Dnia 2023-08-31 o godz. 17:42 ~InżynierMaliniak napisał(a):
>
>
> Elkop miał być grany i to wysoko paniekolego, nie przez 2-3 sesje tylko 200 - 300 procy. To, że władni giełdy pociągnęli za lejce, jest już inną sprawą i o tym nie mogłeś wiedzieć ani ty ani..... ja. Sprzedajni kastraci z KNF pociągnęli tym razem raz skutecznie ( bywa -raz na kilka lat przypomną sobie, za co biorą pieniądze ),zdarzenie z Elkopem można to uznać za wypadek przy pracy spekulantów. Wnioski: temat niech poczeka. Inwestycja była dopiero w zalążku i nie można mówić o "zapakowaniu" papierów pod korek. Powtarzam: Nich czeka. Zdaje się o MDG przebąkiwałeś coś jesienią 2022 ? Dawno by chwalić się sukcesem w porównaniu do kilkunastu dni :) tak więc nie pisz mi o traceniu kasy. Więc ??? Niech czeka.
>
> Na TSG paniekolego masz taki wpływ, jak puszczeniem bąka na zmianę kierunku wiatru na ulicy przy której mieszkasz. A zatem nie próbuj nawet roztaczać cienia sugestii, że cokolwiek zależy od ciebie - no chyba że.....spektakularne orzeczenie na forum iż RSI musi się schłodzić ha ha ha !!!
>
baju baju.
na TSG widac właśnie jaki ty masz wpływ gdy pisałeś że bierzesz po kule...a kurs cię zwalił jak przysłowiową gruszkę :)
Daj spokój, bo pogrążasz się jeszcze bardziej. Boli cię to że wszedłem w odpowiednim miejscu ( już ladny plusik ), podczas gdy ty wisisz jak na wszystkich swoich spółkach. Widziałem jak bardzo po opublikowaniu ESPI o ELKOP trząsłeś portkami, żeby tylko nikt stąd nie zauważył, bo się nie wytłumaczysz ciapoliniaku. Zatem przepraszam, ze po długiej przerwie postanowiłem trochę po tobie pojeżdzić.
Jak mi się znudzi to dam sobie spokój i będziesz mógł znów KRÓLOWAĆ na forum hah bez obaw że ktoś ci pojedzie - wytykając tylko twoje niechlujstwo inwestycyjne.
Do do MDG to pisałem ci że będę na niej do końca TEGO roku. Dlaczego wiedziałem że mam być do końca tego roku - tego takie płotki jak ty nie mogą wiedzieć. Ilukrotnie już wzrósł kurs - oblicz sobie i płacz :) Ktoś płacze żeby cieszyć się mógł ktoś :)
Ale co do TSG - spotkamy się na kursie kolego - oj spotkamy się - jak kiedyś na CDPR i Allegro - pamiętasz?
A do do RSI - to cóż - jak widać nie rozumiesz dlatego masz wtopy. Ale to dobrze - tym lepiej dla mnie. Może i jesteś SAMOZWAŃCZYM KRÓLEM tego forum, ale to też tym lepiej dla mnie. Nie masz żadnego wpływu na to forum więc jeżeli twoje królowanie jak to nazwałeś KRULÓ wynika z ilości napisanych bzdur na tym forum, które są wprost proporcjonalne do twojch wtop - niechaj tak będzie O PANIE!
Bo jezeli nie rozumiesz że ludzie robią sobie z ciebie jaja to spieszę ci to wyjaśnić.
hahahaha
napisz coś na tym ELKOP, bo tam posucha