• Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~InżynierMaliniak [149.34.244.*]
    tam idzie "pisana rozgrywka spekulacyjna"
    Zbieramy ile się da i ........ odjazd, taki że tylko dymek powąchacie :)
    Pakujcie do wora, żel Patro niedługo wybije !!
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~InżynierMaliniak [5.173.16.*]
    Pisze to mając nadzieje, że wcześniej tu sprzedacie, a ja uśrednię. Pamiętacie mój ostani typ Cyfrowy Polsat po 19 nawet tam w końcu zarobię jak uśrednię.
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~InżynierMaliniak [94.254.231.*]
    Panowie dwoje sie i troje pisze z wielu
    IP pomóżcie trochę. Musze uśrednić po 0,19. Wiem, ze sie mnie obawiacie, ale chce da was dobrze. Bez mojej rozległej wiedzy i nosa nie zarobicie.
    Zobaczcie jak ciągnę kontrakty w USA do góry. To tylko ułamek moich możliwości. Najwięksi inwestorzy mogli by się ode mnie uczyć.
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~PanMaliniaka [5.173.202.*]
    Była już ta rozgrywka, czy będzie jak odwieszą notowania? Człowiek kompromitacja. Po Mabionie, Cyfrowym Polsacie i TSG następna wtopa. Dobrze, że dostajesz kasę za naganianie bo z giełdy byś nie wyżył.
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-08-28 o godz. 14:32 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > tam idzie "pisana rozgrywka spekulacyjna"
    > Zbieramy ile się da i ........ odjazd, taki że tylko dymek powąchacie :)
    > Pakujcie do wora, żel Patro niedługo wybije !!

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA

https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-o-zawieszeniu-obrotu-akcjami-Emitenta-8601905.html

kolejna INWESTYCJA ciapoliniaka - "KRÓLA FORUM BANKIERA"
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~InżynierMaliniak [190.2.155.*]
    Dnia 2023-08-30 o godz. 21:02 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-08-28 o godz. 14:32 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > tam idzie "pisana rozgrywka spekulacyjna"
    > > Zbieramy ile się da i ........ odjazd, taki że tylko dymek powąchacie :)
    > > Pakujcie do wora, żel Patro niedługo wybije !!
    >
    > HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA
    >
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-o-zawieszeniu-obrotu-akcjami-Emitenta-8601905.html
    >
    > kolejna INWESTYCJA ciapoliniaka - "KRÓLA FORUM BANKIERA"

Inwestycja nadal w budowie. Zawiesili to odwieszą, widzisz problem?

Ps.
    pozdrów Madiana z którym widzisz tu co najmniej 0.90 - wcześniej forum nie czytałem :)

• Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~Tomo [37.225.16.*]
    Chłopie dokonałeś spektakularnego samozaorania.
    Dnia 2023-08-30 o godz. 22:26 ~Tomo napisał(a):
    > Chłopie dokonałeś spektakularnego samozaorania.

a ty ile tu siedzisz ?
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~Tomo [37.225.16.*]
    Miej odrobinę godności.
    Dnia 2023-08-30 o godz. 22:26 ~Tomo napisał(a):
    > Chłopie dokonałeś spektakularnego samozaorania.

nie pierwszy raz - on KRÓL CIAPOLINIAK daje tu mnóstwo kontentu od lat
    Dnia 2023-08-30 o godz. 22:16 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-08-30 o godz. 21:02 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-08-28 o godz. 14:32 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > tam idzie "pisana rozgrywka spekulacyjna"
    > > > Zbieramy ile się da i ........ odjazd, taki że tylko dymek powąchacie :)
    > > > Pakujcie do wora, żel Patro niedługo wybije !!
    > >
    > > HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA
    > >
    > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-o-zawieszeniu-obrotu-akcjami-Emitenta-8601905.html
    > >
    > > kolejna INWESTYCJA ciapoliniaka - "KRÓLA FORUM BANKIERA"
    >
    > Inwestycja nadal w budowie. Zawiesili to odwieszą, widzisz problem?
    >
    > Ps.
    > pozdrów Madiana z którym widzisz tu co najmniej 0.90 - wcześniej forum nie czytałem :)
    >

"wiszę" tu znacznie wcześniej niż 0,90 i nigdzie nie napisałem że kupiłem za 90gr, za to ty kupowałeś tu zajadle po 70gr wieszcząc rychłe 1zł hihi.
    Odkopać post?

