• PROPONUJĘ DODAĆ PIĄTE PYTANIE DO REFENDERUM! Autor: ~Mike75 [188.47.27.*]
    Czy jesteś za PRAWORZĄDNOŚCIĄ I ZA PRZESTRZEGANIEM KONSTYTUCJI?

Haha, MOI UKOCHANI PISOWCY - ale tego pytania nie zadacie:). Bo akurat Wy jesteście przeciwnikami praworządności:)

Można jeszcze dodać jedno pytanie ( ale o tym mówi Konstytucja ):

Czy jesteś za równym traktowaniem człowieka bez względu na jego kolor skóry oraz jego poglądy i wyznanie?

Haha, też nie zadacie tego pytania MOI UKOCHANI PISOWCY:). Bo nie traktujecie równo ludzi:)
  • Re: PROPONUJĘ DODAĆ PIĄTE PYTANIE DO REFENDERUM! Autor: ~Mike75 [188.47.27.*]
    MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Tymi pytaniami w referendum - trochę pokazaliście jak odbieracie NARÓD POLSKI, jego inteligencję i mądrość.
    Zobaczymy. Może faktycznie macie rację, że Naród jest taki jak w Waszych pytaniach - czyli ograniczony. Zobaczymy - a ja zawsze wierzyłem w NARÓD POLSKI - i czuję, że mogę się jednak zawieźć tak jak w przypadku IDEI BANKU i jego bezprawnej przymusowej restr.
    POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
  • Re: PROPONUJĘ DODAĆ PIĄTE PYTANIE DO REFENDERUM! Autor: ~Mike75 [188.47.27.*]
    Któregoś dnia to przegracie, MOI UKOCHANI PISOWCY! Może to być za 2 miesiące, może za 5 lat lub 30 lat ale przegracie!

Może nie traficie za kratki ( mnie na tym nie zależy, ważne, żebyście zrozumieli ilość zła, które stworzyliście ).
    Tą piosenkę też lubię MOI UKOCHANI PISOWCY:)
    Marsz I Brygady - My Pierwsza Brygada. Pieśń Legionów Polskich i Wojska Polskiego
    www.youtube.com/watch?v=0_GcLXG6EB8

P.S. Jutro Święto Wojska Polskiego ( ale nie Pisowskiego tylko Polskiego ).
    POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.