• -7% Autor: ~Zwyrodnialec [85.221.154.*]
    Miał być news o grze a jest o wersji beta.
    12,5 - po tyle Państwo jeszcze spokojnie kupicie.
    Ja tez kupię po tyle.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.205.141.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: -7% Autor: ~Zwyrodnialec [85.221.154.*]
    Przy 12.5 nie odpiszesz.
  • Re: -7% Autor: ~xyz [87.205.141.*]
    chcesz sie publicznie zalozyc ze do konca przyszlego tygodnia cie tu nie bedzie ? chociaz ja bym chcial zebys byl bo moze sie czegos bys nauczyl wkoncu . Bo czlowiek sie uczy na bledach problem jest ze tacy jak ty nie poczuwaja sie do bledow nie analizuja ich w stylu co zrobilem nie tak ze sprzedalem po 16.70 a kurs jest na poziomie 25 czy 40 czy 50 zlotych . A Wlasnie powinienes caly czas byc az do gorki samej na Road Studio i wysluchiwac moich lekcji dla ciebie...ale jak to przebije 20 zeta to Ciebie nie bedzie...i w tym caly problem i znowu sie nic nie nauczysz...Słuchaj grałem takich tematów jak ten wiele i jest pewien schemat który się powtarza...tu się zgadza praktycznie wszystko i nie tylko fundamentalnie ale i spekulacyjne rzeczy się zgadzają ...jak chociażby to że 7 lipca zrobili celowo fejkowe nowe minimum na kursie czyli co zrobili ?! ZASYMULOWALI SPADKI kiedy tak się robi ? Przed mocnym wybiciem w górę jakby miałobyć poprostu nowe kółko nie bawiliby się w takie rzeczy....oj dzieciaku..nic nie wiesz o spekulacji....inne rzeczy też mi się zgadzają ale to już za mocno rzeczy związane z moim warsztatem żebym się tym tu dzielił ...giełda to jednak gra konkurencyjna i po co mam za darmo ludzi uczyć pewnych rzeczy które potem mi utrudnią bogacenie się...Powiem tak rozumiem twoj schemat myslenia....ale jest BŁĘDNY i przekonasz sie o tym juz w przyszlym tygodniu...
  • Re: -7% Autor: ~xyz [178.36.29.*]
    Dnia 2023-07-28 o godz. 16:50 ~xyz napisał(a):
    > chcesz sie publicznie zalozyc ze do konca przyszlego tygodnia cie tu nie bedzie ? chociaz ja bym chcial zebys byl bo moze sie czegos bys nauczyl wkoncu . Bo czlowiek sie uczy na bledach problem jest ze tacy jak ty nie poczuwaja sie do bledow nie analizuja ich w stylu co zrobilem nie tak ze sprzedalem po 16.70 a kurs jest na poziomie 25 czy 40 czy 50 zlotych . A Wlasnie powinienes caly czas byc az do gorki samej na Road Studio i wysluchiwac moich lekcji dla ciebie...ale jak to przebije 20 zeta to Ciebie nie bedzie...i w tym caly problem i znowu sie nic nie nauczysz...Słuchaj grałem takich tematów jak ten wiele i jest pewien schemat który się powtarza...tu się zgadza praktycznie wszystko i nie tylko fundamentalnie ale i spekulacyjne rzeczy się zgadzają ...jak chociażby to że 7 lipca zrobili celowo fejkowe nowe minimum na kursie czyli co zrobili ?! ZASYMULOWALI SPADKI kiedy tak się robi ? Przed mocnym wybiciem w górę jakby miałobyć poprostu nowe kółko nie bawiliby się w takie rzeczy....oj dzieciaku..nic nie wiesz o spekulacji....inne rzeczy też mi się zgadzają ale to już za mocno rzeczy związane z moim warsztatem żebym się tym tu dzielił ...giełda to jednak gra konkurencyjna i po co mam za darmo ludzi uczyć pewnych rzeczy które potem mi utrudnią bogacenie się...Powiem tak rozumiem twoj schemat myslenia....ale jest BŁĘDNY i przekonasz sie o tym juz w przyszlym tygodniu...

widzialem ale posluchalem kolarza tak to jest sluchac trolli internetowych bez pojecia o rynku jedziemy na ATH jeszcze dzisiejszy zamek wazny,...ale raczej rozpoczynamy jazde na ATH....

• Re: -7% Autor: ~marko [5.173.33.*]
    Ale ostatnio też pisałeś, że nie spadnie poniżej 15, a było nawet poniżej 11 zł. I jak się ciebie pytaliśmy - czy przeprosisz i przyznasz się do błędu, to zniknąłeś w swojej norze. Więc teraz nie cwaniakuj, bo jak spadnie, znowu się zamkniesz.
    Ale ostatnio też pisałeś, że nie spadnie poniżej 15, a było nawet poniżej 11 zł. I jak się ciebie pytaliśmy - czy przeprosisz i przyznasz się do błędu, to zniknąłeś w swojej norze. Więc teraz nie cwaniakuj, bo jak spadnie, znowu nie będziesz miał jaj, żeby to skomentować. Cienka rurko.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.205.141.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.33.*]
    tak cię boli prawda, że zgłaszasz posty do moderatora?

