chcesz sie publicznie zalozyc ze do konca przyszlego tygodnia cie tu nie bedzie ? chociaz ja bym chcial zebys byl bo moze sie czegos bys nauczyl wkoncu . Bo czlowiek sie uczy na bledach problem jest ze tacy jak ty nie poczuwaja sie do bledow nie analizuja ich w stylu co zrobilem nie tak ze sprzedalem po 16.70 a kurs jest na poziomie 25 czy 40 czy 50 zlotych . A Wlasnie powinienes caly czas byc az do gorki samej na Road Studio i wysluchiwac moich lekcji dla ciebie...ale jak to przebije 20 zeta to Ciebie nie bedzie...i w tym caly problem i znowu sie nic nie nauczysz...Słuchaj grałem takich tematów jak ten wiele i jest pewien schemat który się powtarza...tu się zgadza praktycznie wszystko i nie tylko fundamentalnie ale i spekulacyjne rzeczy się zgadzają ...jak chociażby to że 7 lipca zrobili celowo fejkowe nowe minimum na kursie czyli co zrobili ?! ZASYMULOWALI SPADKI kiedy tak się robi ? Przed mocnym wybiciem w górę jakby miałobyć poprostu nowe kółko nie bawiliby się w takie rzeczy....oj dzieciaku..nic nie wiesz o spekulacji....inne rzeczy też mi się zgadzają ale to już za mocno rzeczy związane z moim warsztatem żebym się tym tu dzielił ...giełda to jednak gra konkurencyjna i po co mam za darmo ludzi uczyć pewnych rzeczy które potem mi utrudnią bogacenie się...Powiem tak rozumiem twoj schemat myslenia....ale jest BŁĘDNY i przekonasz sie o tym juz w przyszlym tygodniu...
Dnia 2023-07-28 o godz. 16:50 ~xyz napisał(a): > chcesz sie publicznie zalozyc ze do konca przyszlego tygodnia cie tu nie bedzie ? chociaz ja bym chcial zebys byl bo moze sie czegos bys nauczyl wkoncu . Bo czlowiek sie uczy na bledach problem jest ze tacy jak ty nie poczuwaja sie do bledow nie analizuja ich w stylu co zrobilem nie tak ze sprzedalem po 16.70 a kurs jest na poziomie 25 czy 40 czy 50 zlotych . A Wlasnie powinienes caly czas byc az do gorki samej na Road Studio i wysluchiwac moich lekcji dla ciebie...ale jak to przebije 20 zeta to Ciebie nie bedzie...i w tym caly problem i znowu sie nic nie nauczysz...Słuchaj grałem takich tematów jak ten wiele i jest pewien schemat który się powtarza...tu się zgadza praktycznie wszystko i nie tylko fundamentalnie ale i spekulacyjne rzeczy się zgadzają ...jak chociażby to że 7 lipca zrobili celowo fejkowe nowe minimum na kursie czyli co zrobili ?! ZASYMULOWALI SPADKI kiedy tak się robi ? Przed mocnym wybiciem w górę jakby miałobyć poprostu nowe kółko nie bawiliby się w takie rzeczy....oj dzieciaku..nic nie wiesz o spekulacji....inne rzeczy też mi się zgadzają ale to już za mocno rzeczy związane z moim warsztatem żebym się tym tu dzielił ...giełda to jednak gra konkurencyjna i po co mam za darmo ludzi uczyć pewnych rzeczy które potem mi utrudnią bogacenie się...Powiem tak rozumiem twoj schemat myslenia....ale jest BŁĘDNY i przekonasz sie o tym juz w przyszlym tygodniu...
widzialem ale posluchalem kolarza tak to jest sluchac trolli internetowych bez pojecia o rynku jedziemy na ATH jeszcze dzisiejszy zamek wazny,...ale raczej rozpoczynamy jazde na ATH....
Ale ostatnio też pisałeś, że nie spadnie poniżej 15, a było nawet poniżej 11 zł. I jak się ciebie pytaliśmy - czy przeprosisz i przyznasz się do błędu, to zniknąłeś w swojej norze. Więc teraz nie cwaniakuj, bo jak spadnie, znowu się zamkniesz.
Ale ostatnio też pisałeś, że nie spadnie poniżej 15, a było nawet poniżej 11 zł. I jak się ciebie pytaliśmy - czy przeprosisz i przyznasz się do błędu, to zniknąłeś w swojej norze. Więc teraz nie cwaniakuj, bo jak spadnie, znowu nie będziesz miał jaj, żeby to skomentować. Cienka rurko.
tak cię boli prawda, że zgłaszasz posty do moderatora?
To napiszę jeszcze raz, do skutku:
PISAŁEŚ, ŻE KÓŁKA ROBIĄ TYLKO FRAJERZY, NAŚMIEWAŁEŚ SIĘ Z TAKICH RUCHÓW. A DWA- PRZY OSTATNIE PODBITCE PISAŁEŚ, ŻE BĘDZIE JESZCZE WYŻEJ, TRZYMAŁEŚ AKCJE, WIĘC TERAZ NIE KŁAM, ŻE NIBY ROBIŁEŚ KÓŁKO.
