• Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~6_9 [37.30.121.*]
    to co jest w spółce, to jest smutne...
    Można naprawdę stracić wiarę w uczciwość ludzi.
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~nikt [5.173.121.*]
    Dnia 2023-08-19 o godz. 14:26 ~6_9 napisał(a):
    > to co jest w spółce, to jest smutne...
    > > Można naprawdę stracić wiarę w uczciwość ludzi.

jednego i drugiego prezia poddać osądowi (w sądzie oczywiście) i wyjdzie kto jaki jest i czym jest petrol i jego mocodawcy - pisać
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~j24 [5.173.57.*]
    Sugerujesz trzeci Pam !,tylko kto się zgodzi na składkę,już w tym nie ma chętnych na dalsze finansowanie stypy !
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [138.197.166.*]
    Dnia 2023-08-19 o godz. 21:24 ~j24 napisał(a):
    > Sugerujesz trzeci Pam !

Nikt nie sugeruje, jedynie konstatuje.
    Jak PAM nie pomógł to nie znaczy, że nie chciał pomóc - przy całej jego niemocy czyli kimś kto nim kieruje wyskoczywszy jak Filip z konopi bez wiedzy w branży i w ogóle jakichkolwiek kompetencji. A co skończyło się jedynie zacieraniem niewygodnych opinii używając do tego Johnnego.
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Trzeźwy [5.172.238.*]
    Figuranci robią to co im się każe
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Trzeźwy [5.172.238.*]
    Kto myśli ze Krauze oddał swoje zainwestowane miliardy i trzy firmy za darmo i byle komu jest niespełna rozumu
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Nonez [31.0.85.*]
    R K z Belgiem będą do końca trwać w uporze i liczyć na to że PAM i akcjonariusze zrezygnują z swoich udziałów w petrolu.Determinacja PAM zmusi ich dogodaia się.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.65.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~nikt [5.173.103.*]
    Zobacz wątki dotyczące PetrolinvestZobacz profil Petrolinvest
    Autor: ~Hanz [46.134.65.*] 2023-08-20 09:18
    Opublikowano przy kursie:  1,94 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz...
    No to zakładać kolejne PAM i zbierać kasę haha na co czekacie no śmiało kto pierwszy da kasę na zrzutkę? Haha jak trzeba dać to niema już nikogo ale na forum to potraficie wyć 24h na dobę buhaha a jak przyjdzie dać kasę to nie ma żadnego już :))) jesteście mega śmieszni ale co się dziwić całe to wycie to żabie troleee kikeryyychrzanowski/gamoniechachulski/DawidkiAnonymust itd :))) wyjce sobie dalej kolejne lata bo tylko to wam pozostało i tylko wy tu zostaliście haha

a po co? - wza i sąd i nic więcej nie poptrzeba - po co kolejne dziwolągi?

ps- moder po co usuwasz wątki nieszkodliwe?
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~nicnierozumiem [5.173.33.*]
    Jak to się stało? Przecież dopiero co wszyscy byli 'za"..
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [159.89.120.*]
    Dnia 2023-08-20 o godz. 07:47 ~Trzeźwy napisał(a):
    > Figuranci robią to co im się każe

Jedyna, właściwie kompletnie eteryczna nadzieja.
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~nikt [5.173.103.*]
    Dnia 2023-08-20 o godz. 08:26 ~nicnierozumiem napisał(a):
    > Jak to się stało? Przecież dopiero co wszyscy byli 'za"..

mnie w to nie mieszaj - nie może być tak że prezes petrola reprezentuje również interesy pamu a na dodatek nie informuje co się w spółce dzieje a informuje tylko pamowców - jest to toksyczne i pewnie kiedyś konsekwencje z tego będą
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [159.203.29.*]
    Dnia 2023-08-20 o godz. 11:24 ~nikt napisał(a):
    > nie może być tak że prezes petrola reprezentuje również interesy pamu [...] i pewnie kiedyś konsekwencje z tego będą

