął w sporcie), który jest medialny i w dodatku prezentuje się jako specjalista od wtargnięć pieszego przed nadjeżdżający francuski samochód z naćpanymi bananami w środku)? A może zainwestowałbyś w kalekę z Monako? (też swego czasu niesamowity "sportowiec") Łączy was zarówno niewiarygodnie wysokie mniemanie o sobie nie poparte żadnymi osiągnięciami jak i niezwykłe zdolności kaleczenia polszczyzny. Zainwestowałbyś w któregoś z nich, gdyby ich akcje były warte 4zł?
    widzisz misiaczku drogi /niewiarygodne/ jest jedna różnica ,ocena forka ,jest nie tylko moją oceną ,poszukaj opracowań fachowców z branży i nie tylko ,co do pisowni ,,,już to z TOBĄ przerabiałem ,rozwiązanie jest proste nie czytaj niczego z moim podpisem ale spokojnie ,czas wszystko wyjaśni ,zobaczymy jak ten temat zostanie ostatecznie rozegrany ? nikt nie angażuje sił i środków dla 100-200%
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~Ps [89.64.42.*]
    Boże jacy ludzie tu są żałośni zawsze jedno i to samo, nie ważne kto ma rację, nie ważne że ktoś kłamie zawsze można zapytać po co ktoś jest na forum? Swoją drogą dlaczego miałoby mnie tu nie być? Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to wiedziałbys że napisałem że nie uważam żeby teraz było drogo, po prostu rozmawiamy ale Wam już mózgi tak przeryli że się w główkach nie mieści że ktoś może mieć inne zdanie i koegzystować na tym samym forum...
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    ha, a ile czasu dajesz sobie na to "zobaczymy, kto ma rację"? Ty już dość długo piszesz o tym, że czas pokaże kto miał racje. A wiesz, że czas płynie inaczej dla różnych obserwatorów? Relatywizm, dylatacja i te sprawy...
    Obserwujemy tego samego forka, ale może ty z jakiejś innej perspektywy? Z innej przestrzeni, planety? Może masz jakiś urojony świat, w którym żyjesz? Ja od trzech lat widzę, że forek spada, a Ty ciągle gadasz, że czas pokaże. U ciebie ten czas chyba faktycznie inaczej płynie. Powiedz nam, który i ciebie jest rok?

Zakładam, że z fizyki jesteś takim samym orłem jak z inwestowania, więc z pewnością wiesz, o czym mówię.
    Także ten... puk puk! Wracaj z tej dalekiej podróży! :)
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~Fergie [94.101.27.*]
    Na co sił i środków? Na " Szmacenie" Kursu? Dobrze rozumiem? A to fakt? Przypuszczenie? Czy kompletny wymysł?
  • Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~ja [165.225.207.*]
    ludzie ochłoncie !! tylko wy oszołomy wypisujecie coś ciągle,dzień w dzień. Nie widziałem tu posta nie bedącego jakąś informacją popartą faktami od pół roku lub dłużej nikt nie pisze o odpałach, nadziejach , jedynie twarde fakty. Wy natomiast ciągle sie do tego odnosicie a sami te posty tworzycie :)