Zgadzam się w 100% ze tuż będzie wysoko ale do gry gotowej w 100% jeszcze sporo czasu upłynie. Ludzie oczekiwali dzis lub jutro a nie wersji Beta. W jaka wersje grali na YouTube w 2019 roku czyli 3 lata temu?
Ech z jednej strony powiem tak - ogłosili jakiś czas temu (nie wiem, chyba kilka tygodni) że mają wersję beta czyli taką, którą można przejść od A do Z, ale trzeba nad nią popracować, więc jakim cudem mieli w ciągu tych tygodni doprowadzić grę do tzw. wersji gold, czyli już gotowej do wydania i potrzebującej ostatnich szlifów?
Chodziło tylko o ogłoszenie daty premiery, a do tego nie trzeba mieć pełnej wersji gry, to tak na marginesie;)
Z drugiej xyz to jest beznadziejny przypadek nagona na wzrosty. On się uaktywnia tylko jak idzie w górę i nawala z dziesięć nowych wątków o niczym dziennie. Ja już przestałem z nim dyskutować, bo szkoda czasu. Widać, że to jest albo jakiś megaloman albo ten typ gościa co naganiania na forum na kupno a sam opycha akcje jak najwyżej.
Zresztą podobna sytuacja była ostatnio - podejście pod 19 zł i cofnięcie poniżej 11 zł. Teraz jest bliżej premiery, więc liczę na cofkę w okolice 12-13 zl. Zobaczymy jak będzie na razie wydaje mi się, że jest realizacja zysków tych co brali w okolicach 11-12 zł. Oczywiście istnieje możliwość, ze zbiorą i jedziemy dalej w górę.
Nigdy dokładnie nie przewidzisz ruchów, o ile sam nie masz tyle pieniędzy, żeby kształtować kurs Według xyz on jest potentatem, więc niech się wykaże i ratuje kurs przed spadkami, skoro tak wierzy w spółkę i taki z niego bogacz. Przecież liczy na 70 zł, więc dla niego obecne poziomy to wspaniała okazja:)
W każdym razie ja żelazny pakiet jak trzymałem tak trzymam, no i zanosi się na to, ze wbrew temu co pisał tutaj xyz jednak wyjdzie niezłe kółko. Cena już jest w pobliżu tej gdzie puściłem pierwszy pakiet.
Generalnie spółka do rozgrywania bajka, a jeszcze w tle jest obiecujący produkt, więc naprawdę jest pod co grać przy tej kapitalizacji.
No generalnie wczoraj przyznał się, ze miał całe 1,5 tys. akcji. Ale tam ilość nie jest taka istotna. Mnie bawi, że wyśmiewał się ze mnie jak mówiłem o kręceniu kółek i się pytał jakim pakietem to robię, bo dla niego "minimum to 400 tys.":D
Pomijam litościwym milczeniem jego gadki o tym "ile to tracę na giełdzie" na takich zagrywkach, bo gość nie rozumiał, ze sprzedaż akcji kupionych po 11 zł za 16 zł daje prawie 50% przychodu:) A jego tezy o tym jak kręcenie kółek nie ma sensu bo "płacisz prowizje mafii bankowej" i lepiej trzymać aż nie wzrośnie o 400%, to juz w ogóle mnie rozwaliły.
Dobra dość już o tej żałosnej postaci giełdowego Arlekina. Mnie najbardziej śmieszy to, że tyle tutaj pisał jakby miał realny wpływ na akcje i gadał o nietrzymaniu ciśnienia przez ludzi, a sam puścił akcje na pierwszym oporze.
Swoja drogą nie zdziwię się jak zostanie na tym przysłowiowym "peronie" bo widzę, ze ktoś jednak zbiera te akcje w okolicach 17 zł. Byłoby śmiesznie jakby został odcięty po tym całym megalomańskim popisie.
Jakbym się kierował emocjami to może i sam zbierałbym na tym poziomie żeby tylko nie pozwolić spaść kursowi, ale jednak nie będę wkładał w jedną spółkę 50% portfela żeby zrobić jakiemuś formowemu śmieszkowi-kolarzowi na złość.
Dnia 2023-08-01 o godz. 12:17 ~Free napisał(a): > No generalnie wczoraj przyznał się, ze miał całe 1,5 tys. akcji. Ale tam ilość nie jest taka istotna. Mnie bawi, że wyśmiewał się ze mnie jak mówiłem o kręceniu kółek i się pytał jakim pakietem to robię, bo dla niego "minimum to 400 tys.":D >
Mowa o xyz? Chaos wprowadza, miliony zarabia nie mniej niż po 400%. Bez takich gielda by nie istniała. GPW zarabia na prowizji. Nie ważne czy tanieje czy drożeje - ma być obrót. Pożyteczny idi0ta wszędzie potrzebny.