• wyleszczony Autor: ~kolo [5.173.196.*]
    Wyleszczyli kwadratowego gamonia z elyty hahah
  • Re: wyleszczony Autor: ~Esa [31.61.244.*]
    Oj no tak miało spadać a tu niestety 5zl mocne i obroty jedne z lepszych na NC :)
  • Re: wyleszczony Autor: ~Kwadrat [37.30.10.*]
    pod rodze do szczytu bedzie na ciebie kolo czekało 80 paczek po ok. 200 papiera - żuj zwycięstwo bambiku ;)
  • Re: wyleszczony Autor: ~Hofens [31.61.252.*]
    Kwadrat już się wyglądałeś że kupiłeś za 12 tyś a sprzedałeś za 18 tyś

Na grubszego się nie zapowiadało koguta to nie pisz bajek o 80 paczkach wartych 80 tyś
  • Re: wyleszczony Autor: ~Esa [31.61.244.*]
    Kwadrat może poczekaj do następnego Walnego i pokaż nam że ty w ogóle masz jakieś akcje? Hofens jako jedyny z Bankiera się ujawnił i nie były to groszówki jakimi ty handlujesz
  • Re: wyleszczony Autor: ~Kwadrat [37.30.10.*]
    Widzisz hafens 16 patoli to za mało aby walne obstawiac, kupione zas dośc wczesnie (no bo nie za pińć zeta huehue) to na tyle dużo aby po 3 miechach i wywaleniu ćwiartki miec kasy do przodu i drzec ryja z was (no bo wiadomym było że presio w krótkich z daszkiem nie dotrzyma terminu - NIGDY nie dotrzymywał) i że spadnie ... Do kolejnej premiery czegokolwiek jeszcze miesiąc i a wy bedziecie optymistami wierzącymi że ktos będzie podtrzymywał kurs na piątce? Swoje wiem, zarabiam a wy możecie mi co najwyżej popiskac jaki to jestem hajfus i ciotek - kasa sie liczy na GPW a nie ciotkowanie - a wy dajecie sie wytoobdzać i taka wasza rola w tym teatrzyku - wierzyc nie musicie i tak wam upcham co moje a wy łykniecie jak syny owcy trawe i podziekujecie kiedy po szczytku będzie wspomnienie a wy slizgiem wodospadzik będziecie zaliczać ... za mądry dla was jestem a wy nie dorastacie - leszcza rola jest sie dac wytoopcac - idealnie sie spełniacie w roli dawcy
  • Re: wyleszczony Autor: ~Hofens [31.61.252.*]
    Kwadrat mi kiedyś pisali tacy jak Ty że bez hajsu na Bakieierku się mądrze... To zgłosiłem akcje warte 100 tyś równo bo mnie jakiś cięć twojego pokroju o to poprosił... Rozmawiałem z Prezesem na trzech walnych, a w portfelu mam nie jeden papier gdzie mam "sporo" pieniędzy... Mam kilka nieruchomości kupionych za akcję z GPW i raczej uważam się za retiera a nie za młodego wilka zNC...

Sonka to dla mnie kolejne trzy pokoje pod wynajem w Warszawie jak będę się skracał... Ty z 12 tyś robisz 18 też fajnie
  • Re: wyleszczony Autor: ~Madzia [5.173.159.*]
    Panowie spotkajcie się podotykajcie się siusiakami i wtedy ocenicie kto ma większego..... A tak przy okazji krezusi wstawcie do arkusza po określonej dokładnie cenie i godzinie swoje "fiuciki pakieciki" i wtedy będzie zdrowiej nie pozarażacie siebie wtedy bezpośrednio syfilizmeem pozdrawiam niezainteresowana
  • Re: wyleszczony Autor: ~kwadrat [213.5.40.*]
    Hoojfens Hoojfens - chwala sie albo ci którym sie nie wiedzie i hałasem wkoło siebie chca ten szmal przyciagnąc wierząc że media niosa kase lub ci którym zbywa (jak Zaor) a którzy lubią trzepac kasiore dla samej radości trzepania bo maja jej tyle że samo jej posiadanie juz nie daje im satysfakcji - tylko wyleszczanie zbyt pewnych siebie bo zazwyczaj takie celebryty lubia wyzwania i ida na zwarcie nie biorąc jeńców.
