Cena początkowa będzie podlegać korekcie w okresie 30 dni roboczych licząc od daty transakcji tj. 29 czerwca br. w terminie 30 dni roboczych bez uwzględnienia miesiąca sierpnia 2023 roku... Czyli 14 września będzie coś wiadomo?
czy ta wartość jest naprawdę tak ważna? czy nie ważniejsze dla akcjonariuszy jest prawidłowe funkcjonowanie spółki, rzetelne informowanie o wydarzeniach i spełnianie "obietnic" związanych z pracą nad cudownym 1-MNA?
Haniu, a dlaczego jest tak ważna? przecież to jednorazowy zastrzyk gotówki. i to takiej, która idzie na spłatę zobowiązań i nieokreślone szczegółowo cele (czytaj badania nad 1-MNA). plus ewentualna dywidenda. a jej wartość na akcję może nas zaskoczyć, jeśli w ogóle zostanie wypłacona.
W dalszej części wypowiedzi która umieściłam na początku była informacja o tym, że myślą nad wypłatą dywidendy... nie ukrywam, że trochę na to liczyłam, ale znamy sytuację spółki, więc raczej nie ma co na to liczyć, życzę im pozytywnego finału z 1-MNA. Ja poczekam
Hania, na ile lat czekania się nastawiasz? jesteś świadoma, że spółka pracuje nad cząsteczką 1-MNA (pierwotnie nazywaną TRIA 662) od około 2008 roku (wtedy zaczęto publikować stosowne komunikaty)? to już 15 lat intensywnych prac : )
Hehehe. Zobaczymy po wynikach w 3q. Interesują mnie 2 pozycję: 1- kapitał własny, 2 - zobowiązania krótkoterminowe. Kto wie, może trzeba będzie złożyć zawiadomienie do prokuratury?