wytoopcyli tych co kupili na podbitce 6,20 i teraz kusza aby leszcze odsprzedały...
pytanie jak nisko bedą straszyć ;)
Ci którzy trolowali że tajio odkupili moje paczuszki "wiedzo lepiej" - niech im żołądki wiecznie puste będą a pamięć krótka.
Moje kreski nigdy sie nie mylą ;) trolujcie dalej leszczyki - lubie jak sie pienicie bez sensu i podstaw ...
nie znasz sie nie umiesz historyje pleciesz smutne i ofiara ministranta jestes - na ksiedza nie trafiłes boś za stary był ale ministrantowi co 65 lat w posłudze był wszystko jedno...
lubimy takich leszczuf co to daja sie wytoopcać a krzycza przy tym jakby nie ich tylko sami królami kałuzy byli - no way leszczy - dymac to ja a nie mnie huehue ...
a ty jak zwykle krótko i dosadnie historia życia - wypisz wymaluj Ty z rana w lustrze ...
sdmutne masz to zycie lethys nie dośc żes koopa to jeszcze zoologiczna - niestety koopa w zoo nie ejst jakas wyjatkowa - to zwykła koopa jest dalej ...
współczuję upadku i samopoczucia ale tak leszcze maja jak im wcisna im Stonke po 6,20 a dzien póxniej widza 5 z przodu ...
ale mnie sie podobało gdy żes pelikanił i przełykał wszystko com sypał - lubie puste oczy napalonych rozemocjonowanych leszczuf szerokim i głebkim gardłem łykajacych papier za ostatni grosz wydziubany z kieszeni ...
strata mało boli ale świadomośc bycia przegrywaem i bambikiem już tak - kiedy na dzielni pokazuja cie palcem ... to może boleć
huehue ...
Och urzekł mnie twój wpis, ciulik zmienię i tyle, a gówno to masz zapewne za paznokciami drogi kolego. Jak kupowałem sonke to były zamierzchłe czasy, i na pewno nie od ciebie po tej cenie ani ragnara . Więc schlebiają sobie dalej jak wydupcyles system 200 akcjami.... Zenua
On juz nie ma akcji, mitoman myslal, ze oszukal system. Niech patrzy z peronu dzidziuś. Jeden z najgorszych typow jakich na bankierze widzialem. Arcymitoman :-) . Calkowocie od teraz pomijam wpsisy tego emocjonalnie rozchwianego typa, zwro merytoryki. Tymczasem Holstin potwierdzil demo next week. Kolejną wspinaczke na WL czas zacząć...
buahaha - urzekła mnie twoja historia - trole bez pomysłu jak wyjasnic łykanie po 6.20 i usprawiedliwianie berozumnych zakupów ...
az mnie wgniotło w paputki ...
Dwa tygodnie temu pisałeś o lykaniu na 5,20. Za miesiac bedziesz pisal o 8,20. W sumie juz pokazales ze nie znasz podstaw matematyki, czytanie i pisanie ze zrozumieniem tez dla Ciebie stanowi problem. Moze w ogole nie ogarniasz co i kiedy piszesz. Nie wiedzialem ze handel na wirtualnym koncie bedzie dla ucznia liceum az tak stresujacy:)
dystrubucje horyzontalna to mozna przeprowadzac na płynnej spółeczce dowolna ilościa akcji, w przypadku Stonki gdzie przeciętny leszcz łyka po 50-80 papiera co transakcję to trzeba dystrybucje drabinkowa robić - to czy sprzedam średnio po 5,20 zeta ponad 4 tysie papiera i potem 6,20 i potem 7,20 i potem kolejno - to mnie rybka - wazne abyście leszcz ełykałay a ja bede wam sypał karme po 20 paczuszek terminowo i sumiennie ...
taka moja matematyka - moze i dla was dzbabnków i matołków niezrozumiała ale to czy Stonka urosnie do 8 zeta czy 2 x wyżej juz nieistotne - tu drobne mam bo i mało płynna spółka ale i drobny zysk sie liczy
a wy łykajcie łykajcie ...