• Czy kłamca może być prezesem spółki? Autor: ~hwds [37.47.89.*]
    Moim zdaniem nie.
  • Re: Czy kłamca może być prezesem spółki? Autor: ~Andi [157.25.157.*]
    Moim zdaniem tak.
    Po pierwsze faktycznie nim jest.
    Po drugie skoro premierem jest tw to również w naszym bantustanie kłamca może być prezesem spółki.
  • Re: Czy kłamca może być prezesem spółki? Autor: ~hwds [37.47.89.*]
    Ja nie dyskutuje z faktami, pytanie dotyczyło tego czy powinien?
    Jaka jest podstawa prawna do obsadzania na stanowisku prezesa kłamców?
    Powiem nawet więcej przepisy mówią o tym, że manager ma obowiązek staranności wynikającej z profesjonalnego charakteru pełnionej funkcji (to oznacza że na miejscu prezesa jest profesjonalista a nie amator), a to się kłóci z ordynarnym okałamywaniem akcjonariuszy i zatkaniem informacji.

Wątpię żeby na liście swoich obowiązków taki prezes miał punkt "okłamywanie akcjonariuszy spółki", ale oczywiście ja do kontraktu menedżerskiego nie zaglądałem.
  • Re: Czy kłamca może być prezesem spółki? Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    PANIE I PANOWIE ..... MOŻEMY SIE PRZERZUCAĆ ARGUMENTAMI CZY BARDZIEJ NIEGODZIWY JEST PREZES ELEKTRIMU .... CZY JEGO GŁÓWNY WŁAŚCICIEL

FAKTEM JEST ŻE MNIEJSZOŚCIOWI AKCJONARIUSZE ELEKTRIMU OD KILKUNASTU LAT SĄ W PIEKIELNEJ MATNI

.... I POMIMO SPRAW SĄDOWYCH I PROKURATORSKICH ELEKTRIM JEST PUBLICZNIE I PRZY PRZYZWOLENIU "POLSKIEGO " RZĄDU OGRABIANY Z MILIARDÓW ....

. A MAJĄTEK ZŁODZIEJA PUCHNIE ...... A MY STAJEMY SIĘ ŻEBRAKAMI !!!!!!!

...... JEŻELI TO NIE JEST POWÓD DO SERII POTĘŻNYCH PUBLICZNYCH DEMONSTRTACJI W WARSZAWIE!!!!!

......TO CO NIM JEST !!!!!!???""??......

WYCHODZI NA TO ......... ŻE JESTEŚMY I STAJEMY SIĘ CORAZ BARDZIEJ "POŻYTECZNYMI ID ...... MI " SOLORZA !!!!!!
    !!!!!!!!!
  • Re: Czy kłamca może być prezesem spółki? Autor: ~Andi [157.25.157.*]
    Gdyby prawo było przestrzegane to więzienia świeciły by pustkami.
    Niestety życie to nie jest bajka tylko twarda rzeczywistość.
    W naszym bantustanie prawo jest łamane stałe a organy powołane do nadzoru nad jego przestrzeganiem zajmują się polityką i w 4 literach mają takie robaczki jak my.
    Dlatego w tym bantustanie powinniśmy zastanawiać się nie jak powinno być, bo człowiek uczciwy o tym wie, tylko jak wyszarpać nasze prawa.
  • Re: Czy kłamca może być prezesem spółki? Autor: ~hwds [37.47.89.*]
    Rolą i pracą inwestora jest to, aby zadbać o to żeby przestrzegano jego prawa.
  • Re: Czy kłamca może być prezesem spółki? Autor: ~Hanys [37.47.93.*]
    Rola inwestora to inwestowanie , a od przestrzegania prawa sa inne instytucje.Ktore niestety są do d...y.
  • Re: Czy kłamca może być prezesem spółki? Autor: ~hwds [5.184.123.*]
    Od 2 lat nie uzyskałem odpowiedzi na pytania akcjonariusza do Zarządu. Sprawa jest w prokuraturze i jeśli prokuratura jest uczciwa przyjdzie czas, a osoby odpowiedzialne będą miały postawione zarzuty.
    Brawo Ty - Elektrim po 1.02 zł/ akcje!
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.