Ma to jeszcze ktos?W trzeci dzień po debiucie mój kolega kierując się starymi zasadmi kupił po 18zl 500szt;( i trzyma do tej pory...myślicie,ze odbije kiedys?Zastanawiam się czy nie wpakowac się osobiście w ten papier,bo cena jest naprawde atrakcyjna i wątpie aby jeszcze się powtórzyła....
atrakcyjna cena to 0,80zł i to mały pakiet z ryzykiem całkowitej straty,dawno z tej spółki wyszedłem , czasem czytam co piszecie na forum , zarząd tej spółki jest żałosny ,immoeast przy niej to perełka , nie naganiam na spadki gdybym do tej ceny wytrzymał to pewnie bym już nie sprzedał , spółka całkowicie nieprzewidywalna ale zakup jej to spekulacja nie inwestycja , spójrzcie na zadłużenie mimo to życze wszystkim którzy tu wytrzymali wszystkiego dobrego , jak jeszcze spadnie może spekulacyjnie wejdę
to prawda, że komunikacja z akcjonariatem jest fatalna, zarząd po psem, co do zadłużenia to bym się nie niepokoił, gorzej, że nie podają wyników za sdprzedaż 219 apartamentów i co z Plazą, chciałbym aby już było dno ubite, zobaczymy jak będzie u angoli
wiesz ja kupowalem kilkaset sztuk po roznych cenach,teraz musze trzmac bo zal kasy wtopionej,ale uwazam ,ze czas na kupno jeszcze bedzie,poczytajcie o deweloperach,jeszcze czas