Nie tylko!
    Również w sprawie kiedyś planowanego, a być może będącego wciąż w planie (i realizacji) kupienia od Pamowców akcji po wyższej cenie (opcja beznadziejnie optymistyczna).
    Pamowcy będą mieli usta zamknięte ale do czasu, zawsze kiedyś ktoś parę puści, jeden drugiemu powie i sprawę ujawni, część akcjonariuszy się zbierze i się rozpęta.
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Paragraf [193.108.117.*]
    Nie dokonca.
    Prezes PAM może sprzedać akcje PAM oczywiście jeżeli znajdzie się kupiec nawet po cenie wg wyceny nikt76500szt.
    I nic nie wskórasz J.M.Killer
    Hehehe
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [147.182.150.*]
    Dnia 2023-08-20 o godz. 13:58 ~Paragraf napisał(a):
    > Nie dokonca.
    > > Prezes PAM może sprzedać akcje PAM oczywiście jeżeli znajdzie się kupiec nawet po cenie wg wyceny nikt76500szt.
    > > I nic nie wskórasz J.M.Killer
    > > Hehehe

@sraragraf ty nawet nie jesteś świoadom czy masz jakąś minimalną jaźnię, więcej nie chce mi się komentować.
    Prawdopodobie Prezesie znów użyłeś Jonnego.
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~6_9 [93.105.178.*]
    @Paragraf
    Jesteś w błędzie. W tym przypadku występuje tzw. konflikt interesów, który jest bardzo udowodnić. Do tego dochodzi, równy dostęp do informacji wszysykich akcjonariuszy. Jaki poważny inwestor będzie chciał dokonać transakcji, która niesie za sobą takie ryzyko prawne.
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Paragraf [185.177.229.*]
    Załóżmy:
    ,że do ~6_9 jako Prezesa Oil i Pan , przychodzi..nazwijmy go"kupiec" np pod nazwą rychaczimataczi z propozycją zakupu wszystkich akcji jakie posiada PAM ,a jak wiadomo jest to największy "formalnie"udzialowiec Petrolinvest .
    Akcje chce kupić poza rynkiem na umowę cywilną prawno w cenie tak jak to zawsze lubił przepłacać x10 niż jest wartość akcji w ostatnim sprawozdaniu finansowym spółki Petrolinvest czyli 160x10 za sztukę.

Gdzie widzisz tu konflikt interesów?.
    Dnia 2023-08-20 o godz. 17:24 ~Paragraf napisał(a):
    > Załóżmy:
    > > ,że do ~6_9 jako Prezesa Oil i Pan , przychodzi..nazwijmy go"kupiec" np pod nazwą rychaczimataczi z propozycją zakupu wszystkich akcji jakie posiada PAM ,a jak wiadomo jest to największy "formalnie"udzialowiec Petrolinvest .
    > > Akcje chce kupić poza rynkiem na umowę cywilną prawno w cenie tak jak to zawsze lubił przepłacać x10 niż jest wartość akcji w ostatnim sprawozdaniu finansowym spółki Petrolinvest czyli 160x10 za sztukę.
    > >
    > > Gdzie widzisz tu konflikt interesów?.

doprawdy niewidzisz??? - napisałeś to na samym początku - czego tu nieruzmiesz? - jeśli tego nierozumiesz to może szykuj kredki bo przedszkole zaniedługo rusza - co ty za głupoty wypisujesz? czy ty wiesz w ogóle co ty klecisz? - przecież będąc prezesem spółki działasz na szkodę pozostałych akckjonariuszy - czym prędzej taki prezes powinien sytracić stanowisko a rada nazdorcza polecieć ze stołków z wpisem do akt za brak nadzoru - wyjątek jest tylko jeden tzn państwo istenieje teoretycznie wg casusu sienkiewicza z sowy

ps- proszę cię jak masz się wypowiadać w tak powaznych sprawach lepiej milcz
    Szanuję Twoje zdanie, ale ja mam opinię, że transakcja może zostać zablokowana przez akcjonariuszy nie będących w PAM. Może na tym zakończmy i liczmy, że obecny Zarząd wszystkich akcjonariuszy do tego nie dopuści
    Dnia 2023-08-20 o godz. 17:54 ~6_9 napisał(a):
    > Szanuję Twoje zdanie, ale ja mam opinię, że transakcja może zostać zablokowana przez akcjonariuszy nie będących w PAM. Może na tym zakończmy i liczmy, że obecny Zarząd wszystkich akcjonariuszy do tego nie dopuści

a co ty panie kolego tu piszesz - raz piszesz tak a drugi raz odwrotnie - to wkońcu jak pan chcesz żeby było? z decyzja wszytkich akcjonariuszy czy bez - chyba rozumiecie że jeśli jest jakiś chętny na akcje to pozbiera od pamu a później zrobi wezwanie na skup wynikający z przepisów ksh i pozamiatane

ps- jak kupowałem akcje nikt nie mówił że będzie wezwanie poniżej nominału - nawet w prospekcie

ps- tak więc albo wszyscy po równo albo nikt nic i sprawa do sądów nie tylko polskich
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~TOMEK [5.173.34.*]
    - nikt akto ci powiedział ze pamowcy cokolwiek wiedza więcej niż to co na bankierze !
    Dnia 2023-08-20 o godz. 14:22 ~TOMEK napisał(a):
    > - nikt akto ci powiedział ze pamowcy cokolwiek wiedza więcej niż to co na bankierze !

to jeśli tak to jest najgorsza rzecz którą chciałbym usłyszeć albo przeczytać - o jejku nie mam nic do pamu i nic z pamem mnie nie wiąże natomiast to co robi pan obecny prezes spółki który żygał żabie że nic nie robi to on robi dokąłdnie tak samo - pytam się co się zmieniło od czasu zmiany prezesa? - nic poza tym że kasę ponoć (wg gamonia 50 tys) przytula nowy prezes - no to jak? - zaco ta kasa? - kto mu płaci - po co to utrzymywać skoro 15 lat nic nie dało - jeśli jest inaczej to proszę to podać w espi
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~finger [146.70.73.*]
    Dnia 2023-08-20 o godz. 17:54 ~6_9 napisał(a):
    > Szanuję Twoje zdanie, ale ja mam opinię, że transakcja może zostać zablokowana przez akcjonariuszy nie będących w PAM. Może na tym zakończmy i liczmy, że obecny Zarząd wszystkich akcjonariuszy do tego nie dopuści

6_9 ja naprawdę mogę zrozumieć że starasz się być uprzejmy ogólnie rzecz biorąc, ale dla "Paragrafu" po takiej jego odpowiedzi - argumentacji - którą inni ale też prawdopodobnie on wielokrotnie tu wyrażał bo widzę jest kropka w kropkę, a otrzymywał odpowiedzi w przeszłości w tym moje tłumaczenia, ten Sraragraf nie zasługuje na uprzejmość ani szacunek.
    Bo to albo skrajna tępota Jonnego i jego "pryncypała" wiadomo kto (i tu się nie dziwię), albo podsycanie fermentu (też się nie dziwię).
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~finger [185.128.27.*]
    PS:
    no ten paragraf to już na pewno Johnny_od_Małeckiego, bo nikt tak głupiej opinii nie wynagrodziłby tyloma zielonymi łapkami, jak nie on sam sobie.
    Wyskoczył ze słoja i buszuje....
    Buaghahaha :-)))
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Daniel [5.134.76.*]
    A czym niby by się różniło ewentualne sprzedanie akcji PAM od sprzedania akcji przez Masashi Holdings Ltd. albo Krauze we wrześniu 2013r, że teraz dopatrujecie się jakiś przeciwskazań prawnych?

Krauze wiedział co się dzieje w spółce i sprzedał akcje, PAM wie co się dzieje w spółce i też może sprzedać swoje akcje.
    To są identyczne sytuacje, jaki to trzeba być deb.ilem żeby tego nie rozumieć?
    Masz rację, tak jak napisałeś, trzeba być faktycznie deb.ilem żeby nie wiedzieć, iż w 2013 akcje były jeszcze notowane na GPW, a to robi znaczną różnice.
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Daniel [5.134.76.*]
    Niby jaką?