Poza tym brałeś ode mnie ostatnio za 43gr - nie pamiętasz już?

Ale nie martw się, niedługo dzięki mnie zejdziesz z haka na TSG :)

a na ELKOP powisisz sobie SAMOZWAŃCZY KRÓLU FORUM BANKIERA....oj powisisz :)
    Jaja jak berety hahahaha

a pisałem ci - bierz MDG, bierz CIG - to nie chcesz się słuchać tych co zarabiają :) KRÓLU hahah

Król CIAPOLINIAK I
    Dnia 2023-08-30 o godz. 22:31 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-08-30 o godz. 22:16 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > Dnia 2023-08-30 o godz. 21:02 sandman76 napisał(a):
    > > > Dnia 2023-08-28 o godz. 14:32 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > > tam idzie "pisana rozgrywka spekulacyjna"
    > > > > Zbieramy ile się da i ........ odjazd, taki że tylko dymek powąchacie :)
    > > > > Pakujcie do wora, żel Patro niedługo wybije !!
    > > >
    > > > HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA
    > > >
    > > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-o-zawieszeniu-obrotu-akcjami-Emitenta-8601905.html
    > > >
    > > > kolejna INWESTYCJA ciapoliniaka - "KRÓLA FORUM BANKIERA"
    > >
    > > Inwestycja nadal w budowie. Zawiesili to odwieszą, widzisz problem?
    > >
    > > Ps.
    > > pozdrów Madiana z którym widzisz tu co najmniej 0.90 - wcześniej forum nie czytałem :)
    > >
    >
    > "wiszę" tu znacznie wcześniej niż 0,90 i nigdzie nie napisałem że kupiłem za 90gr, za to ty kupowałeś tu zajadle po 70gr wieszcząc rychłe 1zł hihi.
    > Odkopać post?
    >
    > Poza tym brałeś ode mnie ostatnio za 43gr - nie pamiętasz już?
    >
    > Ale nie martw się, niedługo dzięki mnie zejdziesz z haka na TSG :)
    >
    > a na ELKOP powisisz sobie SAMOZWAŃCZY KRÓLU FORUM BANKIERA....oj powisisz :)
    > Jaja jak berety hahahaha
    >
    > a pisałem ci - bierz MDG, bierz CIG - to nie chcesz się słuchać tych co zarabiają :) KRÓLU hahah
    >
    >Król CIAPOLINIAK I

no jasne :) wszystko się sprawdza jak schładzający się wskaźnik RSI, "odkopać post "?

Dnia 2023-08-30 o godz. 22:37 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-08-30 o godz. 22:31 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-08-30 o godz. 22:16 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > Dnia 2023-08-30 o godz. 21:02 sandman76 napisał(a):
    > > > > Dnia 2023-08-28 o godz. 14:32 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > > > tam idzie "pisana rozgrywka spekulacyjna"
    > > > > > Zbieramy ile się da i ........ odjazd, taki że tylko dymek powąchacie :)
    > > > > > Pakujcie do wora, żel Patro niedługo wybije !!
    > > > >
    > > > > HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA
    > > > >
    > > > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-o-zawieszeniu-obrotu-akcjami-Emitenta-8601905.html
    > > > >
    > > > > kolejna INWESTYCJA ciapoliniaka - "KRÓLA FORUM BANKIERA"
    > > >
    > > > Inwestycja nadal w budowie. Zawiesili to odwieszą, widzisz problem?
    > > >
    > > > Ps.
    > > > pozdrów Madiana z którym widzisz tu co najmniej 0.90 - wcześniej forum nie czytałem :)
    > > >
    > >
    > > "wiszę" tu znacznie wcześniej niż 0,90 i nigdzie nie napisałem że kupiłem za 90gr, za to ty kupowałeś tu zajadle po 70gr wieszcząc rychłe 1zł hihi.
    > > Odkopać post?
    > >
    > > Poza tym brałeś ode mnie ostatnio za 43gr - nie pamiętasz już?
    > >
    > > Ale nie martw się, niedługo dzięki mnie zejdziesz z haka na TSG :)
    > >
    > > a na ELKOP powisisz sobie SAMOZWAŃCZY KRÓLU FORUM BANKIERA....oj powisisz :)
    > > Jaja jak berety hahahaha
    > >
    > > a pisałem ci - bierz MDG, bierz CIG - to nie chcesz się słuchać tych co zarabiają :) KRÓLU hahah
    > >
    > >Król CIAPOLINIAK I
    >
    > no jasne :) wszystko się sprawdza jak schładzający się wskaźnik RSI, "odkopać post "?
    >

a kto go schładzał? odkopać post?

