• Uważajcie leszcze Autor: ~Kwadrat [188.146.123.*]
    Tyle tylko podpowiem to wasza kasa i nie kierujcie się emocjami. Za kilka dni ogarnę ten wpis głębiej, dzisiaj tylko zachęcam do kontroli tego co macie.
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~The_dream34 [188.147.12.*]
    Ogarnij Cig, bo stracisz cały zysk.
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~Kwadrat [188.146.123.*]
    Spoko akurat o ciga się nie martwię, raz że płynność miód (dzisiaj dzienny zrzut techniczny na prawie 5mln zeta = miesięczny obrót Stonki) więc reagować łatwo i to dużo większymi kwotami na zlecenie (a nie po 200 papiera na zlecenie jak na Sonce) tak więc nie trafiłeś dream.
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~The_dream34 [194.28.190.*]
    Ale ponad złotówka mniej na kursie. Tak tylko ostrzegam
    I jeszcze jedno, jakbyś kupił po 1,5 i trzymał do teraz to spójrz ile byś miał kasy. Zarobią Ci którzy przetrzymają akcje i nie rzucą się na grosze.
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~Kwadrat [188.146.122.*]
    to ci podpowiem dream, że nie gniotę kasy na giełdach od miesiąca tylko nieco dłużej - nie jestem majstrem jak zaor czy inne influencery - robie swoje i szlifuje kreski i jestem otwarty na nowinki.
    ekranik decyzyjny mam prosty - 4 podstawowe technikalia - ma crossy, aso i adx/macd i BB - kilka modyfikacji i wszystko widac jak na dłoni. dodatkowo troche sledzenia otoczenia bo makro zanim wpłynie na rynki musi zostac "przetrawione" czyli najpierw cos sie gdzieś dzieje a potem rynek wali up lub down.
    Aby AT choćby resztkowo działało musi bycsensowny obrót na transakcje wtedy jest sens wchodzić z kreskami. Przypadki skrajne jak Będzin czy Termoizolacje od kilku dni to pomijam bo to gra z przypadku na małe kwoty (bardziej dla zabawy) bo niesione polityka i chwilową modą.
    Stonka jest mała ale w miarę przewidywalna - reaguje spontanicznie ale ci co pchaja ja do góry ujawinili ile maja papiera na zbyciu robiąc 30% zjazd - czyszczenia stopów sie tutaj nie spodziewałbym bo nie maja sensu a zrobili jedynie stracha aby potem co zgarneli od zestrachanych wywalić wyżej kupujacym w pospiechu...
    kto kupił nisko ten realizuje swój plan a ewentualne zakupy w trakcie traktuje jako żart. - prawdziwa zabawa jest np. na CIG-u gdzie przewala sie jak na miare stonki GIGANTYCZNA dzienna kasa - tam się zarabia bo nawet od dołka do szczytu w interwałach miesięcznych stopa zwrotu to 30-40% i to bez stracha że ktos cos nagle wywali - za duzo luda i nie ma opcji spadku o 30% bez grubego powodu.
    technicznie - przykładowo wczoraj na MA crossach na 1D przez cały dzień pojawiał się i znikał znak K - ostatecznie po zamknięciu swiecy nie było K - więc sie coś święciło - o oto dzisiaj był zjazd - zreszta na wszystkim ;)
    od nastu lat mimo wzlotów i spadków pita ma ZAWSZE do przodu - sa lata chude sa takie sobie ale w 2020 były sowite - najfajniej zaś z ostatniego roku zarabia mi się na HMINWEST - kupione w listopadzie 22 idzie up do dzisiaj - po drodze mały spadeczek z kwietnia do maja i spokojniutko do góry - to sie nazywa trafiona w odpowiednim czasie inwetsycja - technicznie rozgrywana na interwale 1D z reakcja na 4-6H czyli bardzo niemrawo wręcz spokojnitko...
    Stonka i Cig to wariactwa dla zabawy - fajne bo trzeba "rozgrywac" decyzje na krótkich interwałach - a skoro BTC sam na shorcie leci na pysk i zarabia to stonka z cigiem sa jak jazda starego na szybkim motorze - frajda.
    tak więc bankiera znam od dawna, jego ostatnie dobre czasy to 2017-2019 - potem pojawiły sie maupy ze zoo i króluja do dzisiaj - aja je robie w bambalona i bambika ;)
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~Kwadrat [188.146.122.*]
    no właśnie dlatego należy uważać ...
    Już napiszesz, czy jeszcze poczekasz :) Dzień w dzień jazda i obroty coraz większe.
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~kwadrat [37.30.16.*]
    dream - sory bro ale ty to nie zarobisz na giełdzie - zobacz godzine wpisu ostrzezenia, potem godzine wpisu dlaczego ostrzegałem - porównaj kursy o 11 i o 16 - zjazd od wpisu był ponad -7% ...
    jesli dalej nie jarzysz giełdy - nie graj bo jestes jak słupek na boisku - stoisz i przeszkadzasz a nic nie zrobisz ...
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~kolo [5.173.158.*]
    Nie kompromituj bardziej, antywskaźnik zostajesz
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~kolo [5.173.158.*]
    Twoje paczki po 5,2za ktorych odbior dziękowałeś, dzis mozna puszczać 40% wyżej, wiec zdziumdzialaj na swojego płynnego ciga i tam ssij swoje triliony
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~Niestety [5.184.204.*]
    Widać, że próbują na siłę wzbudzić poczucie jakiegoś sukcesu awansem na wishliście a celowo pomijane są względy finansowe spółki. Dziecinada nic więcej.
    Nic nie jest pomijane. Wszyscy dokładnie wiemy na czym stoimy i wiemy jakim sukcesem to się może skończyć. Peroniarze siedzą i płaczą.
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~Kwadrat [37.30.12.*]
    co ja moge w takiej sytuacji - powiem jedno:
    bueheheheh ...
  • Re: Uważajcie leszcze Autor: ~der [80.52.210.*]
    "Poznaj glupiego po smiechu jego"

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.14.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SONKA -0,20% 9,94 2025-09-19 16:13:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe