no i tak będzie:) do prokuratury, papiery, terminy, adwokaty za grube pieniądze:) częsć się podda kto tam ma w PP 10k, moze tacy z >100k będą się sądzić.
Skupiłem troche z rynku,mowiac szczerze nie spotkałem sie z takim przypadkiem, Ale tak duża firma ze wzgledó wizerunkowych nawet, nie możę sobie pozwolic na taki jawny przekret, kase na pewno zwróca jakiś przełom dopiero w we wrzesniu. Ta cisza informacyjna to porażka i nie stawia firmy w dobrym świetle a le w Polsce i jeszcze na GPW wolno wiecej.
szczerze? naprawdę nie rozumiem. ja kupowałem świadomie, licząc się z tym, że na jakiś czas mrożę pieniądze. I licząc się z ewentualną stratą. Chociaż bardziej liczę na duży zysk.
No ale do tego trzeba mieć stalowe nerwy. Co bardziej nerwowym polecam obligacje skarbu państwa.
Nowy FF chyba zależy od tego, jaką część nowych akcji objął włoski GI (pewnie wszystko co mógł). Indywiduali brali mniej (ja wolałem dokupić z GPW). Więc nowy FF może być mniejszy moim zdaniem.
No to będą nadal próbować,nie oddamy warto zbierać niech będzie połowa G Pracuj 30 zł. Ale gdyby tak każdy z tych co oddali kasę pod zastaw zaczęła z rynku kupować to mieliby problem.Trzeba spekuly.
Cofam pytanie, bo już wszystkie jest jasne. Jak myślałem, GI poszło po całość. FF mniejszy. Pytanie, co teraz GI może zrobić, by nas przekonać do oddania reszty akcji. Chyba nie mogą osiągnąć 95%, bo wtedy nas zmuszą, tak?