Daj już spokój KRÓLU bo z tym ELKOP to dałeś ciała gorzej niż Mario z cięciem straty na CDPR :)
    a dodam jeszcze, ze patrząc na twój całokształ tutejszych WTOP to jest mi ciebie nawet żal ( szczególnie patrząc przez pryzmat MDG :))

KRÓL CHODZI NAGI hahahahaha
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2023-08-30 o godz. 21:02 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-08-28 o godz. 14:32 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > tam idzie "pisana rozgrywka spekulacyjna"
    > > Zbieramy ile się da i ........ odjazd, taki że tylko dymek powąchacie :)
    > > Pakujcie do wora, żel Patro niedługo wybije !!
    >
    > HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA
    >
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-o-zawieszeniu-obrotu-akcjami-Emitenta-8601905.html
    >
    > kolejna INWESTYCJA ciapoliniaka - "KRÓLA FORUM BANKIERA"

Dobre ! :-)

A dopiero co, chyba przedwczoraj, ze mnie się śmiał maliniok, że dałem na tym forum pytanie (przez pomyłkę - bo dotyczyło oczywiście innej spółki) kiedy jest szansa, ze spółka ta wejdzie na notowania ciągłe (z 2 fixów). No i była też zawieszona w notowaniach przez 2 tygodnie ze względu na opóźnienie w publikacji raportu kwartalnego.

Maliniok, Tobie by się przydało trochę empatii. Nie każdy jest idealny. Każdy może popełniać jakieś błędy. Co nie znaczy, że mu się źle żyje lub że ma problemy finansowe (dywersyfikacja inwestycji no nie ?). Zresztą na spółkach z fix'ami też można zarobić. Natomiast nic nie usprawiedliwa nabijania się na siłę ze wszystkiego i wszystkich dookoła.
    Zresztą na spółkach z fix'ami też można zarobić. Natomiast nic nie usprawiedliwa nabijania się na siłę ze wszystkiego i wszystkich dookoła.

Madian,
    Fixy?

Zeby były fixy to muszą odblokować spółkę. Poza tym fixy na rynku regulowanym... to by się spółeczka musiała postarać

ale...zacytuję:

Zbieramy ile się da i ........ odjazd, taki że tylko dymek powąchacie :) - rzekł FORUMOWY KRÓL ( samozwańczy ).

dobra, szkoda kopać leżącego :). Nie udzielam się tu już za często, ale takiej okazji podsuniętej przez forumowego KRÓLA Ciapoliniaka Pierwszego przepuścić nie mogłem :)

pozdrawiam

• Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~Kar [195.117.29.*]
    Ale teraz Misiek poleciałeś.
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~InżynierMaliniak [149.34.244.*]
    Dnia 2023-08-31 o godz. 07:27 ~Kar napisał(a):
    > Ale teraz Misiek poleciałeś.

A wy co cierniczki bagienne, świętujecie jakiś tryumf ? A był taki się pytam ?
    Tak to się robi robaczki :)) Niestety, chociaż plan był przedni jednak "grubsze służby" musiały wkroczyć do akcji, ha ha ha ha.

Żadne z was baranki boże nie było jednak na tyle mądre w dniu wpisu o Elkopie, lecz dopiero puszczacie dużo pary gębami, gdy zdarzenie stanie się otwarte hihihihi ( tak to każdy potrafi, spekulanci z bożej łaski :)

