Przegracie to MOI UKOCHANI PISOWCY! Nikt, kto buduje swoją wartość na nienawiści do innej grupy/osoby/narodowości - NIE WYGRA! www.youtube.com/watch?v=cOeFhSzoTuc
W Was Pisowcy nie ma miłości - jest nienawiść, chęć zemsty, być może coś jeszcze co przeoczyłem. Jak zwykle 5 Buziek:):):):):) Na koniec końców się ukorzycie grzecznie przed Bogiem - to tylko kwestia czasu. Pozdrawiam.
I choćbyście MOI UKOCHANI PISOWCY wygrali kolejne wybory - nie oszukuję sam siebie i na to wygląda. Wygracie je w sposób kłamliwy, nieuczciwy, nieprofesjonalny - ale w jakimś sensie w sposób mafijny:). Szkoda jedynie NARODU POLSKIEGO! ZA TEN NARÓD WALCZYŁ KOŚCIUSZKO, ASNYK, KONIECPOLSKI i tysiące innych POLAKÓW! A Wy... Gdybyście popatrzyli sobie w lustro MOI UKOCHANI PISOWCY ujrzelibyście prawdziwego Doriana Greya... Jak zwykle 5 BUZIEK, MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):) Zawsze można przejść NA STRONĘ ŚWIATŁA!!!!!!!!! TYLKO NIECH ŚWIATŁA REFLEKTORÓW WAS NIE OŚLEPIĄ! TAM ZOBACZYCIE PRAWDĘ, UCZCIWOŚĆ, SPRAWIEDLIWOŚĆ, EMPATIĘ... I z każdą z nich może będziecie mogli porozmawiać na osobności. POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
MOI UKOCHANI PISOWCY! Mi możecie wszystko zabrać! Macie takie PRAWO - WSZAK ŚWIAT W POLSCE NALEŻY DO WAS - tam kilku niezależnych sędziów - się nie liczy!!!!!!!!!!! Tą piosenkę bardzo lubię, MOI UKOCHANI PISOWCY! Te stare piosenki - mam wrażenie - były inne, bardziej uczciwe i prawdziwe... 07 Mieczysław Fogg Pieśń o matce www.youtube.com/watch?v=OnLxoLQqK3w