• Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~Baśka [77.253.51.*]
    mam obawy /AT/
  • Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~Hudej [89.22.214.*]
    oj mój Ty Hajduczku....
    błądzisz,
    idzie gruba jazda w górę,

Będzin 2
  • Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~Baśka [77.253.51.*]
    co Ty gadasz ,serio?
  • Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~Zibi [46.204.12.*]
    Następny(a), mąciciel , ale za 10 zł zrobi się wszystko !!!!
    Ktoś pisał ,że AT tu nie działa /na NC/ , a idzie jak po sznurku .

• Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~krik [185.232.21.*]
    Dnia 2023-08-10 o godz. 15:25 ~Baśka napisał(a):
    > Ktoś pisał ,że AT tu nie działa /na NC/ , a idzie jak po sznurku .
    >

AT to sie naucz potem rozpoczynaj rozmowe
    Może coś merytorycznie?
    Jak narazie to moje obawy są aktualne.
  • Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~kirk [185.232.21.*]
    Pokaz jakis wykres to moze bedzie merytorycznie a teraz spadaj do swokjej budy
  • Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~abc [85.221.149.*]
    Moim zdaniem test 2 zł jest nieunikniony.
    Tutaj podaż (bogata) bawi się z popytem (biednym). Nie chcą wywalać na maksa jak leci, bo wolą sprzedać drożej, więc czekają, az się uzbiera popyt i wyrzucają.

Popyt czasami robi za kieszonkowe swoich dzieci takie mikropodbitki jak teraz, ale sa one żenujące.
  • Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~kirk [185.232.21.*]
    2 zł. juz tu było łosie 25 lipca i zostało obronione i jednoczesnie była korekta do 2 zł.
  • Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~abc [171.22.91.*]
    Dnia 2023-08-10 o godz. 15:44 ~abc napisał(a):
    > Moim zdaniem test 2 zł jest nieunikniony.
    > Tutaj podaż (bogata) bawi się z popytem (biednym). Nie chcą wywalać na maksa jak leci, bo wolą sprzedać drożej, więc czekają, az się uzbiera popyt i wyrzucają.
    >
    > Popyt czasami robi za kieszonkowe swoich dzieci takie mikropodbitki jak teraz, ale sa one żenujące.

Ja już z tym gościem nie mogę, tworzy jakąś alternatywną rzeczywistość, jest bez akcji i w dodatku posługuje się moim nickiem, którego ma niby od 10 lat.. ;;==))
    Dnia 2023-08-10 o godz. 16:28 ~abc napisał(a):
    > Dnia 2023-08-10 o godz. 15:44 ~abc napisał(a):
    > > Moim zdaniem test 2 zł jest nieunikniony.
    > > Tutaj podaż (bogata) bawi się z popytem (biednym). Nie chcą wywalać na maksa jak leci, bo wolą sprzedać drożej, więc czekają, az się uzbiera popyt i wyrzucają.
    > >
    > > Popyt czasami robi za kieszonkowe swoich dzieci takie mikropodbitki jak teraz, ale sa one żenujące.
    >
    > Ja już z tym gościem nie mogę, tworzy jakąś alternatywną rzeczywistość, jest bez akcji i w dodatku posługuje się moim nickiem, którego ma niby od 10 lat.. ;;==))

odezwał się MISZCZ giełdowy, który smiał się jak zalecałem sprzedaż tych akcji za 2,90. Wniosek: albo opłacany troll przez szulernię, albo posiadacz S -ek na te akcje, albo finansowy masochista.
    Dnia 2023-08-10 o godz. 19:10 ~abc napisał(a):
    > Dnia 2023-08-10 o godz. 16:28 ~abc napisał(a):
    > > Dnia 2023-08-10 o godz. 15:44 ~abc napisał(a):
    > > > Moim zdaniem test 2 zł jest nieunikniony.
    > > > Tutaj podaż (bogata) bawi się z popytem (biednym). Nie chcą wywalać na maksa jak leci, bo wolą sprzedać drożej, więc czekają, az się uzbiera popyt i wyrzucają.
    > > >
    > > > Popyt czasami robi za kieszonkowe swoich dzieci takie mikropodbitki jak teraz, ale sa one żenujące.
    > >
    > > Ja już z tym gościem nie mogę, tworzy jakąś alternatywną rzeczywistość, jest bez akcji i w dodatku posługuje się moim nickiem, którego ma niby od 10 lat.. ;;==))
    >
    > odezwał się MISZCZ giełdowy, który smiał się jak zalecałem sprzedaż tych akcji za 2,90. Wniosek: albo opłacany troll przez szulernię, albo posiadacz S -ek na te akcje, albo finansowy masochista.