Ps
    nie cieszcie się, plan spekulacyjny obowiązuje, a sprzedajni kastraci z nadzoru, którym rynek latami kręci wały przed oczami i tak wkrótce odwieszą papier, nie pierwszy raz zresztą.
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~InżynierMaliniak [5.173.160.*]
    Może i się nie znam, ale zarabiamy z partnerem za każdy wpis. A co do TSG już dawano sprzedałem ze startą, bo najważniejsze to ciąć straty. Tak też zrobię, jak tylko odwieszą tą spółkę odrazu sprzedam ze stratą. Ważne, że tu uśrednię po 0,19 akcyjki, które ma po 1,60 i będzie zysk. Czasami was obrażam, ale nie potrafię inaczej pisać, muszę się dowartościować w ten sposób. Moje problemy emocjonalne i upośledzenia to tłumaczą.
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~InżynierMaliniak [5.173.160.*]
    Na początku sesji pokazałem wam swoją moc. Wywaliłem że strata 244 szt. I pokazałem, że bez mojej zgody wzrostów tu nie będzie. Stać mnie żeby nie puścić kursu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.222.0.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: sandman76 [212.222.0.*]
    Dnia 2023-08-31 o godz. 09:07 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-08-31 o godz. 07:27 ~Kar napisał(a):
    > > Ale teraz Misiek poleciałeś.
    >
    > A wy co cierniczki bagienne, świętujecie jakiś tryumf ? A był taki się pytam ?
    > Tak to się robi robaczki :)) Niestety, chociaż plan był przedni jednak "grubsze służby" musiały wkroczyć do akcji, ha ha ha ha.
    >
    > Żadne z was baranki boże nie było jednak na tyle mądre w dniu wpisu o Elkopie, lecz dopiero puszczacie dużo pary gębami, gdy zdarzenie stanie się otwarte hihihihi ( tak to każdy potrafi, spekulanci z bożej łaski :)
    >
    > Ps
    > nie cieszcie się, plan spekulacyjny obowiązuje, a sprzedajni kastraci z nadzoru, którym rynek latami kręci wały przed oczami i tak wkrótce odwieszą papier, nie pierwszy raz zresztą.

no bez jaj ciapoliniaku.
    Co odpowiedź poprzednia się nie spodobała i musiałeś zgłosić do moderatora.
    Jednak widać że ta wtopa na ELKOP siedzi jak cierń tam gdzie słońce nie dochodzi, co?

aaa no tak - jako KRÓL FORUM Ciapoliniak pierwszy możesz przeciez rozkazać swoim sługom kasować niewygodne wątki.

ale twojego blamażu - choćbyś nie wiem jak się tłumaczył ciapoliniaku - nic nie zmaże.
    A to tylko świadczy, że nie należy się nigdy sugerować tym co piszesz. Ot, jak w Sidewinderach - fire&forget. Tutaj - przeczytać, pośmiać się i zapomnieć zostawiając cię z twoimi inwestycyjnymi wtopami :)

ale nie martw się. zdejmiemy cię z haka na TSG
    Dnia 2023-08-31 o godz. 09:34 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-08-31 o godz. 09:07 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > Dnia 2023-08-31 o godz. 07:27 ~Kar napisał(a):
    > > > Ale teraz Misiek poleciałeś.
    > >
    > > A wy co cierniczki bagienne, świętujecie jakiś tryumf ? A był taki się pytam ?
    > > Tak to się robi robaczki :)) Niestety, chociaż plan był przedni jednak "grubsze służby" musiały wkroczyć do akcji, ha ha ha ha.
    > >
    > > Żadne z was baranki boże nie było jednak na tyle mądre w dniu wpisu o Elkopie, lecz dopiero puszczacie dużo pary gębami, gdy zdarzenie stanie się otwarte hihihihi ( tak to każdy potrafi, spekulanci z bożej łaski :)
    > >
    > > Ps
    > > nie cieszcie się, plan spekulacyjny obowiązuje, a sprzedajni kastraci z nadzoru, którym rynek latami kręci wały przed oczami i tak wkrótce odwieszą papier, nie pierwszy raz zresztą.
    >
    > no bez jaj ciapoliniaku.
    > Co odpowiedź poprzednia się nie spodobała i musiałeś zgłosić do moderatora.
    > Jednak widać że ta wtopa na ELKOP siedzi jak cierń tam gdzie słońce nie dochodzi, co?
    >
    > aaa no tak - jako KRÓL FORUM Ciapoliniak pierwszy możesz przeciez rozkazać swoim sługom kasować niewygodne wątki.
    >
    > ale twojego blamażu - choćbyś nie wiem jak się tłumaczył ciapoliniaku - nic nie zmaże.
    > A to tylko świadczy, że nie należy się nigdy sugerować tym co piszesz. Ot, jak w Sidewinderach - fire&forget. Tutaj - przeczytać, pośmiać się i zapomnieć zostawiając cię z twoimi inwestycyjnymi wtopami :)
    >
    > ale nie martw się. zdejmiemy cię z haka na TSG

ha ha ha ha, ha ha ha ha,
    lekarzu, to zdejmij z hubrowego haka siebie nim zaoferujesz swoją skuteczność drugim.