To napiszę jeszcze raz, do skutku:

PISAŁEŚ, ŻE KÓŁKA ROBIĄ TYLKO FRAJERZY, NAŚMIEWAŁEŚ SIĘ Z TAKICH RUCHÓW.
    A DWA- PRZY OSTATNIE PODBITCE PISAŁEŚ, ŻE BĘDZIE JESZCZE WYŻEJ, TRZYMAŁEŚ AKCJE, WIĘC TERAZ NIE KŁAM, ŻE NIBY ROBIŁEŚ KÓŁKO.
    A chleb po 30 miał być…..
    Zgadzam się w 100% ze tuż będzie wysoko ale do gry gotowej w 100% jeszcze sporo czasu upłynie. Ludzie oczekiwali dzis lub jutro a nie wersji Beta. W jaka wersje grali na YouTube w 2019 roku czyli 3 lata temu?
  • Re: -7% Autor: ~Free [78.9.28.*]
    Ech z jednej strony powiem tak - ogłosili jakiś czas temu (nie wiem, chyba kilka tygodni) że mają wersję beta czyli taką, którą można przejść od A do Z, ale trzeba nad nią popracować, więc jakim cudem mieli w ciągu tych tygodni doprowadzić grę do tzw. wersji gold, czyli już gotowej do wydania i potrzebującej ostatnich szlifów?

Chodziło tylko o ogłoszenie daty premiery, a do tego nie trzeba mieć pełnej wersji gry, to tak na marginesie;)

Z drugiej xyz to jest beznadziejny przypadek nagona na wzrosty. On się uaktywnia tylko jak idzie w górę i nawala z dziesięć nowych wątków o niczym dziennie. Ja już przestałem z nim dyskutować, bo szkoda czasu. Widać, że to jest albo jakiś megaloman albo ten typ gościa co naganiania na forum na kupno a sam opycha akcje jak najwyżej.

Zresztą podobna sytuacja była ostatnio - podejście pod 19 zł i cofnięcie poniżej 11 zł. Teraz jest bliżej premiery, więc liczę na cofkę w okolice 12-13 zl. Zobaczymy jak będzie na razie wydaje mi się, że jest realizacja zysków tych co brali w okolicach 11-12 zł. Oczywiście istnieje możliwość, ze zbiorą i jedziemy dalej w górę.

Nigdy dokładnie nie przewidzisz ruchów, o ile sam nie masz tyle pieniędzy, żeby kształtować kurs Według xyz on jest potentatem, więc niech się wykaże i ratuje kurs przed spadkami, skoro tak wierzy w spółkę i taki z niego bogacz. Przecież liczy na 70 zł, więc dla niego obecne poziomy to wspaniała okazja:)

W każdym razie ja żelazny pakiet jak trzymałem tak trzymam, no i zanosi się na to, ze wbrew temu co pisał tutaj xyz jednak wyjdzie niezłe kółko. Cena już jest w pobliżu tej gdzie puściłem pierwszy pakiet.

Generalnie spółka do rozgrywania bajka, a jeszcze w tle jest obiecujący produkt, więc naprawdę jest pod co grać przy tej kapitalizacji.

• Re: -7% Autor: ~Free [78.8.236.*]
    No cóż okazało się, że jest typem gościa co wychwala spółkę na forum a po cichu sprzedaje akcje:)
  • Re: -7% Autor: ~Roaduś [83.10.67.*]
    Tych akcji też nie miał jakoś dużo (wczoraj poszło 5k akcji), a coś pisał o kupnie apartamentu, mieszkania....
  • Re: -7% Autor: ~Free [78.8.226.*]
    No generalnie wczoraj przyznał się, ze miał całe 1,5 tys. akcji. Ale tam ilość nie jest taka istotna. Mnie bawi, że wyśmiewał się ze mnie jak mówiłem o kręceniu kółek i się pytał jakim pakietem to robię, bo dla niego "minimum to 400 tys.":D

Pomijam litościwym milczeniem jego gadki o tym "ile to tracę na giełdzie" na takich zagrywkach, bo gość nie rozumiał, ze sprzedaż akcji kupionych po 11 zł za 16 zł daje prawie 50% przychodu:) A jego tezy o tym jak kręcenie kółek nie ma sensu bo "płacisz prowizje mafii bankowej" i lepiej trzymać aż nie wzrośnie o 400%, to juz w ogóle mnie rozwaliły.

Dobra dość już o tej żałosnej postaci giełdowego Arlekina. Mnie najbardziej śmieszy to, że tyle tutaj pisał jakby miał realny wpływ na akcje i gadał o nietrzymaniu ciśnienia przez ludzi, a sam puścił akcje na pierwszym oporze.

Swoja drogą nie zdziwię się jak zostanie na tym przysłowiowym "peronie" bo widzę, ze ktoś jednak zbiera te akcje w okolicach 17 zł. Byłoby śmiesznie jakby został odcięty po tym całym megalomańskim popisie.

Jakbym się kierował emocjami to może i sam zbierałbym na tym poziomie żeby tylko nie pozwolić spaść kursowi, ale jednak nie będę wkładał w jedną spółkę 50% portfela żeby zrobić jakiemuś formowemu śmieszkowi-kolarzowi na złość.
  • Re: -7% Autor: ~Zwyrodnialec [78.11.99.*]
    Dnia 2023-08-01 o godz. 12:17 ~Free napisał(a):
    > No generalnie wczoraj przyznał się, ze miał całe 1,5 tys. akcji. Ale tam ilość nie jest taka istotna. Mnie bawi, że wyśmiewał się ze mnie jak mówiłem o kręceniu kółek i się pytał jakim pakietem to robię, bo dla niego "minimum to 400 tys.":D
    >

Mowa o xyz? Chaos wprowadza, miliony zarabia nie mniej niż po 400%.
    Bez takich gielda by nie istniała.
    GPW zarabia na prowizji.
    Nie ważne czy tanieje czy drożeje - ma być obrót.
    Pożyteczny idi0ta wszędzie potrzebny.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.36.29.*]
[x]
ROAD 4,01% 6,22 2026-04-14 12:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.