Dnia 2023-08-10 o godz. 19:59 ~abc napisał(a):
> Dnia 2023-08-10 o godz. 19:10 ~abc napisał(a):
> > Dnia 2023-08-10 o godz. 16:28 ~abc napisał(a):
> > > Dnia 2023-08-10 o godz. 15:44 ~abc napisał(a):
> > > > Moim zdaniem test 2 zł jest nieunikniony.
> > > > Tutaj podaż (bogata) bawi się z popytem (biednym). Nie chcą wywalać na maksa jak leci, bo wolą sprzedać drożej, więc czekają, az się uzbiera popyt i wyrzucają.
> > > >
> > > > Popyt czasami robi za kieszonkowe swoich dzieci takie mikropodbitki jak teraz, ale sa one żenujące.
> > >
> > > Ja już z tym gościem nie mogę, tworzy jakąś alternatywną rzeczywistość, jest bez akcji i w dodatku posługuje się moim nickiem, którego ma niby od 10 lat.. ;;==))
> >
> > odezwał się MISZCZ giełdowy, który smiał się jak zalecałem sprzedaż tych akcji za 2,90. Wniosek: albo opłacany troll przez szulernię, albo posiadacz S -ek na te akcje, albo finansowy masochista.
>
> Finansowy masochista, który brał poniżej 1 zł i miał ubaw, jak takie osobniki jak ty wieszczyli na forum, że będzie po 50 groszy i tam czekają. Trzeba być inwestorem twojego pokroju, żeby sprzedawać po 2.90, mając świadomość tego co przed nami. Test 2 zł jest tak nieunikniony, jak twoje trafione analizy. Ha ha ha haaa
nie masz sie co tak chwalić ceną kupna 1 zł, zrobiłem dwa kółka i choć pierwsze zakupy mialem za 1,80, to na obecny kurs więcej zarobiłem niż ty. Jak będzie odpowiedni moment to odkupię, na razie gram gdzie indziej zamiast siedziec na spółce, która przez poł dnia ma 16 tys. obrotu.