Ps. gdzie byłeś z komentarzem, gdy pojawił się wątek o Elkopie :)
    Na ale nie zmieniajmy tematu, bo wybierzesz ten łatwiejszy do dalszej dyskusji :)
    Dnia 2023-08-31 o godz. 12:13 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    >
    > Ps. gdzie byłeś z komentarzem, gdy pojawił się wątek o Elkopie :)
    > Na ale nie zmieniajmy tematu, bo wybierzesz ten łatwiejszy do dalszej dyskusji :)

samozwańczy KRÓLU forum BANKIERA Ciapoliniaku Pierwszy

odpowiedź na twoje pytanie jest niezwykle prosta:
    podczas gdy ty jesteś uwalony na ELKOP, ja jestem na choćby CIG czy MDG. Pisałem ci to wielokrotnie - o poziomach wejścia również :).
    Na ELKOP pojawiłem się w momencie, gdy pośród komunikatów innych spółek pojawił się ten o zawieszeniu ciebie w czarnej d. na spółce, o której pisałeś, że ZARAZ wyrwie z butów. A ponieważ napisałeś to na forum na którym uprawiam na tobie intelektualną orkę, to napisałem w TWOIM WĄTKU co na ten temat myślę ( a wiesz że twojego syfu nie podbijam zbyt często, ale tutaj taka okazja, więc rozumiesz... )

hahha...i tylko dlatego tu się udzielam ciapoliniaku. Tylko dlatego.

PS. Atakowałeś Madiana że wyszukał nie wiadomo co. Ale to w co ty się władowałeś to nic tylko podziwiać umiejętności tracenia kasy. Kolejna REKOMENDOWANA wtopa hahahahahaha

dawaj dalej - przynajmniej mamy ubaw :) Dostałeś od ELKOP po prostu KOP :)

PS2. obserwuj TSG - może zejdziesz z haka :)

a tematu nie będziemy oczywiście zmieniać, chyba że mi się znudzi pisanie tutaj :) - więc korzystaj KRULÓ ZŁOTY

Dnia 2023-08-31 o godz. 14:18 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-08-31 o godz. 12:13 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > >
    > > Ps. gdzie byłeś z komentarzem, gdy pojawił się wątek o Elkopie :)
    > > Na ale nie zmieniajmy tematu, bo wybierzesz ten łatwiejszy do dalszej dyskusji :)
    >
    > samozwańczy KRÓLU forum BANKIERA Ciapoliniaku Pierwszy
    >
    > odpowiedź na twoje pytanie jest niezwykle prosta:
    > podczas gdy ty jesteś uwalony na ELKOP, ja jestem na choćby CIG czy MDG. Pisałem ci to wielokrotnie - o poziomach wejścia również :).
    > Na ELKOP pojawiłem się w momencie, gdy pośród komunikatów innych spółek pojawił się ten o zawieszeniu ciebie w czarnej d. na spółce, o której pisałeś, że ZARAZ wyrwie z butów. A ponieważ napisałeś to na forum na którym uprawiam na tobie intelektualną orkę, to napisałem w TWOIM WĄTKU co na ten temat myślę ( a wiesz że twojego syfu nie podbijam zbyt często, ale tutaj taka okazja, więc rozumiesz... )
    >
    > hahha...i tylko dlatego tu się udzielam ciapoliniaku. Tylko dlatego.
    >
    > PS. Atakowałeś Madiana że wyszukał nie wiadomo co. Ale to w co ty się władowałeś to nic tylko podziwiać umiejętności tracenia kasy. Kolejna REKOMENDOWANA wtopa hahahahahaha
    >
    > dawaj dalej - przynajmniej mamy ubaw :) Dostałeś od ELKOP po prostu KOP :)
    >
    > PS2. obserwuj TSG - może zejdziesz z haka :)
    >
    > a tematu nie będziemy oczywiście zmieniać, chyba że mi się znudzi pisanie tutaj :) - więc korzystaj KRULÓ ZŁOTY
    >

Elkop miał być grany i to wysoko paniekolego, nie przez 2-3 sesje tylko 200 - 300 procy. To, że władni giełdy pociągnęli za lejce, jest już inną sprawą i o tym nie mogłeś wiedzieć ani ty ani..... ja. Sprzedajni kastraci z KNF pociągnęli tym razem raz skutecznie ( bywa -raz na kilka lat przypomną sobie, za co biorą pieniądze ),zdarzenie z Elkopem można to uznać za wypadek przy pracy spekulantów. Wnioski: temat niech poczeka. Inwestycja była dopiero w zalążku i nie można mówić o "zapakowaniu" papierów pod korek. Powtarzam: Nich czeka. Zdaje się o MDG przebąkiwałeś coś jesienią 2022 ? Dawno by chwalić się sukcesem w porównaniu do kilkunastu dni :) tak więc nie pisz mi o traceniu kasy. Więc ??? Niech czeka.