:)
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~FOMO [46.204.108.*]
    69 PAM może sprzedać akcje tak jak każdy inny akcjonariusz Oila. Jak masz wątpliwość to PAM może cały pakiet nawet przez Allegro sprzedać. Kupiec będzie oczywiście „przypadkowy”
    Realista rozumiem ze te 80% to ma twój weekendowy samogon (:
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~On [83.26.10.*]
    Dnia 2023-08-20 o godz. 20:04 ~FOMO napisał(a):
    > 69 PAM może sprzedać akcje tak jak każdy inny akcjonariusz Oila. Jak masz wątpliwość to PAM może cały pakiet nawet przez Allegro sprzedać. Kupiec będzie oczywiście „przypadkowy”

Dokładnie .
    Dnia 2023-08-20 o godz. 19:28 ~Daniel napisał(a):
    > A czym niby by się różniło ewentualne sprzedanie akcji PAM od sprzedania akcji przez Masashi Holdings Ltd. albo Krauze we wrześniu 2013r, że teraz dopatrujecie się jakiś przeciwskazań prawnych?
    >
    > Krauze wiedział co się dzieje w spółce i sprzedał akcje, PAM wie co się dzieje w spółce i też może sprzedać swoje akcje.
    > To są identyczne sytuacje, jaki to trzeba być deb.ilem żeby tego nie rozumieć?

po 1 to ciekawe bo rysiek sprzedał swoje spólki by w tym czasie pozyskany pieniądz "zainwestować" w petrola - a po 2 skoro rysiek wiedział jaki jest stan rzeczy to dlaczego nie poinformował akcjonariuszy jai jest stan rzeczy? - tylko niejaka żaba pieprzyła że akcje z niewiadomych przyczyn są dalece niedowartościowane - - oj pętla się zaciska - pisać
    Spokojnie podchodzę to takich wpisów (czyt. wpis Paragraf), gdyż ja akurat mam pewność co do mojego wpisu. Mogę jeszcze nadmienić, że napisałem mój komentarz w mocno dyplomatycznych słowach o konsekwencjach wykupu akcji tylko od PAM. Dodam, że ewentualne konsekwencje dotyczą już spraw które już się zadzialy, czyli żadnych domysłów czy teorii, tylko twarde fakty czy namacalne dowody.
    Ja na tym kończę dyskusję. Jeżeli ktoś chce zweryfikować to co tu jest napisane, to zapraszam do konsultacji w Kancelariach które w tym się specjalizują.
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Realista [31.61.172.*]
    Ale o co ta kłótnia? Czy ktoś kto wyłożyłby pieniądze za akcje Petrola kupowałby je po najwyższej czy najniższej możliwie cenie?
    Na 100% to drugie!!!. A zatem nie kupowałby ich od PAM, bo jest wielu innych, którzy mogą sprzedać taniej niż PAM i mają nie 20 % akcji jak PAM, ale 80%. To jest oczywiste i proste jak budowa cepa nawet dla małpy o średniej inteligencji.
    @Realista
    Jak najbardziej, też jestem tego zdania
    Dnia 2023-08-20 o godz. 20:03 ~Realista napisał(a):
    > Ale o co ta kłótnia? Czy ktoś kto wyłożyłby pieniądze za akcje Petrola kupowałby je po najwyższej czy najniższej możliwie cenie?
    > > Na 100% to drugie!!!. A zatem nie kupowałby ich od PAM, bo jest wielu innych, którzy mogą sprzedać taniej niż PAM i mają nie 20 % akcji jak PAM, ale 80%. To jest oczywiste i proste jak budowa cepa nawet dla małpy o średniej inteligencji.

co za bzdura! - a po co temu nabywcy (inwestorowi) nawet darmowe akcje czyli za 0 złotych - po co ?- może ustalmy najpierw to - pisać i nie rozśmieszać mnie i innych
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Piotr [165.232.94.*]
    Dnia 2023-08-20 o godz. 19:28 ~Daniel napisał(a):
    > A czym niby by się różniło ewentualne sprzedanie akcji PAM od sprzedania akcji przez Masashi Holdings Ltd. albo Krauze we wrześniu 2013r, że teraz dopatrujecie się jakiś przeciwskazań prawnych?
    >
    > Krauze wiedział co się dzieje w spółce i sprzedał akcje, PAM wie co się dzieje w spółce i też może sprzedać swoje akcje.
    > To są identyczne sytuacje, jaki to trzeba być deb.ilem żeby tego nie rozumieć?