    Dlatego ja nie powiem ci co mam ile lat przytulam kasę i jakie sa moje strategie - ogólnie przemykam cicho aby robic mało hałasu co do samej kasiory ale w innych kwestiach (jak klejenie bajery na bankierze) to se nie odpuszczam bo lubie wyzwania z trollami ...
    tak więc nie zaskoczyłes mnie stanem posiadania bo mnie to krótko mówiąc kole toopy lata - wazne ż emam polewkę i lubię "paczać" na plujacych sie małolatów co to chcieliby a nie mogą ...
    I ostatnie - i tak ci nie wierze w te nieruchomości tak jak ty mi nie uwuierzysz że mam prywatna wyspę z e suzba lokajami i konstytucja ale to mnie jeszcze bardziej lata ;)
    A Stonka to luxny papier jest mało płynny więc ktos kto wali tutaj 100 tysiacami to albo pomylony albo cos wie ;) ja wiem wiec jestem z wami ;)
  • Re: wyleszczony Autor: ~kolo [5.173.196.*]
    Ķwadratowa istoto, a nie przyszło ci do głowy że jesteś tak mocno irytujący , a niektórzy na takich p@c@n...ow mają uczulenie, więc stąd ten hejt żeby cie sprowadzić do parteru, a co obnażania się ilością kwita to ty cały czas przypominasz że będziesz nas karmił paczkami po 4 akcje, które teraz wiszą z prawej i nikt ich nie chce nikt, tych twoich szczególnie
  • Re: wyleszczony Autor: ~Kwadrat [213.5.40.*]
    a wiesz kolo że mnie to macha w jakim jestes stanie emocjonalnym po moim wystepie? mozesz głowe w klozet wsadzić i bulgotac jak ci wygodnie - jak do tej pory nik tmnie nie zagiął na żadnym z forumowych spółeczek, ba piane na ryjach i bielmo w oczach i krew z uszu kiedym prawdę wciskał ale albo nie wierzyli co będzie albo spuszczali po nożu innych cieszyli japę że maja na kim psa powiesić sami spuzszczaja leszczy po brzytwie ...
    taka natura leszczy - łykać ...
    tak że więc ten teges - zwisa mnie co tam ryjecie pod denkiem dzbana co wam odpadł lat temu wiele -
  • Re: wyleszczony Autor: ~kolo [5.173.196.*]
    Stwierdzam żeś ł@jza
    I życzę ci co najmniej połowy tych wszystkich przyjemności, które wypisujesz
  • Re: wyleszczony Autor: ~Obserwator [104.28.64.*]
    Kwadratowy, ma ewidentnie problemy z psychiką. Szkoda czasu i oczu na czytanie jego wylewanych frustracji. Pojawił się jak kurs podbił pewnie do 5,5, a trąbi jaki to zarobiony :) a teraz wisi tu i na haku i wylewa swoje frustracje. Biedny leszczyk na haku…. Tylko mu współczuć. Jak taki zarobiony, to może wydałby kasę na terapie, bo tutaj tylko zaśmieca forum i dziwie się, ze admin jeszcze go nie zbanowal.
  • Re: wyleszczony Autor: ~black [31.60.65.*]
    Dokładnie. On się chwalił nie będzie ale ciągle pisze o swoich paczkach.
    Gościu dosyć że prostych procentów nie potrafi obliczyć to jeszcze ogólnie nie rozumie co pisze.
    W sumie jak mu pisanie pomoga w terapii to niech sobie pisze. Lepiej niech tu rozładuje emocje niż kolegów lub koleżanki z liceum będzie za włosy szarpał.
    Chociaż to pewnie wina tego, że jest wolne od szkoły na dwa miesiące. Nadzieja, że rodzice chłopaka na kolonie zapiszą bez dostępu do internetu.
[x]
SONKA -2,46% 9,50 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.