Na TSG paniekolego masz taki wpływ, jak puszczeniem bąka na zmianę kierunku wiatru na ulicy przy której mieszkasz. A zatem nie próbuj nawet roztaczać cienia sugestii, że cokolwiek zależy od ciebie - no chyba że.....spektakularne orzeczenie na forum iż RSI musi się schłodzić ha ha ha !!!

Dnia 2023-08-31 o godz. 17:42 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    >
    >
    > Elkop miał być grany i to wysoko paniekolego, nie przez 2-3 sesje tylko 200 - 300 procy. To, że władni giełdy pociągnęli za lejce, jest już inną sprawą i o tym nie mogłeś wiedzieć ani ty ani..... ja. Sprzedajni kastraci z KNF pociągnęli tym razem raz skutecznie ( bywa -raz na kilka lat przypomną sobie, za co biorą pieniądze ),zdarzenie z Elkopem można to uznać za wypadek przy pracy spekulantów. Wnioski: temat niech poczeka. Inwestycja była dopiero w zalążku i nie można mówić o "zapakowaniu" papierów pod korek. Powtarzam: Nich czeka. Zdaje się o MDG przebąkiwałeś coś jesienią 2022 ? Dawno by chwalić się sukcesem w porównaniu do kilkunastu dni :) tak więc nie pisz mi o traceniu kasy. Więc ??? Niech czeka.
    >
    > Na TSG paniekolego masz taki wpływ, jak puszczeniem bąka na zmianę kierunku wiatru na ulicy przy której mieszkasz. A zatem nie próbuj nawet roztaczać cienia sugestii, że cokolwiek zależy od ciebie - no chyba że.....spektakularne orzeczenie na forum iż RSI musi się schłodzić ha ha ha !!!
    >

baju baju.

na TSG widac właśnie jaki ty masz wpływ gdy pisałeś że bierzesz po kule...a kurs cię zwalił jak przysłowiową gruszkę :)
    Daj spokój, bo pogrążasz się jeszcze bardziej. Boli cię to że wszedłem w odpowiednim miejscu ( już ladny plusik ), podczas gdy ty wisisz jak na wszystkich swoich spółkach. Widziałem jak bardzo po opublikowaniu ESPI o ELKOP trząsłeś portkami, żeby tylko nikt stąd nie zauważył, bo się nie wytłumaczysz ciapoliniaku. Zatem przepraszam, ze po długiej przerwie postanowiłem trochę po tobie pojeżdzić.
    Jak mi się znudzi to dam sobie spokój i będziesz mógł znów KRÓLOWAĆ na forum hah bez obaw że ktoś ci pojedzie - wytykając tylko twoje niechlujstwo inwestycyjne.

Do do MDG to pisałem ci że będę na niej do końca TEGO roku. Dlaczego wiedziałem że mam być do końca tego roku - tego takie płotki jak ty nie mogą wiedzieć. Ilukrotnie już wzrósł kurs - oblicz sobie i płacz :) Ktoś płacze żeby cieszyć się mógł ktoś :)

Ale co do TSG - spotkamy się na kursie kolego - oj spotkamy się - jak kiedyś na CDPR i Allegro - pamiętasz?

A do do RSI - to cóż - jak widać nie rozumiesz dlatego masz wtopy. Ale to dobrze - tym lepiej dla mnie. Może i jesteś SAMOZWAŃCZYM KRÓLEM tego forum, ale to też tym lepiej dla mnie. Nie masz żadnego wpływu na to forum więc jeżeli twoje królowanie jak to nazwałeś KRULÓ wynika z ilości napisanych bzdur na tym forum, które są wprost proporcjonalne do twojch wtop - niechaj tak będzie O PANIE!
    Bo jezeli nie rozumiesz że ludzie robią sobie z ciebie jaja to spieszę ci to wyjaśnić.

hahahaha

napisz coś na tym ELKOP, bo tam posucha

• Re: Obserwujcie Elkop S.A. Autor: ~BekazMaliniaka [91.221.44.*]
    On na Elkopie pisze tylko tam ma nicka żelpatron albo wnioski - zalosny typ
[x]
ELKOP -3,35% 0,52 2025-01-09 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.