Zanim coś napiszesz, to nie mieszaj czegoś co Ci do głowy nagle przyszło z tematem tu wałkowanym. Najpierw poczytaj o czym piszemy, ze zrozumieniem:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dzialania-blg-byly-karygodne-ale-teraz,62034193.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dzialania-blg-byly-karygodne-ale-teraz,62036659.html
    a potem pisz o braku przeciwskazań prawnych.

Od siebie dodam, dla Ciebie taki sobie ogólny, niezwiązany z Petrolem, Masachi czy Krauze temat do przemyślenia na dzisiejszy wieczór:
    "Podwójne prezesowanie spółce i oddzielnej organizacji złożonej z akcjonariuszy tejże spółki ze szczególnym uwzględnieniem możliwości nierównego podziału zysków pochodzących z działalności spółki. "
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~zoska [89.64.21.*]
    No to może ja panów pogodzę :) i trochę "pogdybamy "
    .
    Rozważmy taką sytuację : do @zoski / zwykly członek PAM -od czasu jego powstania /,
    zgłasza się przedstawiciel jakiegoś Funduszu np. z Luksemburga i mówi : jesteśmy zainteresowani zakupem wszystkich akcji Petrola będących w posiadaniu PAM . Ta ilość akcji pozwoli nam przejąć władzę w Petrolu i zrobić swoje porządki .
    Nie możemy pójść z tą propozycją do Prezesa PAM , bo jest jednocześnie Prezesem Spólki . Widzimy, czytając forum Bankiera :), co mogło by spotkać Prezesa i RN ze strony akcjonariuszy niezrzeszonych - sądy , sądy, a może i jakaś gałąz na przydrożnym drzewie :)
    Tak więc zoska , dla świętego spokoju ogarniemy sprawę bez prezesa PAM /sprzeda nam soje akcje jako zwykły pamowiec :)/
    ty tylko obgadaj z tą 200-ką ludzi jaka cena wyjściowa do negocjacji .
    Jak się dogadamy , to już dalej nasza głowa , jak poprowadzimy sprawy Petrola i gdzie będziemy szukać Inwestora branżowego .
    I nikt już nam nie będzie mieszał w naszym "garnuszku". :)