Finansowy masochista, który brał poniżej 1 zł i miał ubaw, jak takie osobniki jak ty wieszczyli na forum, że będzie po 50 groszy i tam czekają. Trzeba być inwestorem twojego pokroju, żeby sprzedawać po 2.90, mając świadomość tego co przed nami. Test 2 zł jest tak nieunikniony, jak twoje trafione analizy. Ha ha ha haaa
    Dnia 2023-08-10 o godz. 19:59 ~abc napisał(a):
    > Dnia 2023-08-10 o godz. 19:10 ~abc napisał(a):
    > > Dnia 2023-08-10 o godz. 16:28 ~abc napisał(a):
    > > > Dnia 2023-08-10 o godz. 15:44 ~abc napisał(a):
    > > > > Moim zdaniem test 2 zł jest nieunikniony.
    > > > > Tutaj podaż (bogata) bawi się z popytem (biednym). Nie chcą wywalać na maksa jak leci, bo wolą sprzedać drożej, więc czekają, az się uzbiera popyt i wyrzucają.
    > > > >
    > > > > Popyt czasami robi za kieszonkowe swoich dzieci takie mikropodbitki jak teraz, ale sa one żenujące.
    > > >
    > > > Ja już z tym gościem nie mogę, tworzy jakąś alternatywną rzeczywistość, jest bez akcji i w dodatku posługuje się moim nickiem, którego ma niby od 10 lat.. ;;==))
    > >
    > > odezwał się MISZCZ giełdowy, który smiał się jak zalecałem sprzedaż tych akcji za 2,90. Wniosek: albo opłacany troll przez szulernię, albo posiadacz S -ek na te akcje, albo finansowy masochista.
    >
    > Finansowy masochista, który brał poniżej 1 zł i miał ubaw, jak takie osobniki jak ty wieszczyli na forum, że będzie po 50 groszy i tam czekają. Trzeba być inwestorem twojego pokroju, żeby sprzedawać po 2.90, mając świadomość tego co przed nami. Test 2 zł jest tak nieunikniony, jak twoje trafione analizy. Ha ha ha haaa

nie masz sie co tak chwalić ceną kupna 1 zł, zrobiłem dwa kółka i choć pierwsze zakupy mialem za 1,80, to na obecny kurs więcej zarobiłem niż ty. Jak będzie odpowiedni moment to odkupię, na razie gram gdzie indziej zamiast siedziec na spółce, która przez poł dnia ma 16 tys. obrotu.
    Dnia 2023-08-10 o godz. 15:44 ~abc napisał(a):
    > Moim zdaniem test 2 zł jest nieunikniony.
    > Tutaj podaż (bogata) bawi się z popytem (biednym). Nie chcą wywalać na maksa jak leci, bo wolą sprzedać drożej, więc czekają, az się uzbiera popyt i wyrzucają.
    >
    > Popyt czasami robi za kieszonkowe swoich dzieci takie mikropodbitki jak teraz, ale sa one żenujące.

Kiedy 1 zł geniuszu? Ale mam z gościa ubaw ;;===))

Zobacz wątki dotyczące Prosta GiełdaZobacz profil Prosta Giełda
    Autor: ~abc [85.221.149.*] 2023-07-20 12:51
    Opublikowano przy kursie:  2,58 zł , zmiana od tamtej pory: -4,65%
    Game over
    już tylko w dół, codziennie -10 -20%
    można bedzie brac za złotówkę , wyzej nie warto
    Dzień dobry .
    Co słychać?
  • Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    My z akcjami,a ty dalej sepisz i siejesz niepokój wśród młodych akcjonariuszy, żeby wywalili
    W życiu realnym też taka dwulicowa jesteś?
  • Re: Czy obronimy 2 zł???? Autor: ~Obserwator [37.47.182.*]
    Kto miał się wysypać to się wysypał teraz czekamy na sygnał do odpału rakiety
    ale umieralnia - im szybciej dynamicznie spadnie na 2 zł tym większa szansa na dłuższe odbicie.
    Dnia 2023-08-14 o godz. 13:00 ~abc napisał(a):
    > ale umieralnia - im szybciej dynamicznie spadnie na 2 zł tym większa szansa na dłuższe odbicie.

Kolejny twój post i kolejna kompromitacja. Ileż można?
[x]
SUNNET 0,98% 2,06 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.