Ech z jednej strony powiem tak - ogłosili jakiś czas temu (nie wiem, chyba kilka tygodni) że mają wersję beta czyli taką, którą można przejść od A do Z, ale trzeba nad nią popracować, więc jakim cudem mieli w ciągu tych tygodni doprowadzić grę do tzw. wersji gold, czyli już gotowej do wydania i potrzebującej ostatnich szlifów?
Chodziło tylko o ogłoszenie daty premiery, a do tego nie trzeba mieć pełnej wersji gry, to tak na marginesie;)
Z drugiej xyz to jest beznadziejny przypadek nagona na wzrosty. On się uaktywnia tylko jak idzie w górę i nawala z dziesięć nowych wątków o niczym dziennie. Ja już przestałem z nim dyskutować, bo szkoda czasu. Widać, że to jest albo jakiś megaloman albo ten typ gościa co naganiania na forum na kupno a sam opycha akcje jak najwyżej.
Zresztą podobna sytuacja była ostatnio - podejście pod 19 zł i cofnięcie poniżej 11 zł. Teraz jest bliżej premiery, więc liczę na cofkę w okolice 12-13 zl. Zobaczymy jak będzie na razie wydaje mi się, że jest realizacja zysków tych co brali w okolicach 11-12 zł. Oczywiście istnieje możliwość, ze zbiorą i jedziemy dalej w górę.
Nigdy dokładnie nie przewidzisz ruchów, o ile sam nie masz tyle pieniędzy, żeby kształtować kurs Według xyz on jest potentatem, więc niech się wykaże i ratuje kurs przed spadkami, skoro tak wierzy w spółkę i taki z niego bogacz. Przecież liczy na 70 zł, więc dla niego obecne poziomy to wspaniała okazja:)
W każdym razie ja żelazny pakiet jak trzymałem tak trzymam, no i zanosi się na to, ze wbrew temu co pisał tutaj xyz jednak wyjdzie niezłe kółko. Cena już jest w pobliżu tej gdzie puściłem pierwszy pakiet.
Generalnie spółka do rozgrywania bajka, a jeszcze w tle jest obiecujący produkt, więc naprawdę jest pod co grać przy tej kapitalizacji.