Czy może być taka wersja ? Zgodna z polskim prawem? Pogodziłam panów ?
    Dla mnie ok. Tylko obecny Zarząd i RN będzie musiała nadstawić du. py za nierówny dostęp do informacji, wyrządzenie szkody materialnej akcjonariuszom nie zrzeszonym w PAM. RN - brak nadzoru. itd. lista jest znacznie dłuższa...
    Zaakceptuje jeszcze raz, że dotyczy działań, które już były...
    PAM figuruje jako największy akcjonariusz Oila od wielu lat oficjalnie. Każdy akcjonariusz mógł się zainteresować i/lub zapisać. No może z wyjątkiem Pana Gamonia (: wiec dostęp do info był i jest równy.
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Warrior [92.40.201.*]
    Gdzie kur...... niby była ta informacja że można wystąpić do PAM. Gdzie pytam się na forum bankiera??? Czy wy sobie cwaniaki z PAM żarty robicie z resztą akcjonariuszy? Po co ten prezes Małecki jak to milczy i słowa nie napisze co się dzieje w spółce tylko jakieś durne pisanie na forum i domysły wywalić go na zabity pysk
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Pytam [31.0.44.*]
    Czyli co PAM SPRZEDAŁ co masz na myśli 69
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Pytamy [31.0.44.*]
    Zosiu kiedy inf o przejęciu udziału zapewne podano termin przejęcia przelewu na rzecz akcjonariuszy zrzeszonych w pam i co z resztą
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Ok [83.7.123.*]
    To byłoby chyba najlepiej, jakby akcje kupił jakiś fundusz !?
    6-9 , a skąd pewność , że informacje które posiada obecny Zarząd i RN , mogły być podstawą do podjęcia przez Fundusz decyzji
    o zakupie akcji PAM ?
    A może to ich wywiadownie wiedzą więcej niż nam się śni :)
    Mając pieniądz , można wiele , łącznie z dotarciem do ludzi którzy tą wiedzę mają od dawna , nie tylko w Polsce,:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.103.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~adwokat [45.128.39.*]
    Dnia 2023-08-20 o godz. 20:26 ~zoska napisał(a):
    > No to może ja panów pogodzę :) i trochę "pogdybamy "
    > .
    > Rozważmy taką sytuację : do @zoski / zwykly członek PAM -od czasu jego powstania /,
    > zgłasza się przedstawiciel jakiegoś Funduszu np. z Luksemburga i mówi : jesteśmy zainteresowani zakupem wszystkich akcji Petrola będących w posiadaniu PAM . Ta ilość akcji pozwoli nam przejąć władzę w Petrolu i zrobić swoje porządki .
    > Nie możemy pójść z tą propozycją do Prezesa PAM , bo jest jednocześnie Prezesem Spólki . Widzimy, czytając forum Bankiera :), co mogło by spotkać Prezesa i RN ze strony akcjonariuszy niezrzeszonych - sądy , sądy, a może i jakaś gałąz na przydrożnym drzewie :)
    > Tak więc zoska , dla świętego spokoju ogarniemy sprawę bez prezesa PAM /sprzeda nam soje akcje jako zwykły pamowiec :)/
    > ty tylko obgadaj z tą 200-ką ludzi jaka cena wyjściowa do negocjacji .
    > Jak się dogadamy , to już dalej nasza głowa , jak poprowadzimy sprawy Petrola i gdzie będziemy szukać Inwestora branżowego .
    > I nikt już nam nie będzie mieszał w naszym "garnuszku". :)
    >
    > Czy może być taka wersja ? Zgodna z polskim prawem? Pogodziłam panów ?

Rozważmy taką sytuację : do @zoski / zwyklego członka PAM -od czasu jego powstania /, przychodzi listonosz z wezwaniem do sądu jako świadek w sprawie przeciwko Ryszardowi Małeckiemu w zorganizowaniu cichej sprzedaży akcji spółki na szkodę części akcjonariuszy. Przed salą sądową na korytarzu pewna zośka zwykła członkini Pam spotyka grupę co najmniej kilkudziesięciu kolegów i koleżanek zwykłych członków PAM, gdzie ich z radością wita bo teraz nie jest sama :-).
    Przed rozpoczęciem pytań Sąd na wniosek strony przyjmuje przysięgę od zwykłej zośki: "Świadoma znaczenia mych słów i odpowiedzialności przed prawem przyrzekam uroczyście, że będę mówiła szczerą prawdę, niczego nie ukrywając z tego, co mi jest wiadome" - odpowiedzialność karna. Zośka musi odpowiadać na wiele pytań (wiedząc, że inni też będą wałkowani), w tym w jaki sposób przedstawiciel funduszu z Luksemburga znalazł drogę do zwykłej zośki, ze szczególnym uwzględnieniem samego Ryszarda Małeckiego i jego paru pomocników.
    Ooooo, widzę ,że nasze forum jest również w zainteresowaniu "prawników" ?.:) Czyli wciąż spólka w grze :)
    Choć, chyba bardziej trąci tu @smerfem z ukrycia :).
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Pytam [31.0.44.*]
    Czyli polski inwestor i cały czas parasol rządowy? :) Czujeci się bardzo pewni moim zdaniem jedyne rozwiązanie aby to nie było konsekwencji dla maleck
  • Re: Działania BLG były karygodne, ale teraz... Autor: ~Vini [92.40.201.*]
    Zośka jak można wystąpić do PAM?
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.