• Re: jestem ,byłem i pozostanę , dalej jestem NR 1 czuję się doceniony Autor: ~tak [216.105.168.*]
    Dnia 2023-09-06 o godz. 13:24 ~brawo napisał(a):
    > Dnia 2023-09-06 o godz. 13:16 ~Teeeeeee napisał(a):
    > > Ten trol tu naciagal ludzi na akcje przy 12-15 cuda wypisywał dzień w dzień, ostrzegali przed nim
    > > >
    > > > Przy 14-15 tak naganial na cudowne wyniki, wzrosty razem z resztą stałych troli pomimo ze fundusz wywalał wtedy akcje. Do tego wysmiewal fundusz twierdząc ze sie nie zna. No tak fund sypal na gorce dzis 10zl tal nie zna sie haha. Niedawno na 12 zl naganial na raport, potrm zwial dzis kurs 10. Posali ze znowu zwieje. Mial wystawic nie raz swoje akcje wyzej, milczal bo sie wysypal. Stala ekipa naganiaczy zrobila niezła robote. Z 15zl na 10zl a gdzie oni, jak zwykle milcza.kiedys wroca jak przyjdzie świeży leszcz hahahaBrawo @ha za ciezka prace tutaj, nagonke hahaha} Pół forum zasypane podobnymi tekstami o cichym zbieraniu, owijaniu w złote sreberko sypania przez fund, tworzenie świetlanej wizji cudownego raportu ktoy miał kurs wynieśc na wyzyny itp..Tylko czekałem kiedy się posypie po wzmożonej twojej aktywności i innych stałych klakierów :)Jak zawsze kawał dobrej roboty odwaliłeś naganiając na górce leszczy tuz przed zwałą :)Tylko dlaczego jak potem spada milczysz i nie mnożysz wątków, tylko za naganianie na górkach ci płaca ale brawo jak zwykle udało cis nie naciągnąć wielu nowicjuszy na kupno tuż przed zwała:))))Widzę że wielu cię już tu wypunktowało ja się spóźniłem :)))))Bo spadek z 15.2 na 10,80 to niezła zwała ,brawo !Autor: ~ha [83.4.99.*] 2020-08-03 13:55Opublikowano przy kursie: 13,28 zł , zmiana od tamtej pory: -17,32%czy ino o grach fundów na spadki ,to nie zagranie psychollogiczne ?Dnia 2020-08-03 o godz. 13:55 ~ha napisał(a):> 14 08 raport najlepszy w całej historii firmy Autor: ~ha [83.4.95.*] 2020-07-24 10:17Opublikowano przy kursie: 13,94 zł , zmiana od tamtej pory: -21,23%Dnia 2020-07-24 o godz. 10:17 ~ha napisał(a):> zbieranie waloru cały czas ,spokój i cierpliwości -tutaj konieczna ,szcunki mogą pojawić się w dowolnym czasie dodatkowo GH i inne moce tytuły ,do raportu mamy 15 sesjiOpublikowano przy kursie: 13,14 zł , zmiana od tamtej pory: -16,44%Dnia 2020-07-20 o godz. 15:33 ~ha napisał(a):> raportem , zbieranko-zbieranko pozostaje pytanie kto ? bo nie tylko fud?Opublikowano przy kursie: 12,98 zł , zmiana od tamtej pory: -15,41%Dnia 2020-07-17 o godz. 07:23 ~ha napisał(a):> podadzą szacunki ,czasu coraz mnie dlatego taki /atak/ ,,,spokój i cierpliwości a efekty zobaczymy wkrótceOpublikowano przy kursie: 13,94 zł , zmiana od tamtej pory: -21,23%Dnia 2020-06-26 o godz. 10:18 ~ha napisał(a):> to że to najlepszy raport w całej historii forka ,to chyba nikt nie wątpi < bauhahahahha>Opublikowano przy kursie: 13,10 zł , zmiana od tamtej pory: -16,18%Dnia 2020-08-04 o godz. 07:18 ~ha napisał(a):> prawie 1,6 mln obrotu i jesteśmy w punkcie wyjścia ,jednak raport musi być rewelacyjny inaczej nie było by takiej /walki / o walorOpublikowano przy kursie: 13,10 zł , zmiana od tamtej pory: -16,18%Dnia 2020-08-03 o godz. 16:39 ~ha napisał(a):> nie widać ,papier jest kumulowany i wkrótce to odczujemy ,spokój i cierpliwości#################@ha NIEDAWNO NAGANIAL POD RAPORT GDY BYŁO 12,50 potem jak zwykle zwial i kurs sie posypal,te etatowe trole od groszy tu urzadzaja nagonki a potem sypia .Przy 4,8 naganial z reszta i znikneli a kurs na 2,80 zlecial,Przy 14-15 zł zachecal do kupna bo okazja ,choc fund wywala, wysmiewał tez fundusz że nie mysli bo wywala przy 15zł. Potem ,ha, uciekł a kurs zaczoł sie sypac i zleciał na 9złNiedawno przy 12,5 jak pisałem naganiał pod raport i jest kurs gdzie jest,.Oni robią dobra otoczke potem walą akcjami i tka od groszy
    >
    >
    > Masz racje ,to jest fajne
    >
    >
    > Dnia 2021-03-03 o godz. 23:35 ~tooni napisał(a):
    > > Zaklinałeś rzeczywistość przy 15zł jak to super pięknie,cena rewelacyjna, lada moment 30zł i niżej nie będzie bo fund jest cienki że sprzedaje :)
    > >
    > > Kpiłeś z funda ktory wtedy grał że nie ma pojęcia co robi sprzedaje przed wzorstami czyli przy 15zet :)
    > >
    > > Potem uciekłeś z forum i znowu wróciłeś na kolejnej podbitce podczas spadków.
    > >
    > > Najlepiej przy 12zł jak pisał że to okazja do zakupów,kto sprzeda to lescz,kurs zanukrowała dalej i milczał :)
    > >
    > > I tak na każdej podbitce pełno go ,warto się pośmiać z niego od 15zł.
    > >
    > > A ci co wczoraj brali po 9-9,50 to miało byc tanio ??
    > >
    > > Ty tu pracujesz na etacie naganiając bo co się tu zajrzy na podbitce to kolorujesz jak sie da a potem znikasz?
    > >
    > > Tu zarabiają ci co mają ale fajnie że są leszcz co łykają te nagonki,komuś trzeba sprzedać kartofla :))))))
    > >
    > > Dobra naganiajcie dalej ino zmieńcie płytę bo od lat to samo :)
    > >
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-przy-15-zl-pisal-ze-idzie-na-30,41289205.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-przy-12-zl-pisal-kto-madry-wytrzyma-i-nie-sprzeda,41302687.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-ty-przy-15zl-tez-funda-wysmiewales,44937507.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_i-znowu-ha-nabral-leszczy-i-tak-od-15,54327931.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-brawa-za-swietna-nagonke-od-15zl-tym-razem-niezly-zjazd-na-10zl,40924665.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-na12-15zl-lepiej-naganiales-z-kat-amiga-postaraj-sie-bardziej,61939787.html
    >
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_ha-nienajnowszy-zyjecie,62042529.html
    >
    >
    >
    >
    > Przy 14-15 zł zachecal do kupna bo okazja ,choc fund wywala, wysmiewał tez fundusz że nie mysli bo wywala przy 15zł. Potem ,ha, uciekł a kurs zaczoł sie sypac i zleciał na 9zł
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    > Prawda w oczy kole ..... przez ~ha ludzie zrazili się do spółki i nie chcą ryzykować, tyle zdziała ten naganiacz że to tonie

No bo to jest naganiacz, prawda boli ,co tu wyprawial zeby nabrac naiwniakow na akcje po nascie groszy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.185.1.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
FOREVEREN -1,70% 2,89 2025-09-26 16:43:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.