Jest pewna różnica. Moska obiecuje złote góry inwestorom a w tym samym czasie ubiera ich w akcje. A potem twierdzi, że coś nie wyszło i ma ich w d*****. Ja nikomu nie obiecuję świetlanej przyszłości żeby potem wciskać bezwartościowy papier. Zobaczcie co zrobił na Lentexie i Hygenice. Naobiecywał, naobiecywał a chodziło mu o wypchnięcie papiera na górce dzięki swoim kłamstwom.
To -18% to dostosowanie tak aby dostosować do wzoru ,a teraz moim zdaniem bardzo wysoko do góry ,pozyjemy zobaczymy, w kazdym razie ja bardzo dziękóję za ten prezent gwiazdkowy zwyzką+12% Plast -Box najlepsza spółka na GPW. Ciekaw jestem czy w tej spółce Prezesem jest Waldemar Pawlak (ten z rządu).
cos sie zapowiada, jednak nie chcialbym, zeby papier nabyli niekompetentni, bo juz moze nie byc wtedy kolorowo, na razie na wykresie widac wyrazna miske (wykres roczny).
Zarząd jest nieudolny ciągle obiecuje , a zniczego się nie wywiązuje. Jak Moska nie zrobi tam porządek to wyników i dewidendy tam nigdy nie będzie, bo sami wszystko wypompują przez wyjazdy i wysokie zarobki jakie sobie ustalili.