...to se ne wratii...przez takie chwasty jak Vin-złamany cent...i sfora...
...po co mu to...jest zapewne na innym papierku ...poszukajcie który też dziś zgodnie z logiką drożał...był widziany na....psssssssssssss...licho czuwa
pozdro
to nie jest NaszaKinszasa żeby pisać same posty pod tytułem " ten jest gupi, a ten ubierze leszcza". da sie jakiś odsiew zrobić? może posty tylko dla zalogowanych?
Chyba z wielu z nas brakuje - bankiera 72 .
Szkoda, że się już nie odzywasz przyjacielu. Może jednak dasz się przekonać i napiszesz maluczkim, co sądzisz o dzisiejszym dniu na IMMO, i co dalej Twoim zdaniem. Pozdrawiam serdecznie.
P.S. Nawet jeśli się nie odezwiesz, to i tak nie przestenę Cię lubić i cenić.
Życzę Ci, aby każdy "pociąg" do ktorego wsiądziesz na giełdzie jechał szyyybko i daaleko ! Zasługujesz . Całuski. Kasia
miło mi że mam tylu zwolenników, zajrzałem z czystej ciekawości czy Vinent się w szafę schował i ze wstydu spalił, był to przykład rasowego naganiacza- z typu fałszywych,
martindtr to gość bo przynajmniej nie owija w bawełnę że jest rasowym spekulantem i jak fraszki Reja wyśmiewa się z panikarzy, a że nagania na spadki czy wrosty to wiadomo, że ma z tego biznes i to nie mały.
cena docelowa, którą rekomendowałem w listopadzie na święta 3,23 liczona była na poziomie 85c, przy kursie 3,8.
5 fal eliota o których pisałem zmieniło kształt na poziomie 4 fali z 1,61 na 1,72 i ceną docelową 2,81. Co dalej nie wiem.
Dziś obroty potwierdziły średnioterminowy trend wzrostowy, pojawił się sygnał zakupu i fundusze kupowały z automatu, a te raczej nie lubią tracić,
cena docelowa na 2012 r to w granicach 3,5 Euro, prosty rachunek: 10mld-1,7kredytów-4,5 odpisów, liczę że jeszcze 2 kwartały bedą miały odpisy, i to dzielimy przez liczbę akcji.
raz jeszcze mówię tym co nie umieją spekulować, oddajcie swoje loginy bliskim i niech przed wami na 3-4 lata schowają , wtedy zarobicie najwięcej.
otwarcie hmm : 2,75-2,81, ale dużo zależy od stóp , które za minutę w usa,
zrobiłem ten wyjątek ze względu na ten całusek od Kasi i grono moich uczciwych słuchaczy.
kontakt ze mną ma kilka osób
pozdr i wręcz proszę nie spekulujcie na litość boską:)
bankier72: IP to samo....
pozdro B., no i ja też dziękuję..........(idealnie pasowałbyś do mojego zespołu)...dzięki głównie twojemu uporowi w głoszonych tezach w korelacji do już obecnych faktów, pozbyłem się dziś jednego matoła, przez którego zainwestowałem w bezwartościowy papier kapitał, który miesiąc temu również zamierzałem przeznaczyć na imo .
....jak samozwańczy prezydent Twego bankier 72 fun-cluby....w imieniu swoim i wszystkim...żyj 100 lat i,i,i, wesolutkich świat...
c
p.s.V-złamany cent zaszył się gdzieś w norze i rany liże...albo już na OIOM-ie ;))))))))
....był searchowany pod różnymi nickami...searchera
Dzięki Bankier72, mnie też pomogłeś. Głownie z tym zakopaniem płytki z kodami:)
Co do dzisiejszej sesji, z innego punktu niż AT, brak wzrostów pod koniec sesji na IIA i podciągnięcie IEA, wskazuje, że dzisiaj z rana może (powtarzam: może) być dystrybucja, więc zalecam ostrożność z zakupami przez pierwszych 30 min. Pozdrawiam.
kto zakopał?
jest 3,5 euro cena?
ile to ? 800%?
dlatego jak ktoś wyciąga stare posty krosna nech wyciąga też te posty,
a ja posłucham jego rady co dziś kupić aby za rok tyle zarobić.
uważam że powinien ze wstudu więcej to nie pisać!
Nie od dziś wiadomo, że na bankrutach najwięcej się zarabia, a rok temu wiele firm miało problemy finansowe. W tamtym czasie inwestowanie z pewnością nie było łatwe, bo można było ugrać sporo jak na IMMO, ale też i stracić jak na Krośnie czy na Swarzędzu. W tamtym czasie zaczynałem od około grudnia przygodę z giełdą i wiele głupot na tym forum się naczytałem. Na własnej skórze poznałem psychologię rynku,AT,AF.Dzis jestem troszkę bardziej doświadczony i nie słucham ludzi z forum, głównie w siebię wierzę.Mimo wszystko dorobiłem się m.in na Immo,Groclinie,Noblu,spółkach słodyczowych tak naprawdę nie mając pojęcia o giełdzie, ale pamiętaj Bankier, że nikt nie jest nieomylny, również Ty także trochę pokory,a tych naganiaczy na spadki co nie zapakowali się wcześniej już nie ma pewnie tutaj i wątpię, żeby miał Cię tutaj kto przepraszać bo pamiętam jak dużo hamstwa i frustratów tu było w lutym.