Szykuja wezwanie po niskiej cenie, stad wieksze obroty, by średnia wyszla niska. Uparte włochy, nie rozumieją ze dopiero koło 10zl za akcje cos odbiorą od drobnych
Wezwanie może być tuż za rogiem co pokazują ostatnie ruchy w arkuszu. Wiemy też, że włosi są skąpi i nie ma co liczyć na godziwą cenę. Myślę, że wezwanie musi być podparte jakąś próbą wystraszenia nas, mniejszych akcjonariuszy. Nie zdziwi mnie jakiś wniosek z datą opuszczenia gpw albo coś powiązanego z publikacją najbliższego raportu. Czekam niecierpliwie by też kolejny raz nie odpowiedzieć na wezwanie jeżeli cena będzie nadal śmiesznie niska. Proszę tylko żeby nie wysyłali co tydzień tych zbędnych papierów bo to nie ma sensu. Pozdrawiam
Ci włosi niczego sie nie uczą, wrzesien okres zamkniety wiec kto bedzie blokował popyt jest okazja do pokazania wlasciwej wartosci akcji 1,45zł to juz mało takich spółęk wszystko niemal ruszyli.
no tak, ja to juz im choćby dla zasady nie oddam bez naprawdę solidnego zysku. jakieś trolle tu zaplatały o mrożeniu pieniędzy, więc w moim przypadku wcześniej czy później Włoch będzie musiał zapłacić za lodówkę. i za prąd do niej :-)