Dnia 2023-08-31 o godz. 14:18 sandman76 napisał(a):
> Dnia 2023-08-31 o godz. 12:13 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> >
> > Ps. gdzie byłeś z komentarzem, gdy pojawił się wątek o Elkopie :)
> > Na ale nie zmieniajmy tematu, bo wybierzesz ten łatwiejszy do dalszej dyskusji :)
>
> samozwańczy KRÓLU forum BANKIERA Ciapoliniaku Pierwszy
>
> odpowiedź na twoje pytanie jest niezwykle prosta:
> podczas gdy ty jesteś uwalony na ELKOP, ja jestem na choćby CIG czy MDG. Pisałem ci to wielokrotnie - o poziomach wejścia również :).
> Na ELKOP pojawiłem się w momencie, gdy pośród komunikatów innych spółek pojawił się ten o zawieszeniu ciebie w czarnej d. na spółce, o której pisałeś, że ZARAZ wyrwie z butów. A ponieważ napisałeś to na forum na którym uprawiam na tobie intelektualną orkę, to napisałem w TWOIM WĄTKU co na ten temat myślę ( a wiesz że twojego syfu nie podbijam zbyt często, ale tutaj taka okazja, więc rozumiesz... )
>
> hahha...i tylko dlatego tu się udzielam ciapoliniaku. Tylko dlatego.
>
> PS. Atakowałeś Madiana że wyszukał nie wiadomo co. Ale to w co ty się władowałeś to nic tylko podziwiać umiejętności tracenia kasy. Kolejna REKOMENDOWANA wtopa hahahahahaha
>
> dawaj dalej - przynajmniej mamy ubaw :) Dostałeś od ELKOP po prostu KOP :)
>
> PS2. obserwuj TSG - może zejdziesz z haka :)
>
> a tematu nie będziemy oczywiście zmieniać, chyba że mi się znudzi pisanie tutaj :) - więc korzystaj KRULÓ ZŁOTY
>
Elkop miał być grany i to wysoko paniekolego, nie przez 2-3 sesje tylko 200 - 300 procy. To, że władni giełdy pociągnęli za lejce, jest już inną sprawą i o tym nie mogłeś wiedzieć ani ty ani..... ja. Sprzedajni kastraci z KNF pociągnęli tym razem raz skutecznie ( bywa -raz na kilka lat przypomną sobie, za co biorą pieniądze ),zdarzenie z Elkopem można to uznać za wypadek przy pracy spekulantów. Wnioski: temat niech poczeka. Inwestycja była dopiero w zalążku i nie można mówić o "zapakowaniu" papierów pod korek. Powtarzam: Nich czeka. Zdaje się o MDG przebąkiwałeś coś jesienią 2022 ? Dawno by chwalić się sukcesem w porównaniu do kilkunastu dni :) tak więc nie pisz mi o traceniu kasy. Więc ??? Niech czeka.
Na TSG paniekolego masz taki wpływ, jak puszczeniem bąka na zmianę kierunku wiatru na ulicy przy której mieszkasz. A zatem nie próbuj nawet roztaczać cienia sugestii, że cokolwiek zależy od ciebie - no chyba że.....spektakularne orzeczenie na forum iż RSI musi się schłodzić ha ha ha !!!